Obvezna oprema na Hrvaškem...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ej, vem. Pa tudi vem da vlečna vrv ni del obvezne opreme v SLO (o tem je govora) pa so Hrvati to veselo zaračunavali. Pa aparat tudi ni del obvezne opreme osebnega vozila registriranega s strani fizične osebe.
Pa še vprašanje... V Avstriji jopič ni obvezen v opremi... Ampak tisti trenutek ko te policaj v A zbeza iz avta na odstavnem pasu ti lahko zakasira saj moraš obleči jopič po zakonu... Kako boš rešil tako zadevo; odklonil izstop iz vozila?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ostaneš v avtu privezan, pa naj se on zbeza ven, če se hoče.
smile-1.gif

Ogo

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.530
1.131
113
Vi boste čist zašli... Noben Avstrijc te ne bo na avtocesti ven vlekel, ker tega ne počnejo tako kot pri nas, če te pa bo, te bo pa na počivališču, ker ne boš vinjete imel, tam pa ne potrebuješ svetlečega jopiča.

S temi jopiči so zagnali cel vik in krik predvsem v Italiji, pa še vedno samo makaronarji ščijejo na odstavnem pasu, marsikateri sploh ne prižge vseh štirih žmigavcev...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj tudi v Sloveniji te ne vlečejo ven iz avta. Ustavijo te in ti na na odstavnem pasu pristopijo k vozilu z desne strani. Torej moraš odpret sovoznikovo šipo in poličniku dat dokumente. On pa mora biti ustavljen za teboj z opozorilnimi lučmi. Vsaj tako je pravilno ustavljanje z čim manj ogrožanja varnosti.
wink-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem ob prometni nesreči polcaju reku, da se nebom premaknu od/iz svojga avta stran, dokler ne zbrskam jopiča. Pa je reku, če zavestno odklanjam preizkus alkohola
grin1.gif

Faca polcaj. Tko da... Če si prjazn in nis odrezav, jh 5% boli za jopič
wink-1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
meni je uspelo...
ne vem sicer koliko je k temu pomagal zadah po čevapčičih, čebuli in ostalemu, kar paše k roštiljadi, ampak mi je po ene 10minutah bluzenja izročil papirje in me spustil naprej. aja, še kazni za 65 na 50 (naselje) mi ni napisal...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
elo, mogoče nisi na tekočem. Voziti pijan ni več moderno, tudi punce takih fantov ne občudujejo več...

V sedanjem času je takšno dejanje zgražanja vredno. Tudi če se izogneš kazni, v sedanjem času nisi več frajer, temveč norec, ki bo slej ko prej koga ubil, z avtom seveda.
grims-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik sass pravi:
vso srečo, če boš to hotel hrvaškemu policistu na kraju samem dopovedati
evil.gif

Za srečo začneš potem debato takole; [censored] [censored] [censored] [censored] [censored], pa bo šlo
evil.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
nisem nič pisal o vožnji v pijanem stanju...
od kje ti to?
pijan sem sicer mogoče peljal 20km v življenju, pa še to po lokalni gozdni poti, od lovske koče do doma... srečal nisem niti megle, kaj šele kakšno živo bitje. je pa res da sem mogoče ogrožal sebe, edinstveno in res posebno bitje te galaksije
smile-1.gif