No vidiš. En zgoraj je prav napisal: vse je v organizaciji.Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:dovoz na naše parkinge (nekje 5 blokov, če ne še več) pa pluga ali česarkoli podobnega ni videl.
No vidiš. En zgoraj je prav napisal: vse je v organizaciji.Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:dovoz na naše parkinge (nekje 5 blokov, če ne še več) pa pluga ali česarkoli podobnega ni videl.
Nikakor. Ker taki jeb.ači se ti ne bodo pogovarjali iz oči v oči, temveč boš naslednjič fasal riso čez avto ali pa preluknjanje gume (zelo verjetno). Tako da, pomaga kamera, potem pa poslušaj zadnji nasvet od Softija. Morda je pa še bolje, da prijaviš vandalizem, pa policistom dostaviš posnetek. Potem ga pa civilno tožiš za škodo.Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:privat - ne vem, table nobene, kjer je privat parking od sosednje hiše (frizerski salon), je tabla, tu je ni, zaparkiral nobenega ... nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
avta menda ne morem pustiti sredi ceste
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...
To se ne da rešit. Omejenci, pač. Nimajo drugega dela, kot da oprezajo za tujimi avti in se špilajo policaja.
V Lj še na obisk h žlahti ne moreš it z avtom, ker se bo takoj našel kdo, ki ga bo žulilo tvoje 2-urno parkiranje na parkirišču pred njegovim blokom.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Heh, ni ga čez življenje v lastni hiši.
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Dej ti men povej, placa zmanjka samo ko je sneg? Ker potem priporocam lopato.
vedno manjka placa, zdaj je situacija samo še slabša. skidal sem toliko, kolikor je avto pustil "sence", ko je tam stal, dokler je snežilo. da bi kidal - z veseljem, samo potem, 1. rabim dan, ki bo imel 26 ur. v petek, ko je snežilo cel dan, sem odšel ob 8h od doma in prišel ob 2h ponoči domov. naslednji dan ponovil vajo. in včeraj - isto, le da sem bil že ob 19h doma in imel srečo, ker sem se lahko zgazil na frej parkirišče. saj ni nič skidano, pač, kolikor lahko z avtom pregaziš, to je to ... nekateri so morali kidati, da so sploh z avtom ven prišli ... drugače verjetno nebi. dovoz na naše parkinge (nekje 5 blokov, če ne še več) pa pluga ali česarkoli podobnega ni videl.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
To se ne da rešit. Omejenci, pač. Nimajo drugega dela, kot da oprezajo za tujimi avti in se špilajo policaja.
V Lj še na obisk h žlahti ne moreš it z avtom, ker se bo takoj našel kdo, ki ga bo žulilo tvoje 2-urno parkiranje na parkirišču pred njegovim blokom.
Po drugi strani moraš pa zastopiti stanovalce tega bloka, ki zaradi tebe morajo parkirati na pločniku in posledično dobijo pozdrave župana.
Parkingov nikoli ni dovolj, vedno nekdo naj*be
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Zakaj eni sovražijo rezerviranje prostora z gajbico? Če jaz sam spucam mesto kjer je avto seveda hočem, da me počaka dokler se ne vrnem. Hočeš parkirati na lepem -> lopata v roke!