Odlomljena antena GA 628

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Po več kot desetletju, pa bi bilo tudi fino menjat mobilnik.
smile-1.gif

Podpora 1800 MHz bandu, podpora za EGSM na 900 MHz, kak AMR kodek za zvok in baterija, ki traja teden namesto par dni, so prednosti, ki pridejo v poštev. In vse to tudi pri najcenejši Nokiji daleč pod 100 EUR brez vezav.

Kaj hočeš povedat?

Imam svojega siemensa m35 že 10 let in pol in je zvok boljši kot pa pri VSEH novih telefonih, ki sem jih sprobal; vibra dejansko deluje v primerjavi z novimi sranjem, baterija itak ni več original je pa (že ena tretja) li-poly in drži dva tedna (in za razliko od službene E71 ga ni potrebno restartat vsake 14 dni da se "prebudi" iz kome). Signal lovi dosti bolje od novih telefonov oz. na določenih lokacijah v naših krajih novih telefonov sploh ni mogoče uporablat!

Torej vse tvoje naštete tehnologije delujejo samo v idealnih pogojih, kar pa cel slovenski mobilnih prostor NI .. in tako je stara klasika brez nekih pametnih algoritmov precej boljša! Jst skratka ne menjam dokler ne crkne!
zmaga.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kje dobit baterijo za A1018s (kolko vem ima kompatibilno z GA628)?
eBay?

Nekje sem tudi videl navodila, kako AA (ali AAA) baterije v originalno ohišje vgradit, samo ne najdem več...

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
v kantooooooooooooooooooooooooooooo z njim !! Jezussss kristus ...kaj še folk uporablja !!!!!!
Lool. Važno, da denar kroži.
No, pri meni tudi en oldtimer dela svoje delo, hkrati pa pri dveh bližnjih še dva. Zanimivo, da po več kot desetletju zadeve še delajo popolnoma brezhibno, brez nekih potreb po resetih, itd. Me zanima, kje bodo današnji gsmji čez deset let.