Čez vikend sem bil v
termah Vivat , oz. istoimenskem hotelu Vivat, to je v Moravskih Toplicah (kraju, ne spada pod kompleks slavnih velikih term). Ima 4*. Pravzaprav bi težko našel kako pripombo, ampak če dobro pomislim in postanem zelo picajzlast pa kakšno najdem:
- žemlje zjutraj so bile ok, zvečer že trde
- v sobi je bilo na stenah nekaj medežev (vsaj na najini sobi)
- skoraj odlomljena bunka ki zadržuje vrata da ne butnejo v steno (predvsem sram naj bo tistega ki je to naredil
)
Pa še plusi:
- Res zelo prijazno osebje
- zelo dobra hrana, kar nekaj prekmurskih jedi in tudi klasika, skratka za vsak okus, obroki so samopostrežni, imela sma zajtrk in večerjo
- oprema v sobi je kot nova in posledično je prav fajn biti v takem prostoru (razen pač nekaj madežev ki me resnici na ljubo niso toliko motili, malo bolj me je polomljena bunka)
- kopalnica z dovolj odlagalnimi mesti za mokre brisače in kopalke
- za sobo ni več potreben ključ ampak senzor ( jebiga, malokrat to vidim pa mi je fajn
)
- plazma v hali kjer je bilo lepo pogledati ključne trenutke tekma Man Utd- Chelsea
- veliko zelenja v hotelu
- temperatura vode v kopališču kot da sem jim naročil do desetinke natančno kakšna naj bo
- nasplošno gledano, zelo urejeno in čisto kopališče (zapiranje omaric na senzorje.... halo ptujske toplice! )
- računalnik z netom v 2. štoku, vsaka soba ima še vtičnico za mrežni kabl pa mislim da še WI-FI
- dokaj nizke cene
- ker sem imel sobo v pritličju sem imel jedilnico in kopališče le nekaj korakov od sobe vstran
- poleg kopalnega dela je tudi ena soba za otroke, veliko igrač, lahko se jo zaklene, sicer pa menda imajo animatorja za otroke
In še najboljše: ko se ga Avstrijec napije v hotelskem baru, najde tam enega pivskega kompanjona ki ima sobo poleg njega, baba je jezna in mu pred kolegovo sobo odnese potovalko z njegovimi cotami, kar je po naključju bilo nasproti najine sobe
Zdaj je mrzlo tak da sem bil en dan samo zunaj, na ogledu
Bukovniškega jezera , ki je mimogrede zamrznjeno tako da se da brez skrbi drsat po njem, tu so tudi neke zdravilne točke in izvir Sv. Vida, z tisto vodico si okice umiješ in ti povrne vid.... po legendi seveda
Plačala sma nekaj pijač, izposojo kopalnega plašča in eno kosilo v hotelu.... za ostalo je poskrbel bon za vikend paket
Definitivno je za priti, je tud lepa točka za nadaljnje izlete po okolici, ali pa samo za lenarjenje v hotelu oz. njegovemu kopališču, masažah itd.