Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Po več kot desetletju, pa bi bilo tudi fino menjat mobilnik.![]()
Podpora 1800 MHz bandu, podpora za EGSM na 900 MHz, kak AMR kodek za zvok in baterija, ki traja teden namesto par dni, so prednosti, ki pridejo v poštev. In vse to tudi pri najcenejši Nokiji daleč pod 100 EUR brez vezav.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
. Čeprav bi vseeno priporočal nakup nokie 6310i z novo baterijo, pa bo imel foter skoraj 2 tedna mir, preden bo dal telefon filat.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
No ja, po 10+ letih pa je reč vseeno že zrela za zamenjavo.
Drugače pa je pri anteni najbolj pomembno, da ima dober kontakt, če ne bodo problemi s signalom, pa fotr bo imel obsevano glavo. Plastika okoli je bolj okrasne narave.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zena ima tudi v uproabi Nokio 7110, ki je stara 10 let (oktober 1999) in ne mara drugega... Sem ji kupil Nokio 6303 classic... pa ji ni bil vsec... in sem potem popravil 7110-ko...![]()
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Mam še celo one svetleče)) HAHAHHAHA![]()
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zena ima tudi v uproabi Nokio 7110, ki je stara 10 let (oktober 1999) in ne mara drugega... Sem ji kupil Nokio 6303 classic... pa ji ni bil vsec... in sem potem popravil 7110-ko...![]()
Kje si ji pa 7110 najdu? To je meni bila cigla stoletja. WAP visoka tehnologija.![]()
No, v tistem cajtu sem raje imel Ericssona T28 v žepu srajce, kot pa da bi N7110 v rucaku nosil.![]()