Odlomek z bloga Mitje Kunstlja (Mikstone)

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če iVan toži, ovira svobodo govora, če ne toži, je kriv...

- Torej si prebral prebral knjigo in veš, da laže ?! Pa nam predstavi kakšen lažnjivi odlomek in pojasni dejansko stanje!

- Ali pa nisi prebral knjige in po partijski dolžnosti nakladaš in širiš dvome ?!

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
iVan in svoboda govora v istem stavku
hysterical-1.gif

iVan rad toži in če bi imel nasprotne dokaze, verjemi, da bi bila takoj kakšna tožba več.
Hudič je, če ti najožji ljudje obrnejo hrbet.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Se pravi: če jaz sedaj napišem: "Milan Kučan je naročil umor Ivana Krambergerja" - in me Milan Kučan ne toži, ja Kučan samodejno kriv?
Ker vse veš, boš vrjetno tudi to. V koliko tožbah je bil Kučan in v koliko iVan. Kot tožena in tožeča stranka. Ko boš odgovoril na to vprašanje, boš še na marsikatera druga.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Me prav zanima, kako bi ti reagiral, če bi nekdo pisal, da je NigelM naročil umor tega in tega. Če to ne bi držalo, bi ga verjetno tožil do groba, ali ne?
Zakaj pa iVan na tako pisanje sploh ne reagira? Morda pa ima Kunstelj res v rokah kaj takega, da ne upa reagirati?

In kaj boš vzel mikstonu? In poglej rodeta, kljub negativnemu testu, je velik trop bebčkov še vendo prepričan, da je vseeno oče...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Me prav zanima, kako bi ti reagiral, če bi nekdo pisal, da je NigelM naročil umor tega in tega. Če to ne bi držalo, bi ga verjetno tožil do groba, ali ne?
Zakaj pa iVan na tako pisanje sploh ne reagira? Morda pa ima Kunstelj res v rokah kaj takega, da ne upa reagirati?

In kaj boš vzel mikstonu? In poglej rodeta, kljub negativnemu testu, je velik trop bebčkov še vendo prepričan, da je vseeno oče...

Verjetno za take neutemeljene obtožbe ni predvidena samo denarna kazen, ali pač?

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ja, Cia se tudi ni ukvarjala z informacijo, da so se musliči v ZDA učili letenja, brez pristajanja. Pa glej, kam jih je pripeljalo.

Samo Harry Potter je izmišljen lik, če še ne veš? Ti mamica še ni povedala?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

- Torej si prebral prebral knjigo in veš, da laže ?! Pa nam predstavi kakšen lažnjivi odlomek in pojasni dejansko stanje!

- Ali pa nisi prebral knjige in po partijski dolžnosti nakladaš in širiš dvome ?!

Ti od nekoga pricakujes naj prebere knjigo ki je ni. Jaz bi to knjigo z veseljem prebral. Kot fikcijski roman bo verjetno dobra za brat glede na to da so blogi precej berljivi. Ampak kje lahko dobim to knjigo?

Aja ni je. Ceprav je od stevilnih ljudi pobral denar za knjigo, sedaj te knjige ni. Kaj je ze to? Aja goljufija...pa dobro...eno kaznivo dejanje vec v njegovi zbirki.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
.... Kot fikcijski roman bo verjetno dobra za brat glede na to da so blogi precej berljivi. Ampak kje lahko dobim to knjigo?

Že dolgo niso več berljivi, oz.., zanimivi. Vse se je skrčilo na kvazišankovsko bla... bla... bla, ... in pljuvanje kar tja počez, brez argumentov.
Tiste Patriotske igre pa je razvlekel kot mehiško nadaljevanko, da bi lahko v tem času prišel peš iz Ljubljane v Beograd in nazaj in niti na polovici še ni. Od turbo štancanja nadaljevanj, ki jih vseskozi napoveduje, pa niti sledu. Skratka, vseskozi nekaj obljublja pa tega nikoli ne izpolni. Kako češ takšnega tipa, z zgodbami vred, jemati resno?

Kar se mene tiče, mu že dolgo nič ne verjamem, če tudi bi mu rad, ker sem ga pač ujel na laži. Namreč, v prvi osebi je "natančno" doživeto opisoval nek dogodek, ki se v resnici lokacijsko, tehnično in organizacijsko ni pokrival. Pa tudi dogajanje okrog tistega primera, katerega je opisoval, je bilo tehnično gledano povsem drugačno. Torej, če svoje "pristno doživete" zgodbe vpenja v kraje, objekte in osebe, ki so v resnici le površen približek, zvodenijo vse njegove dogodovščine. Ja, za kašnega scenarista bi bil pa res dober.

Po moje je to le nekašen beden pamflet, ki ga pišejo NN v njegovem imenu, katerega jim je najbrž prodal za kašno ušivo flašo šmarnice.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Aja, torej "tehnično" poznaš primer, pa nam ga še "doživeto" opiši, da presodimo za kaj se gre !

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ni mi treba. Dovolj je, da zase vem, kaj in kako je na stvari. Pač toliko, da nisem zavedén.

Sicer pa si vsak lastno mnenje ustvarja sam zase in ni nujno, da mi kdor koli to verjame. Stem pač nisem obremenjen in mi je več ali manj vseeno.
wink-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.183
113
v lokalni ostariji
qbr bi bilo dobro tudi za ostale da razložiš zadevo... ker sedaj si nekje na istem nivoju kot mitja. s tem, da mitja podaja "dokaze" tvoj argument pa je: "jst vem da mam prav" in "on laže, kje in kaj pa samo jaz vem"...

drugače pa patriotske igre so razvelečeeeenaaaa zgodba. (appollo ta blog je u bistvu knjiga:) vsaj tko model trdi)). meni je bil zanimiv na začetku. sedaj pa... tko občasno kaj preberem ker je njegov slog zanimiv.... z samo vsebino se pa ne ukvarjam kaj preveč...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ti pač verjameš tistemu, kateremu želiš verjeti. In če ti QBR s 37 posti ne deluje dovolj verodostojno, zakaj ne verjameš Apollo8 - ki je že večkrat opozoril na lažnive zapise?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.183
113
v lokalni ostariji
lej

verjamem appolu ker celo kakšno zadevo podkrepi s argumentom... če pa nabijaš da veš ampak ne poveš si pa na istem (Ali pa še nižje) kot mitja... in na to je letel moj komentar.

nisem jaz slepa ovca ki verjame vodjem... pa neglede na to ali je resnica ali laž