odeja z magnetnim poljem - nateg

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
par vprašanj pa upam da ni v narobnem delu foruma sam ka ma tema več podvprašanj :D

Včer je ded imel "obisk". En tip je prodajal te blazine. VITA MAGON
Skratka tip je poturil dve take blazine za 600 eur. Jst ne dvomim v to, da je to nateg, ker tok zihr niso vredne.
Ded še ni plačal, zdej a on to lahko vrne ali mora nujno plačat.
A je kej kdo podobnega že imel. A res kej pomaga ali je res nateg.
Kar se pa tiče tazga prodajanja. Sam nebi imel nikoli srca da bi nekoga probal tako obrnt in mu prodal tako robo. Tip je zihr zasluži 400 eur od tega.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.162
4.149
113
Nateg je da ti prodajajo Armani oblačila če lahko kupiš 100x cenej kitajsko robo, pa da ti prodajo BMW čeprav se isto voziš z dacio ... vse je nateg v današnjem času! Fora je samo ali ti kupiš ali ne ...

Sicer pa lahko kupljeno blago BP vrneš v nekem roku - če ni nič plačano toliko bolje (račun je?)!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Ja. Račun je, ki naj bi ga pol ded plačal kasneje. Jst sm mu predlagal naj vrne robo in nej ne plača.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.405
1.416
113
Ne sploh ni nateg. Že če pogledaš njihovo stran, ki je v SLO prevedena verjetno kar v google translate ti je vse jasno. Poklicat tipa, ki je to prinesel in naj vzame nazaj. Če ne pa zagrozit s tožbo. Banda, da stare ljudi nategujejo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Spominja me na sloviti magnetni trak doktorja Levina.
grin1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.239
1.397
113
Mislim da ima 14 dni čas da zadevo brez razloga vrne. Drugače pa tole:

Če to ne uspe pa lahko uveljavljaš stvarno napako da izdelek nima zdravilnih lastnosti. Če pa izdelek ima zdravilne učinke, potem pa podjetje krši veljavno zakonodajo, saj izdelkov z zdravilnimi učinki ni dovoljeno prodajati na domu.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Lahko pa čisto enostavno dokažeš, da njegove trditve o elektoantimagnetnem polu ne držijo.
V odejo zaviješ mobilca in ga pokličeš, če mobilec zazvoni in verjemi zazvonil bo, so vse njegove teze padle.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Če ste pogodbo sklenili zunaj poslovnih prostorov in zastopnika/prodajalca niste sami izrecno povabili k sebi domov, lahko brez navajanja razlogov odstopite od pogodbe in zahtevate vrnitev vplačanega zneska. To pravico imate tudi v primeru, če z izdelkom ali storitvijo ni nič narobe.

Pogodbo lahko odpoveste v 14 dneh od dneva, ko ste izdelek dobili, pri storitvah pa začne ta rok teči od sklenitve pogodbe oz. od izvedbe storitve.

Podjetje mora vrniti vsa vplačila najkasneje v 30 dneh po prejemu vašega sporočila, da odstopate od pogodbe. Če zamudi z vračilom za več kot 30 dni, mora plačati še obresti in kazen.

Kako ukrepati?

* Če ste izdelek prejeli že ob podpisu pogodbe, začne teči rok za odpoved že naslednji dan.

* Odstop od pogodbe sporočite s priporočenim pismom in zahtevajte vrnitev plačanih zneskov. Najkasneje v naslednjih 30 dneh morate prodajalcu vrniti tudi izdelek (nepoškodovan).

* Četudi izdelek ali storitev nima napake, imate pravico odstopiti od pogodbe.

* Izdelek morate vrniti nepoškodovan (neuporabljen) in v nespremenjeni količini.

Več pa tule: Klik

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Meni je zelo zanimivo kako ljudje kupujejo neke drage blazine z nekimi wanabe zdravilnimi lastnostmi. Potem pa notri magnetki ki na telo zdravilno učinkujejo. Zraven ti pa teži da ga glava boli ker ga moti magnetno polje daljnovoda ki je 500 m od njegove bajte.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.761
11.032
113
Tile magneti po mojem bolj škodijo, kot koristijo...
Sice pa si preberi gumb Mnenja strank na njihovi strani, pa ti bo vse jasno
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To ravno ne, je pa običajno kar precej preplačano.

Ja itak.

Pa to bi jaz dal zakonsko prepovedat. Nimaš kaj potrošnikov gnjavit na domu. Pošiljaj flajere, maile, SMSe, kliči,
ne hodi pa folku na vrata gnjavit ker nima nihče te pravice. Itak živimo v turbo času, komaj čakaš da prideš
domov in se vržeš na fotelj pa pogledaš kak film, pol pa ti uleti ta junec in te bi rad za 600 speko.

Jaz niti ne odpiram, na kaslcu pa mam napisano "Prosim brez reklam".

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.057
460
83
tam ko se terc po tori rola
Ja, nategatorji so povsod in vedno. Lahkoverni ljudje pa tudi. Pred leti je ena ženska prodajala ''čudežne'' ponve, pri katerih olja sploh ne rabiš. Neki ogromen denar, kot enih 400 evrov za ponev. Bolj ko mami razlagam, da v celem življenju ne bo porabila olja za pol vrednosti te ponve, pa da si za tak denar lahko kupi komplet posodo... nič se je ni prijelo. Je drugi dan prišla, ko me ni bilo in ji uturila to ponev. Saj, stare ljudi je najlaže nasrat.
Je pa bil enkrat en akviziter, ko je ene atlase prodajal. Sem mu na vratih lepo povedal, da ne bom kupil nič. On pa, samo pokazal bom, ni treba kupiti.. O.K., sem si mislil, pa pokaži. Tip razlaga ene 15 minut. Pa kar naslov bi pisal, pa tako naprej. No, tu se pa konča, sem mu rekel. Pa se ni in ni dal odsloviti. Madona, kaj zdaj? Sem mu rekel ''a boste šli sami, ali vam pomagam?'' Je dal vedeti, da dokler ne kupim kaj, ne bo šel. Sem ga pa elegantno prijel za ovratnik, dvignil in mu pomagal do vhodnih vrat. No, po stopnicah je pa sam šel. Mi ne bi bilo težko, če ne bi sam zmogel... Isto sem naredil z Jehovci, samo ni bilo treba za ovratnik dvigovati. Sem zelo miren človek, samo ko se mi stemni je pa konec. Aja, ti Jehovci so pa k dediju prihajali.

Nazadnje urejeno:

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Js sem poznal enega ki je bil akviziter pa je prodajal Biblije. Prodial jih je ogromno poleg tega pa je jecljal. Do vsakih vrat ko je prišu je reku: " aaaaa boste kuuuuupliii bibbbbljo, alll vam joo ppppppppreberem?! "