Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Saj, mogoče se bo pa z novimi paketi z zakupljenimi količinami kaj spremenilo ... Sicer pa, kdor uporablja pri svojem operaterju, ga zaklep ne moti, odklenejo ga pa, po preteku vezave.
tole je pa malo demagoško. jaz imam v simobilovem telefonu simobilovo simko (tudi je še zaklenjen) in mi na misel ne pride da bi dala notri katerokoli drugo in me zaklep moti. ker si pač ne morem privoščiti vzeti simobilovega telefona s seboj v tujino, kjer pa brez pardona odstranim katerokoli slovensko simko in si nabavim lokalno predplačniško. domnevam pa, da je namen simobilovih zaklepov v tem, da se notri ne bi dajale simke drugih slovenskih operaterjev.
Enako. Ravno zaradi tega si ne morem privoščiti zaklenjenega telefona.
Kamorkoli greš v tujino, si postavljen pred dejstvo,da :
1. Moraš plačevati bajne vsote za gostovanje.
2. Moraš kupiti nov telefon samo za v tujino (seveda nezaklenjen).
3. Je telefon kljub gostovanju povsem neuporaben, ker gostovanje pač ni (npr. celotna srednja Amerika - pri OBEH operaterjih).
Točno zato tudi jaz ne maram zaklenjenega telefona. Res da ga dobiš po subvencionirani ceni, vendar saj se obvežem s pogodbo da bom 2 leti njihov naročnik, oni mi pa v zahvalo zaklenejo GSM
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.