Obžalujoče zmešanke

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
hmmm...kar je nekomu napaka, je lahko drugemu dobra lastnost. Napak do koga? Do partnerja? Napake vidite samo tisti, ki ne upoštevate, da je vsak človek svoja celota, živi svoje življenje, ima svoje karakterne lastnosti, svoje navade, bla bla bla. In kje zdej ti tu najdeš napake? Verjetno si mislila bolj na neustreznosti.
Sicer je pa itak znano dejstvo, da so ženske tiste, ki nenehno spreminjajo svoja pričakovanja, prepričanja in še n stvari.
Moški smo vsaj ponavadi preveč "freh" za tovrstne stvari. Spisek "motečih elementov" v neki zvezi, je z ženskim pisalom pisan, mnogo daljši kot če ga piše moški.
evil.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tele "napake" so v bistvu zelo širok pojem. Gre za šopek dejavnosti, s katerimi te nekdo živcira leta (in leta ga tudi prosiš, da neha) in ne odneha. Konča se s stavkom: "Ja kaj sem pa jaz narobe naredil?" So pač določene stvari pri katerih se moraš prilagajati in delati kompromise (in to take, ni ne posegajo v našo "notranjost"). Svoje umazane gate je težko vržt v koš za umazano perilo, pa strašno težko je kdaj kaj za sabo pomit. To so mali problemčki, ki pijejo kri in odžirajo čas. No, pa saj teh težavic je na obeh straneh dovolj. Ena od skupnih težav je npr. tudi sex (razni 5 minutniki itd.).

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pa kaj se sploh sekirate zarad bab?
stupid-1.gif

Poglej: samo v Sloveniji je cirka milijon bab. Če jih dve tretjini odbiješ zaradi mladosti, starosti, smotanosti, kešavosti in plehatorstva, prtegnjenosti et cetera, jih ostane vsaj 300.000. Če vsak dan spoznaš novo, jih je v letu 365 (letos 366), v desetih letih 3652 - 3653. Torej zaloge več kot dovolj, zakaj bi se moral glih sam v eno zapičit? In ni hudič, da ga v desetih letih izmed teh 3652 - 3653-ih ne bi večkrat namočil, kot če bi v vsem tem času imel samo eno. Samo jezika ne šparat, saj veš: kdor jezika špara,... strada.

Tapravo iskat?
hysterical-1.gif

To je isto, kot bi po vesolju iskal planet, primeren za bivanje (recimo, da je Zemlja mama in ne šteje).
Vsaka slej ko prej začne pametovat, težit in uveljavljat svoj "prav"
bonk.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Samo neki bom vprašal? Zakaj vse ženske takoj zvalijo krivdo na deca? Večina ženskih postov tukaj notri je, da so moški pač krivi z raznimi problemčki. Če bi se moški obremenjeval s takimi zadevami, bi lahko drkal do konca življenja. A se ženske sploh zavedate, koliko majhnih vaših problemčkov pije živce nam in jih mirno poslušamo in vam skušamo pomagat. Eni pač pustijo gate pri pojstli, ženske pa mate bolj psihološke fore. Če ne znate povedat kaj hočte oz. ne veste kaj hočte pol spokite in ne zajebavajte življenja moškim. Ženska izbere moškega in partnerja, moški tukaj nima nič. Če tega ne znate, potem pač ne izbirejte in prvo razčistite svoje pojme.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
A to misliš, na moje poste? Naj še enkrat povem, kaj sem mislila: Eden drugemu skušata nekaj dopovedati, vendar jima ne uspe ... in ko poči, se razideta. Nato se eden od njiju sprašuje: "Kaj sem naredil narobe?" A o tem je poslušal/a celo vezo. Ljudje imajo danes že toliko problemov, da nimajo živcev za ukvarjanje z le-timi še doma in potem relativno hitro poči.

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Ena od skupnih težav je npr. tudi sex (razni 5 minutniki itd.).
evil.gif

No, sam to, kar govoriš niso napake, temveč navade. Navade se pa lahko spremenijo le, če je interes. Ne razumem starejših zakoncev, ko žena možu že 20 ali več let kokodaka, naj spusti dilo wc školjke. Ja a ni laži, da bi jo sama spustila, pa si prihranila živce? Kolk časa ji pa to vzame? Sekundo? Poleg tega pa nikjer v navodilih za dilo wc školjke ni napisano, da mora biti ta spuščena.
grims-1.gif
Men bi šlo bolj na živce, da je okrog školjke vse poscano.

Ženske ste čudne. Sorry. Na vsak način bi nam rade vsilile svoj način življenja, razmišljanja. Nam vcepiti v glavo svoj "prav". In ker tega ne želimo osvojiti iz n razlogov, smo polni napak. To je tisto o gatah in posodi ( tvoj prav ni nujno tudi njegov prav). In sklenitev kompromisa je zanj v čem? On bo pospravljal gate, pomival posodo, ( vstavi poljubno), ti boš pa kaj? Mu ga povlekla po hokejski tekmi, ker je bil priden in te ne živcira več? To je naprimer kompromis. Če pa ti za to, ker je on pospravil gate in pomil posodo ne narediš nič, pa to ni kompromis, temveč podrejanje tvoji volji, uklanjanje,..

Drugač pa zvita ženska bo zelo hitro poskrbela, da bodo umazane gate tam kjer morjo bit, posoda pomita, ipd. Povprečna ženska pa tega ne zna. Vse kar zna je pit kri in jadikovat svojim prijateljicam ob kavi, kako ma nemogočga moža, fanta,.. Ko boste enkrat dojele, da vendarle smo drugačni, bo lažje obojim. Sej veš, plevel in zrna. Pa še neki. Nagrada da vedno nagrado.
grims-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Take stvari ga je najlažje "vzgojit",..opereš samo tiste, ki so v košu za perilo, ostale ne,..kaj srce,nimaš kaj za oblečt? Si končno pogruntal, da sveže gate in štumfi ne rastejo v predalu
bonk.gif
?? Itd.itd...vse take stvari se da,...kako pa z odnosom in pozornostjo do ženske? Se mi zdi, da moškim glede tega prideš do živega samo s kakim embargom na sex,...samo zakaj bi s tem še sebe kaznovala, da bom še jaz na suhem?? potem pa predvidevaš, da je pri svojih 30+ mogoče že tako odrastel, da bo dojel kaj ga prosiš in poveš parkrat, in če ni učinka kaj boš? Če gre za stvar, ki ti ni preveč pomembna požreš, če gre za kako pomembno spokaš...sam ne mi pol rečt, da je bla veza popolna in da je bejba [censored]...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
To morš naredit tako kot pri psu. Če vajo pravilno izvede in je priden, dobi briket. Pač moški potem dobi nekaj drugega.
evil.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
...kako pa z odnosom in pozornostjo do ženske?
Ma jebala vas pozornost
stupid-1.gif

Kaj sploh paše pod to, za tvoje pojme?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Hm, moram priznati, da mi ni do nekih igric v relaciji pametnih - povprečnih ženic. To bi se mi dalo, če bi me desc finančno podpiral, drugače pa raje prakticiram nek kulturen, odkrit odnos in skrbim za higieno in nivo dobrega okusa.
Če pač descu ni do osnov dobrega okusa (jaz mu krvavih vložkov/tamponov ne bom puščala na postelji), lahko gre drugam.

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Mislim, da sploh ni problema. Darovalcev semen je ničkoliko, klinik za oploditev ravno tako. Lahko greš pa popolnoma po naravni poti, rodiš in potem začneš živeti z žensko. Z gotovostjo te čaka visoka starost, ker ti bo mnogo živcev prihranjenih. V končni fazi ste hotele emancipacijo, sedaj ko jo imate, jo pa še veselo izkoriščajte.

Drugač pa pri veliki večini žensk je miselnost naravnana na "my way is the only wright way", sploh pri tistih za vas "pomembnih" stvareh.

P.s. Dons sm na "sarkasm mode on".
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se čisto strinjam, da se da furat nek normalen odnos. Kar se gat tiče se meni zdi to bolj stereotip. Ali se pač motim?
confused-1.gif
Ampak za to je verjetno kriva njegova mamica, ker je vsak dan stopila v sobo in pospravila umazano perilo. Ampak ne bomo o tem razglabljal. Hočem samo povedat, da problem je lahko tako na ženski kot na moški strani. Če dva po karakterju nista za skupej, potem itak nista za skupej. Vsak ma neke zahteve oz. pričakovanja od partnerja, ampak se to že kmalu vidi, če tem zahtevam ustreza. Verjetno tudi moški ne bi trpel ženske, ki bi ji bila higijena bolj tuja in bi pač imela svoje fore. Se pač najdejo taki med seboj, ki jih pa to ne moti.

Sem enkrat servisiral en komp, ko je fotr za mizo jedel kosilo in cmokal, žena je zraven kadila, tamala hčerka pa je hodila po stanavanju in rigala.
bonk.gif
Ja, samo 1x sem bil tam! Nekateri imajo pač nižje zahteve kar se tiče bontona in neke kulture.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik kaligula pravi:
Mislim, da sploh ni problema. Darovalcev semen je ničkoliko, klinik za oploditev ravno tako. Lahko greš pa popolnoma po naravni poti, rodiš in potem začneš živeti z žensko. Z gotovostjo te čaka visoka starost, ker ti bo mnogo živcev prihranjenih. V končni fazi ste hotele emancipacijo, sedaj ko jo imate, jo pa še veselo izkoriščajte.

Nočem te ravno šokirat, ampak a veš, da se eni tuširajo kar vsak dan?
evil.gif

Ja res je, vzgoja je kriva. Prav zabavno je gledati kakšne familije doma. Tale z riganjem je še posebej zanimiva.
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej s tole matematko se pa čist strinjam, sam da mam jaz še 100 pogojev pa tipov je manj v Slo, tko da sem prišla do cifre 30 000 primernih tipov in če jih v desetih letih spoznam 3000 pol bo zihr en super duper taprav. In un k je taprav pride sam, nam jaz zdej iskala iglo v senu.

zmaga.gif

@Shmoo: ja valda ful se sikiramo za une modele k jih skenslamo ha ha ha NOT

majč