Odpeljal sem se DARSovcem, kaj lahko pričakujem?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Se pa pustite sprovocirat, brez skrbi, vinjeta je na mojem avtu že od nedelje, vidim pa da nekatere res boli vozni park drugih uporabnikov. No, saj mene bi tudi malo če bi vozil staro rjasto mazdo tako kot sajkek.
smile-1.gif

to ti je pa slovenska fovšija
hysterical-1.gif

Jap, Hyundai Accent populacija

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Se pa pustite sprovocirat, brez skrbi, vinjeta je na mojem avtu že od nedelje, vidim pa da nekatere res boli vozni park drugih uporabnikov. No, saj mene bi tudi malo če bi vozil staro rjasto mazdo tako kot sajkek.
smile-1.gif

Moj namen dosežen.
zmaga.gif
S tem stavkom si dokazal, da nisi sam nič boljši.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
s to razliko da se sajkek ne vozi s staro mazdo
wink-1.gif
in ja imam za vinjeto...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj imate? Kar si se pohvalil doslej, nimaš čisto nič, dobro, da vsaj kaj od fotra ma mat dobiš.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj imate? Kar si se pohvalil doslej, nimaš čisto nič, dobro, da vsaj kaj od fotra ma mat dobiš.

Ima to full vezo a ne?
bonk.gif

Pač če kdo noče imet vinjete je pač ne bo imel in to tebe kaj boli?

MX uživaj dokler ti je dano
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Teh 100€ bom raje dal za kurilno olje in se vozil 2 meseca kot pa da dam za vinjeto ki bo naslednje leto tak 170€.

Pri jodlarih stane letna 70evrov. Pa majo dosti dosti boljše avtoceste, sčiščene snega takoj,
ni zapor vsake 3 metre, in avtocesta/hitra cesta je povsod po celi AU, in imas res dosti opcij za prevoz.
Njihove plače so tudi ohoho nad našimi.

Mi pa revčeki z 3km avtoceste, komajšnimi plačami, mamo ceno 100€. Za koga? Kaj pa te mi mamo več ko švabi
da smo 30€ dražji pri 25% manjših plačah in bresposelnosti taki da se niti neda primerjat...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
. a nimam za vinjeto, sem klošar osiromašenega uma.
.

Ne ne prijatelj sajkek! Gre se da se nepustim ropat pri belem dnevu. Nedam 100€ za vinjeto, pa če mam na banki 5mio.

Nedam ker je to nateg. Fertik.

pač si kar si, ne moreš tega skirt, on-line mutibarič, pač lopov malega kalibra (no pun intended
hysterical-1.gif
)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pri jodlarih stane letna 70evrov. Pa majo dosti dosti boljše avtoceste, sčiščene snega takoj,
ni zapor vsake 3 metre, in avtocesta/hitra cesta je povsod po celi AU, in imas res dosti opcij za prevoz.
Njihove plače so tudi ohoho nad našimi.
Se vidi, da res ne rabiš vinjete, ko pa še jodlarije ne vidiš dlje kot do prvega izvoza.
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
.

Ne ne prijatelj sajkek! Gre se da se nepustim ropat pri belem dnevu. Nedam 100€ za vinjeto, pa če mam na banki 5mio.

Potem pa se ne vozit po AC... pa se ne bo treba skrivat... A ce ti je pir predrag v lokalu, tudi kar rep med noge pa spizdis?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
.

Potem pa se ne vozit po AC... pa se ne bo treba skrivat... A ce ti je pir predrag v lokalu, tudi kar rep med noge pa spizdis?

Ne pijem po gostilnah, nimam za tovrstno zapravljanje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

cheer.gif

Pa če kr nekaj lapajo... Misliš da bi res imel v garaži napisano da furam bmw od "očkota"?

Je pa prav veselo ko se z parimi alterovci dobimo na kakem piru in umiramo od smeha
ko se spomnimo kako nekateri nasedejo na provokacijo. Tako je to recimo danes uspelo odpiralcu
te teme. Mi se pa zvečer kotamo od smeha.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

cheer.gif

Pa če kr nekaj lapajo... Misliš da bi res imel v garaži napisano da furam bmw od "očkota"?

Je pa prav veselo ko se z parimi alterovci dobimo na kakem piru in umiramo od smeha
ko se spomnimo kako nekateri nasedejo na provokacijo. Tako je to recimo danes uspelo odpiralcu
te teme. Mi se pa zvečer kotamo od smeha.

Pri tebi se nikoli ne ve
grin1.gif

Ja, Alter je kar fina stvar za kosti metat
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ja tu je pač dosti ljudi takih:

država: dajte nam 100€ za nalepko!
tipični alter user: ok
roza.gif

država: dajte nam 40% svoje plače
tipični alter user: ok

pol se pa še eni čudijo da je tak ko je
grin1.gif
banana republjik

Državi se odreče bistveno večje vsote kje drugje, ne pa tam kjer imaš potem probleme.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Teh 100€ bom raje dal za kurilno olje in se vozil 2 meseca kot pa da dam za vinjeto ki bo naslednje leto tak 170€.

Pa kaj na Madžarskem kak virus razsaja, ki IQ niža? "Hud avto", kurilno olje namesto nafte in brez vinjete, ker je predraga. 4x1=0?

Hec pri vas nikoliničprav kričačih je to, da kokodakate samo po forumih. Pojdite v politiko in kaj naredite, da nam bo bolje. Tako kot množica ostalih "biserov" slovenske inteligence. Ker nisem dober za nič drugega, sem pa politik.
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Kaj pa je narobe s Hyundaijem? Razen tega, da jih ne vozijo čefurji? Tako kot bavarce.