Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
V torek na poti domov sem prvič jedel v gostilni Kortina v Bertokih po priporočilu prijatleja.
Skratka vse je bilo odlično od kalamarov do zrezkov, naslednjič poskusim tudi ribjo ploščo.
Cena zelo sprejemljiva, recimo porcija (ogromna) polnjenih kalamarov 10,5€.
Še link do gostilne:
http://www.gostilnapizzeria-kortina.com/index.html
Hja po prebranem sem se ustavil v Kortini ker sem pricakoval
Citat:
Cena zelo sprejemljiva, recimo porcija (ogromna) polnjenih kalamarov 10,5€.
Kaj naj recem, to je bolj socialna gostilna, med tednom k sva jedla so bili sami delavci tam in slovenscina tuj jezik.
Hotel sem pizzo pa sem vrgel uc na sosedno mizo na neke ostanke pa je zgledala tolk suha in elektricna da se nisem odlocil za pizzo ceprav jih imajo kr nekaj vrst in za kalamare se manj ker te vedno vsi sezujejo za to zadnje case zelo cenejeno "specialiteto" vsaj po cenah.
Torej moja je vzela kalamare na zaru 28 dag katerih je najvec, polnjenih je 22 in ocvrtih 22dag. To kar je na krozniku prislo je
resnicno bolj zalost, na sliki se kr izgleda ampak v zivo je gor 10 kalamarov velkih kot malo vecji njoki tko da s prilogo vred je moja ko je pojedla rekla kam greva se jest, tko da.
Moj puranji zrezek z gobivami in malo sira je bil ok, seveda dosti ga ni nikol ampak je bila normalna porcija, ceprav spet pomfri ki ga dodatno placas ga dobis pol manj kot na plazi v fastfoodu, tko da stemi krompirji res nevem kaj tolk sparajo.
Skratka na koncu racun 25eur, z deci vina in nekaj navadne vode. Ce bi narocili se 2x pivo katerega je bilo cez dan ze drugje prevec bi bilo takoj 30eur da ne omenjam predjedi sladice kavice itd, potem bi bil na 40eur za neko socialno gostilno.
Ocena 1-10 (4)