Oce otroka iz 9. Nadstropja

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Kaj je bilo fotru da je najprej otroka vrgel, potem pa se sebe iz 9. Nadstropja?
Je otrok fotru stopil na zivc?
Je foter resil locitveni postopek brez sodisca?
Kaj tretjega?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vse kar lahko mi rečemo je, da se mu je snelo. Kaj več pa težko da bomo pogruntali tu gor.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sem že sam mislil tole vprašat.

Nikol mi ne bo jasno....

Če se hočeš fentat, se fentaj, otroka(e) pa pusti živeti...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
očitno tiste AMOK situacije kar so trenirali niso tako daleč...kam gre vse skup..
sicer pa ce gledas dnevnik, magar enkrat na teden, ti je jasno da gre vse dost hitro v [censored], prvo slovenija, evropa in celi svet. ne vem če je kakšna pot nazaj. vse se podira, tako socialno, politično in naravno.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Bolano. Pust otroka živet, kaj ti je on kriv, če si [censored] [censored]. Nej se frderba pa čao....

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Nikol mi ne bo jasno....

Če se hočeš fentat, se fentaj, otroka(e) pa pusti živeti...
Tole pišeš v slogu, kot da je to planiral in načrtno storil. Dvomim. Ponavadi se zgodi, da se iz nekega razloga človeku preprosto "odpelje", torej popolnoma izgubi razsodnost. In potem je brezpredmetno razglabljati o tem, zakaj ni ravnal racionalno. Si pač v nekem drugem stanju, kjer ti je malo mar za razum in pravila. Ko se razum vrne, je ponavadi že prepozno.

Prav težko včasih poslušam ljudi, ki se ravno ob podobnih primerih sveto zaklinjajo, da oni pa kaj takega nikoli ne bi naredili. Ni šans, oni pa ne! In kako se njim niti slučajno ne more zgoditi, da bi sploh pomislili na samomor. Neumnost! Na neki točki se zlomi vsak človek. Ponavadi ravno takrat, ko najmanj pričakuješ. In ko enkrat razsodnost odpove, človek presneto hitro pozabi na to, kaj je mislil in govoril, ko je razum še opravljal svojo nalogo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Mogoče je mali po nesreči padel, ko je oče ugotovil, da je cepec, ker ni zavaroval ograje/okna/wathewer, si je sodil še sam.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
no to ni bilo, ker je bilo baje javljeno da ga bo vrgel, in so gasilci že bili na terenu...

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Sodeč po TEMLE je to vse skupaj očitno trajalo kar nekaj časa, če so se gasilci že pripravljali. Kaj pa se je dejansko zgodilo, kakšni so bili razlogi in povod, pa bogsigavedi. Mi zdaj beremo samo o posledicah in smo "pametni".

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Itak, da ga je baba prpravla do tega! Al se je skurbala, al mu je pa otroka vzela, pa si je mislu, če je jz nemorm met....!
Drgač pa žalostno.
RIP!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ja in tud če ga je baba pustila, sej ni edini.
bonk.gif

Hvala bogu, da je umrl.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:...da gre vse dost hitro v [censored], prvo slovenija, evropa in celi svet. ne vem če je kakšna pot nazaj. vse se podira, tako socialno, politično in naravno...
Manj samomorov bo, če nam bo nekaj res začelo streči po življenju. Takrat bi se vsak boril za življenje. Sedaj pa nam je prelepo, preveč časa imamo in postajamo duševni bolniki.
Moja teorija. Mislim, da ni daleč od resnice, da ko je res ogroženo tvoje življenje, gledaš in deluješ drugače. Sedaj so stiske in na videz brezizhodne situacije, takrat pa ko te lahko zmanjka že v naslednji sekundi, pa je perspektiva gledanja malo drugačna.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ja in tud če ga je baba pustila, sej ni edini.
bonk.gif

Hvala bogu, da je umrl.
Zdaj mi pa povej, kakšno garancijo imaš, da se ista stvar ne zgodi tebi? Ali meni, da ne boš narobe razumel?

Ne tako hitro.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Res je, v Sloveniji je primernejši komentar "se dogaja".
Zdaj pa bodi tako pameten in mi še povej, zakaj do tega pride.

Nikjer nisem tega opravičeval! Si pa tudi ti ne domišljaj, da se to ne more zgoditi tebi. Morda v nekoliko drugačni obliki.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja glej, pač enim se strga, do te meje da nardijo tud to, kar se je tuki zgodil. To je vse odvisno od karakterja in situacije.
Čustva so j....a stvar! Nikol neveš, kaj bi ti naredu, ko bi meu familijo, a žena ti lepo sodelavca boža, se loč in ti še vse vzame.
Albanci grejo po pištolo, slovenci se pa mečejo skozi okno....
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Meni se lahko še tako odpelje pa ne bom nekoga vrgel iz balkona. To je bolezensko.
bonk.gif
Ni tle "lahko se vsakemu zgodi...."...