Odjava Snage (odvoza odpadkov)?

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Sej piše, Vipavska dolina, bom rekel okolica Ajdovščine. Tam "deluje" itak samo eno podjetje ki se s tem ukvarja. Res ni to Snaga, ampak ker je v naslovu odvoz odpadkov sem si sposodil kar to temo namesto druge odpirat.

Malce me že ima, da če ta teden ne spraznijo da bi jaz opravil to delo namesto njih. Ampak ne bi peljal na deponijo ampak bi najraje kar pred njihova vrata.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Pa si jih že poklical?
wink-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Sej pravim bom počakal še ta teden potem pa verjetno nekoga nakurim. Velikokrat smo jih že opozarjali, celo do tega je prišlo ko smo prijavili da niso prišli, da so pred nami klicali šoferja, ki je sprva trdil da so spraznili. Ko pa je bil opozorjen da smo tam se je pa zgovarjal da je prebil gumo in ni uspel priti (v več kot mesecu dni). Sicer ne gre se samo za eno hišo, nas je 5 hiš v zaselku... In ob vsej tej vročini prejšnji teden verjetno ni bil prav lep vonj ob mesec dni razpadajočih odpadkih, res da v vrečah sam....

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Še enkrat bom preprosto vprašal. Si jih poklical?

Očitno nisi. In zdaj p..diš po forumu. Na telefon se spravi pa jih nap..di!

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
OK, zgleda brezveze sprašujem, sem mislil da je forum zato, da se dobijo kakšne inf.

Verjemi da če jih ta teden ni jim v petek popoldan pošljem mail ali jih pokličem. Ker če jih v celem mesecu ni, mislim da si niso dolžni zaračunat odvoz odpadkov, če ga v celem mesecu niso opravili?

Konec koncev pa, a je moja skrb odvoz ali njihova ker si jo zaračunajo. A v celem mesecu niso v stanji pridrsat še tisti dober km. do nas, ker nižje smeti praznijo.

Se oglasim še konec tedna ali začetek drugega da pojasnim kaj in kako se bo zadeva "razpletla"...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
V kolikor plačujete praznjenje na 14 dni in ne spraznijo jih pokliči in zahtevaj praznjenje ali naj ti to odbijejo od položnice.