Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Nateg, to so namagneteni trakci, ki se bodo čez cas tako razmagnetli.
Da pomagajo
Ja pomagajo! Spraznit denarnico...
Kot študent sem fural kombi in dostavljal od foteljev do vodnih postelj, in teh magnetnih trakov, odej in jogijev,...
Moje delo je vbistvu blo dostavit, predat in pokasirat. Kakemu folku sem jaz domov hodil in jim pobiral dinare...
Da te srat prtisne! Folk ni mel za jest, pol pa mu uturijo jogi za 500€, in večina je bla ki so kupli od jogija do
posteljnine, vse, po 2 jurja so zmetali... Pa ok, če mas slab jogi, pač kupiš novega, če rabis oddejo enako,
samo kdo pa rabi te magnetne trakce? To je nafukancija z rodovnikom. Čistokrvna.
Nespomnim se, ampak mislim da je ta oddeja ki se je montirala pod posteljnino stala okol 50k SIT,
nabavna pa je bila mogoče dva tri jurje. Glede nato da je cel tovornjak robe stal nekaj čez miljon,
je ena taka mini zadevca stala še manj par jurjev.
Šef pa logično z 645 naokoli, pa to leta 04/05, a ko sem rekel da zamujamo že 10k na servis se mi je pa v glavo smejal,
ko sn pa prineso na firmo kazn za zlizane gume, pa me je nadiral kak lahko glih mene kontrolirajo
Da sem se pa po kolenih metal policistu da me je spustil naprej in mi ni pobral tablic pa niti omenil nisem ker
bi mi spet kako tumasto spustil nazaj,...
Moreš bit poseben tip človeka za take nafukancije....