Oce otroka iz 9. Nadstropja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Meni se lahko še tako odpelje pa ne bom nekoga vrgel iz balkona. To je bolezensko.
bonk.gif

Seveda je bolezensko. Normalen človek tega ne naredi. Tudi če se mu spelje.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Meni se lahko še tako odpelje pa ne bom nekoga vrgel iz balkona. To je bolezensko.
bonk.gif
Itak. Ker ti že zdaj veš, kaj boš delal, če se ti odpelje... Bravo! Mislim, da si prvi, ki vidi v prihodnost.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Koliko je bil otrok star?
Ko je najin imel krce in se je jokal da je bil kar vijolicen, tudi nisem vec vedel kaj narediti. No na skok cez okno nisem pomislil, ampak ne ves pa kaj narediti.

Ce se ti zena skurba (ali pa sam, nima veze) ne vidim razloga da bi ti branila stike z otrokom zaradi "mascevanja".
Sodisce pa itak v vecini primerov skrbnistvo dodeli materi. In potem se ocetu zna odtrgat. Ce ga jaz ne morem imeti, ga tudi mama ne bo imela!

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Koliko je bil otrok star?
Ko je najin imel krce in se je jokal da je bil kar vijolicen, tudi nisem vec vedel kaj narediti. No na skok cez okno nisem pomislil, ampak ne ves pa kaj narediti.

5let.

Sej krči so tudi mene spravili s tira, ampak največ kar sem naredil je, da sem se zadrl "TIH BOT", pa sem kar kolerik po karakterju.

Če kaj, z leti zelo pridobiš na potrplenju.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Sej veste kaj pravijo:" Vsak je lahko general, po bitki"! Tko, da tist k prav, to nemorš, tist se mora še marsikej naučit. Če se v parlamentih tepejo, pa naj bi veljal za najbolj izobražene, zrele ljudi, kaj šele pri navadni raji?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
KSZ
Halo, gospodje, se da pametovati samo ob takšnih priložnostih?
Jaz bi prosil, če lahko temo lepo zaklenejo in se odpre druga tema o tem, kaj se ti lahko zgodi, ko in če se ti odpelje.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
slisal prej tole zgodbo. no comment
bonk.gif

sick [censored]

upam da otrok prezivi in okreva brez trajnih fizicnih posledic...

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Nekdanji policist, ki je neuradno že sedel v zaporu zaradi nasilja nad ženo, je iz 9. nadstropja vrgel svojo 5-letno hčerko, nato je skočil še sam. Oče je umrl na kraju tragedije, za hčerino življenje se borijo v kliničnem centru.

Vir: 24ur.com

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja saj vem
crazy1.gif

pac upamo lahko, da bo mela vsaj kancek srece pa se zlizala

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne upravičuj dejanja...ni tuki "desi se".

Take stvari se enostavno dogajajo. V Belgiji je 2 leti nazaj psihično bolan tip uletel v vrtec in zaštihal nekaj otrok..

Slovenija v tem pogledu ni kaj posebnega, povsod se dogajajo podobne stvari.

Mi smo posebni edino po nadpovprečnem številu samomorov; imamo pa na ta račun malo umorov.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
policaj je lahko vsak, vsaj tako je bilo...sem prvo mislil da je zgolj šala ko so to govorili, no potem sem videl par primerkov ki sem jih daljno poznal, da ko res niso nobene prave šole naredli, nobenega poštenga dela, potem pa so šli za policaje... :s človek dobil uniformo in postal car ulice.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Halo, gospodje, se da pametovati samo ob takšnih priložnostih?
Jaz bi prosil, če lahko temo lepo zaklenejo in se odpre druga tema o tem, kaj se ti lahko zgodi, ko in če se ti odpelje.

Se strinjam! Kakšne gluposti nekateri pišejo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sem se včeraj mimo peljal, ko so se pripeljali gasilci, policijska kibla pa je bila že pred blokom. To je nasproti toplarne.
Ko sem danes slišal novico na radiu, mi je bilo takoj jasno zakaj so bili tam.
Mi je kar slabo ratalo, ko sem slišal, kaj se je zgodilo.