Oddaja se psička

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jah ne vem, po navadi se takšni križanci ne oddajajo kar tako oziroma ne rastejo v nemogočih razmerah.
smirk-1.gif

Lahko sem ti pa potencialna stranka (ali posrednik), nikoli ne veš, tako da nekomu govorit da te iritira, ker te sprašuje o tvoji ponudbi, je malo neprofesionalno.
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah ne vem, po navadi se takšni križanci ne oddajajo kar tako oziroma ne rastejo v nemogočih razmerah.
smirk-1.gif

Lahko sem ti pa potencialna stranka (ali posrednik), nikoli ne veš, tako da nekomu govorit da te iritira, ker te sprašuje o tvoji ponudbi, je malo neprofesionalno.
crazy1.gif

Presneto STRANKA, a si popoln de.bil? takim pametnjakovičem ga valjda niti da ne, ampak izbere normalne potencialne lastnike
stupid-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nikoli ne veš, kdo je normalen potencialen lastnik. Nekdo, ki pokaže zanimanje ali nekdo ki samo vzame in si misli "bo že dobro".

Sicer pa, a ni prav, da malo povprašam? Vsi vemo, koliko je nategunov danes, ki oglašujejo takšne in drugačne stvari. Sej ne rečem, da je foxy takšna, samo zanimalo me je pač glede staršev.
smile-1.gif

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Ja, rahlo me iritiraš, ker se "vtakneš" v vsakega psa in se obešaš na malenkosti, ki so vsem ostalim normalno razumljive. Če napišem da je psica svetlo rjava, bodo čisto vsi vedeli kakšna barva je to, kljub temu da nisem napisala da je rumena.

Nič nimam proti vprašanjem, nasprotno... mi je všeč da potencialni lastnik vpraša čim več stvari. In ne boš verjel, tudi takšni križanci kot jih imam zdaj, rastejo v nemogočih razmerah. Vsaj meni se to zdijo nemogoči pogoji, če so psički umazani od svojih iztrebkov in bruhanja, prehranjujejo jih z kislim zeljem in ocvirki, pasja mama pa je privezana na drevo z zatezno (!) ketno debelo za palec (ketna se ji že vrašča v vrat). In obenem ti še tile vestni lastniki povedo, da če kmalu ne bodo našli lastnikov bo pač treba poklicat lovca da jih ustreli.

Tko da, verjemi da nobenega psa ne oddam nekomu, ki samo vzame psa in si misli, da bo že kako...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nič se ne vtikujem v vsakega psa, samo v tisto dogo in zdaj v te mladičke sem se.
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik FoxyLady pravi:
Vsaj meni se to zdijo nemogoči pogoji, če so psički umazani od svojih iztrebkov in bruhanja, prehranjujejo jih z kislim zeljem in ocvirki, pasja mama pa je privezana na drevo z zatezno (!) ketno debelo za palec (ketna se ji že vrašča v vrat). In obenem ti še tile vestni lastniki povedo, da če kmalu ne bodo našli lastnikov bo pač treba poklicat lovca da jih ustreli.

Vidiš, če napišeš tak sestavek, si jaz predstavljam, da ste mladičke dobili od nekih kmetov in da bi verjetno končali v kakšni reki. Ker vsi vemo, kako je kupovati psa od kmetov (ja, to je nemški ovčar (pa zraste s povešenimi ušesi in sivkastimi lisami), ja, to je šarplaninec (pa zraste nek medo napol no, napol novofundlandec)), se hočem malo bolj prepričati, kako je s tem. In glede na napisano močno povdomim, da je labradorka res prava in da jo je naskočil res planšar. Saj konec koncev je vseeno, pes je pes, ampak napiši potem da oddajaš mešance, ki bodo spominjali na to in to pasmo, pa je.
smile-1.gif

Tisto glede vraščanja ketne v vrat ... Glede na to, kaj delaš, verjetno ne rabim spraševati, če si zadevo prijavila pristojnim osebam, ane.

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
A je samo meni logično, če napišem da starša teh mladičev nista iste pasme, da so mešanke? A je samo meni logično, da če so na slikah sestrice, in med njimi ni neke blazne podobnosti, da so to mešanke?
Če komu ne bi bilo jasno, bom poudarila. Oddajam MEŠANKE, ki ne bodo spominjale na nobeno pasmo, je pa znano kakšna sta njihova starša.
Kloshar, tebi se pa ni potrebno ubadati s tem, kako vem kdo je oče in ni ti treba spraševati, če sem zadevo prijavila.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Qrac je znano, če imajo pse na ketni, jih futrajo s kislim zeljem in se valjajo v lastnem dreku.
tongue-1.gif

Citat:
A je samo meni logično, če napišem da starša teh mladičev nista iste pasme, da so mešanke? A je samo meni logično, da če so na slikah sestrice, in med njimi ni neke blazne podobnosti, da so to mešanke?

Ne, to ni logično vsakomur. Marsikdo si pod mešanca predstavlja 100x premešanega lokalnega fifija, kot križanca pa potomca dveh rodovniških, dobro izbranih staršev. Pa se ne bova zdaj spuščala v debato, kaj je mešanec in kaj ni.
smile-1.gif

Lej pa nema veze, ti še vedno brez skrbi delaj, kar delaš, jaz ti nisem noben sovražnik, nasprotnik, kritizer ... Vse moje opazke so mišljene pozitivno, kdo bo pa pomagal psom če ne mi.
smile-1.gif

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Ajde zej s me pa zdražu!

Kje imaš papir da si tako brihten?
Kaj te muči, da bogi revi težiš za vsakega psa? Tisti, ki ga bo hotel bo verjetno znal to vse razčleniti in se pogovoriti z njo, kaj?
Pišeš kot neki vseznalec, s tem, da sem odkar prebiram alter o tebi dobil predstavo, da si še mulc. Tako da prosim, daj mi vedeti, da se motim in povej na kakšni osnovi težiš v tej temi.

LP v klosharaj
wink-1.gif

PS.: Drugače pa bi z veseljem imel eno izmed teh treh psičk, vendar zaenkrat je domača še pri moči. Bomo videli kako bo preživela zimo...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Qrac je znano, če imajo pse na ketni, jih futrajo s kislim zeljem in se valjajo v lastnem dreku.
tongue-1.gif

Citat:

Ne, to ni logično vsakomur. Marsikdo si pod mešanca predstavlja 100x premešanega lokalnega fifija, kot križanca pa potomca dveh rodovniških, dobro izbranih staršev. Pa se ne bova zdaj spuščala v debato, kaj je mešanec in kaj ni.
smile-1.gif

Lej pa nema veze, ti še vedno brez skrbi delaj, kar delaš, jaz ti nisem noben sovražnik, nasprotnik, kritizer ... Vse moje opazke so mišljene pozitivno, kdo bo pa pomagal psom če ne mi.
smile-1.gif

hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj bom zdaj rabil polagat račune folku, če je to javni forum, kjer velja svoboda govora. Nema ništa, vse piše v prejšnjih postih. Če te kaj moti, citiraj in bova predebatirala.

Tiste psičke bi pa tudi jaz z veseljem imel.
smile-1.gif

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Citat:
Uporabnik gustav pravi:

PS.: Drugače pa bi z veseljem imel eno izmed teh treh psičk, vendar zaenkrat je domača še pri moči. Bomo videli kako bo preživela zimo...

Maljša družba bi ji zagotovo dobro dela
wink-1.gif

Sicer pa, danes sta v nov dom odšli dve psički. Nia (črna z ožigi) od danes naprej živi v Novi Gorici kjer so ji novi lastniki nadeli ime Pika, Kia (rjava psička z najmanj beline) pa je odšla v Žiri.

Smo pa uspeli rešiti še dve sestrici in mamo. Tamali dve bom poslikala jutri in sta na voljo za oddajo, njihovo mamo pa moramo najprej poštimat in spravit k sebi, potem pa se bo tudi ona oddajala.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Pa zgleda, da imajo opravljen tudi tečaj poziranja. Js našega ne morem pripravt, da bi ga dobil v kaki primerni pozi za slikanje. :D

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Nov dom iščeta dve mldi psički. Sta sterilizirani, čipirani in cepljeni. Bela je mlajša, prava hiperaktivka, primerna za aktivnejše ljudi. Črna je malce starejša, umirjena, narejena za v naročje na kavču pred televizijo
smile-1.gif

Mal slabši slikci, slikani v temi s telefonom...

Genie (bela) in Jessy (črna):

Genie: