Obvestilce na oknu

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:dovoz na naše parkinge (nekje 5 blokov, če ne še več) pa pluga ali česarkoli podobnega ni videl.
No vidiš. En zgoraj je prav napisal: vse je v organizaciji.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nobenega. no, mogoče koga štorastega pri odnašanju smeti, ker sem imel avto blizu smeti, ampak, ponavadi ga tam parkira kdo drug, tako da je situacija podobna.

privat - ne vem, table nobene, kjer je privat parking od sosednje hiše (frizerski salon), je tabla, tu je ni, zaparkiral nobenega ... nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.683
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:privat - ne vem, table nobene, kjer je privat parking od sosednje hiše (frizerski salon), je tabla, tu je ni, zaparkiral nobenega ... nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...
Nikakor. Ker taki jeb.ači se ti ne bodo pogovarjali iz oči v oči, temveč boš naslednjič fasal riso čez avto ali pa preluknjanje gume (zelo verjetno). Tako da, pomaga kamera, potem pa poslušaj zadnji nasvet od Softija. Morda je pa še bolje, da prijaviš vandalizem, pa policistom dostaviš posnetek. Potem ga pa civilno tožiš za škodo.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...

To se ne da rešit. Omejenci, pač. Nimajo drugega dela, kot da oprezajo za tujimi avti in se špilajo policaja.

V Lj še na obisk h žlahti ne moreš it z avtom, ker se bo takoj našel kdo, ki ga bo žulilo tvoje 2-urno parkiranje na parkirišču pred njegovim blokom.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:nisem nasilen, zato me pa zanima, kako zadevo rešit miroljubno ...

To se ne da rešit. Omejenci, pač. Nimajo drugega dela, kot da oprezajo za tujimi avti in se špilajo policaja.
V Lj še na obisk h žlahti ne moreš it z avtom, ker se bo takoj našel kdo, ki ga bo žulilo tvoje 2-urno parkiranje na parkirišču pred njegovim blokom.
bonk.gif

Po drugi strani moraš pa zastopiti stanovalce tega bloka, ki zaradi tebe morajo parkirati na pločniku in posledično dobijo pozdrave župana.

Parkingov nikoli ni dovolj, vedno nekdo naj*be

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si..parkiral na skidano..k eni so obcutljivi na to.

miroljubno..no go.
jaz sem na fuzinama lomil gajbice..pa sem mel tezenje dokler nisem sosedu polomil nos.. nekak sistem v stilu novembra k pade sneg skidam aprking in pol je moj cleo zimo ne deluje..sploh ce je apkringov za 20 in vec % premalo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Heh, ni ga čez življenje v lastni hiši.

Ko kidaš na svojem je kar veselo, še posebej ko tudi sosedje čistijo vsak svoj dovoz in je naenkrat pol ulice skupaj, vsaj svojo lopato v rokah a kida nihče ker smo hujši kot babe ko pridejo skupaj
evil.gif
Se kidat začne šele ko prvi opazi da pada mrak in da če se ne bomo podvizali bomo zamudili večerjo.

Drugače pa se s takimi omejenci res ne splača pogovarjat, ker samo čakajo na priložnost da ti kaj zakuhaj...če imaš pri tem veliko škode še toliko bolje si mislijo.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Dej ti men povej, placa zmanjka samo ko je sneg? Ker potem priporocam lopato.

vedno manjka placa, zdaj je situacija samo še slabša. skidal sem toliko, kolikor je avto pustil "sence", ko je tam stal, dokler je snežilo. da bi kidal - z veseljem, samo potem, 1. rabim dan, ki bo imel 26 ur. v petek, ko je snežilo cel dan, sem odšel ob 8h od doma in prišel ob 2h ponoči domov. naslednji dan ponovil vajo. in včeraj - isto, le da sem bil že ob 19h doma in imel srečo, ker sem se lahko zgazil na frej parkirišče. saj ni nič skidano, pač, kolikor lahko z avtom pregaziš, to je to ... nekateri so morali kidati, da so sploh z avtom ven prišli ... drugače verjetno nebi. dovoz na naše parkinge (nekje 5 blokov, če ne še več) pa pluga ali česarkoli podobnega ni videl.

Pa ga imate naročenega in ga plačate ali ga samo pričakujete pa ga ni ker ni niti naročen niti ni plačana zimska služba?
Halo upravnik, pa prej položnice prečekiri.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Smo tudi mi kidali cel klanec pri bajti....sosedi (pa ne eni...kar enih par komadov) so pa čakali da mi očistimo in takrat so šli ven z bajte...drugače se jim pa ni mudilo.....no z leti je tega postalo dovolj....in zdaj veselo rinemo skozi največji sneg ki je na klančku...nam gre skozi ,za druge pa ne vem......je pa zgleda pomagalo ker so bližnji sosedi začeli kidat ta isti klanec.
Kakorkoli...ko vidim da ga začnejo drugi kidat ga grem še jaz...drugače pa ne.

Za avtorja teme....nastavi si kamero ,da ne bo kako presenečenje zjutraj...pol pa človeka bremeniš ne samo za škodo na avtu ampak še za tvoj dragoceni čas ki si ga izgubil ,ker nisi bil na delovnem mestu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:

bonk.gif

Po drugi strani moraš pa zastopiti stanovalce tega bloka, ki zaradi tebe morajo parkirati na pločniku in posledično dobijo pozdrave župana.

Parkingov nikoli ni dovolj, vedno nekdo naj*be

placa vedno dovolj, še vseeno je bilo prostora dovolj ...
wink-1.gif

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Tu ti ne kasko in ne parking zavarovanje ne pomagata, ker privo krije dogotke v prometu, ta drugo pa poškodbe na parkiranem vozilu narejene z drugim neznanim vozilom. Edino kaj rabiš je zav. vandalizma če ti bo kdo kake rise not naredil..., ali pa tatvino če ti brisalce pokrade ali pa pokrove koles.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz imam kar lopato v avtu, minuta ali dve kidanja in imaš dovolj, da lahko parkiraš avto.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Zakaj eni sovražijo rezerviranje prostora z gajbico? Če jaz sam spucam mesto kjer je avto seveda hočem, da me počaka dokler se ne vrnem. Hočeš parkirati na lepem -> lopata v roke!

Blok, 20 stanovanj, 10 park placov

Vidiš problem?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Če si kupil ta parking in je samo tvoj, potem ni problema. Dokler je pa toliko tvoj kot od ostalih par sto prebivalcev v blokih, je pa to tvoje razmišljanje malo mimo.
stupid-1.gif

Je pa to vedno problem pri več ljudeh in blokih...vsi vrebajo čez okno in čakajo, da kdo drug skidal...ali parkinge ali pred vhodom. ponavadi vedno eni in isti kidajo, ko se pa še tistim ne da več, je pa pač neskidano in se vsak znajde kakor ve in zna.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Se strinjam... Pa še doma je penzionist,
cheer.gif
ki vse to poštima
(skida sneg), da je lepo obračat na dvorišču in peljat avte
v garaže. Ja, ni ga čez privat bajto.
zmaga.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Sem že lani povedal, kako je bilo to pri nas rešeno. Sosedov mulo vstane in skida, pa mu večina stanovalcev stisne par € v žep in je mir. Malo kreativnosti je treba, pa se vse reši.

Zdaj sem v bajti, pa pač kidam sam. Jebat ga.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Zadnjic sta dva studentka z lopatami hodila naokoli po kosezah. In sprasevala, ce skidata. Da bi bilo moje bi jima placal, ceprav mi ni tezko vrzt par lopat, ce je cas in pa da drugi samo ne cakajo kdaj bodo lahko parkirali.