Oborožen pijanec na poti skozi gozd zajel civilist

I

Izbrisan uporabnik #488

Poraz v 2. svetovni vojni je bil očitno boleč in nekateri ga nikakor ne morejo pozabiti, luzerantsvo so prenesli še celo na svoje froce (k sreči nimajo pojma o orožju, lovi in še čem).

Ponoven spopad bi bil pravi "moorhuhn jagd"

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Tale napis gor je verjetno postavljen na črno ?Ali pa je dovoljeno povsot po gmajnah ga srat ?Kaj bi mi naredili če bi nam italjani naštimali napis proti nam z kakšnem Musolinijem ? Govorim,ker smo 70 let po vojni in faking kujac ni nič pomembno kaj je bilo takrat !
Koliko časa bodo idioti ranga SD takole srali po hribih ??In najhujše je to da perejo možgane mlajšim rodovom !!
Koliko križev in kapelc po naših hribčkih pa ima papirje???
A lahko kar pridem, pa jih razbijem, razžagam? Samo vprašam! Vidim da je dovoljeno. Pa še kamenje lahko mečem na domačine spotoma.

Tole je Primorska fantje. Tle te bo lovec pospremil do policije tudi v primeru, da podiraš križ na hribu. Pa nihče se ne bo spraševal, kak [cenzura] je, ker podpira zločinsko RKC. To je PRIMORSKA!!!
A ni bil tisti križ nad Strunjanom nekje na področju primorske "umetniško"zažgan?
Kje je bil lovski borec proti fašistom takrat?

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Tale napis gor je verjetno postavljen na črno ?Ali pa je dovoljeno povsot po gmajnah ga srat ?Kaj bi mi naredili če bi nam italjani naštimali napis proti nam z kakšnem Musolinijem ? Govorim,ker smo 70 let po vojni in faking kujac ni nič pomembno kaj je bilo takrat !
Koliko časa bodo idioti ranga SD takole srali po hribih ??In najhujše je to da perejo možgane mlajšim rodovom !!
Koliko križev in kapelc po naših hribčkih pa ima papirje???
A lahko kar pridem, pa jih razbijem, razžagam? Samo vprašam! Vidim da je dovoljeno. Pa še kamenje lahko mečem na domačine spotoma.

Tole je Primorska fantje. Tle te bo lovec pospremil do policije tudi v primeru, da podiraš križ na hribu. Pa nihče se ne bo spraševal, kak [cenzura] je, ker podpira zločinsko RKC. To je PRIMORSKA!!!
A ni bil tisti križ nad Strunjanom nekje na področju primorske "umetniško"zažgan?
Kje je bil lovski borec proti fašistom takrat?
Je bil zažgan.
In, si tudi takrat podpiral tistega "fašista", ki je zažgal tist "kup lesa", ker "zločinski simboli" itak nimajo kaj počet tam?
Ne vem kje je bil ta lovski borec takrat? Verjetno nekje v Divači???

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A zločinski simboli nimajo kaj počet tam?
Ja kaj pa potem počne tam napis zločinca titeljna?

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Joj, vidim da sem teb odgovarjal... Zdaj bom moral pa še razlagat, kaj pomenijo narekovaji. Ne da se mi, glavno da vsi ostali razumejo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
So jih lokalci vsaj pretepli (v smislu pusti naše kamenje pri miru)
sprasujem se.gif
?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tu ne gre za spomenik ali obeležje, ampka za kup kamenja...ampak okej, kot sem dejal, je to stvar policije.

lovec jih je pa bolj težko polovil, saj so se ti modeli peljali v avtu, ustavila pa jih je policija.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Joj, vidim da sem teb odgovarjal... Zdaj bom moral pa še razlagat, kaj pomenijo narekovaji. Ne da se mi, glavno da vsi ostali razumejo.
Človek ne more verjet kakšni kljukci ste.
A res noben ne vidi, da je vsa zgodba napihnjena in zrežirana.
Dejstvo je, da so bili slovenski komunisti vsi iz sebe, ker se je v Italiji nedavno zgodil, nek, kao, shod fašistov.
In v komunistični sloveniji so na ta način izrazili protest nad tem dogodgkom.
Zdaj morajo slovenski mediji to zgodbo razpihovat, ker tako slovenski rdečuharji lažje opravičujejo svoje dandanašnjo revolucionarno gibanje in partizanske maškarade z rdečimi zvezdami, ki se dogajajo zadnje čase.
Zdaj imajo slovenski mediji in taki plačani kljukci kot je snečer nalogo, da povsod okol zganjajo celega hudiča, kako slovenijo zopet ogrožajo neki grdi fašisti.
Samo poglejte snečerja kako mora v vsak stavek vrinit besedo fašisti, fašist, fašizem itd...in to v stavku nekako povezat s slovensko desnico.
To so pač rusko rdečuharske metode propagandnega programa prepričevanja neumne opranoglave slovenske levice.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Človek ne more verjet kakšni kljukci ste.
A res noben ne vidi, da je vsa zgodba napihnjena in zrežirana.
Dejstvo je, da so bili slovenski komunisti vsi iz sebe, ker se je v Italiji nedavno zgodil, nek, kao, shod fašistov.
In v komunistični sloveniji so na ta način izrazili protest nad tem dogodgkom.
Zdaj morajo slovenski mediji to zgodbo razpihovat, ker tako slovenski rdečuharji lažje opravičujejo svoje dandanašnjo revolucionarno gibanje in partizanske maškarade z rdečimi zvezdami, ki se dogajajo zadnje čase.
Zdaj imajo slovenski mediji in taki plačani kljukci kot je snečer nalogo, da povsod okol zganjajo celega hudiča, kako slovenijo zopet ogrožajo neki grdi fašisti.
Samo poglejte snečerja kako mora v vsak stavek vrinit besedo fašisti, fašist, fašizem itd...in to v stavku nekako povezat s slovensko desnico.
To so pač rusko rdečuharske metode propagandnega programa prepričevanja neumne opranoglave slovenske levice.

Sedaj pa v tvoj tekst vstavi tvoje ime ali DSFja, ali 8888 ali stieberja, nato zamenjaj rdečo barvo s črno, zvezdo s križem, komuniste s klerikalci in partizane z belčki.
Vidiš svoje tekste??

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
A potem neofašistov v Italiji ni in v Gorici niso imeli shoda? In le zakaj, so imeli ta shod v Gorici?
In ti že veš, da je bila zgodba napihnjena in zrežirana, saj živiš *skoraj* tam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:vklopi možgane , pa se počasi preberi, boš videl da si enak cepec kot tisti makaronar moreti
Imaš izklopljen srkazem detektor?
hysterical-1.gif

od njega pričakuješ da bo razumel sarkaze? od fanatikov pač tega ne moreš pričakovati.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mi? kam pa me spet daješ in kaj imam jaz s tistimi kamni
smile-1.gif
Očitno ti pride, ko vidiš tisti napis iz kamnov.
bonk.gif

PS-Me pa zanima, če imajo za tiste kamne gradbeno dovoljenje ali vsaj lokacijsko informacijo. Drugače bi moral ukrepati gradbeni inšpektor in črno gradnjo v oz. protiustavni napis odstraniti na stroške lastnika zemljišča.
nisem vedel da je par kamnov na travniku gradnja...
bonk.gif

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:

PS- to ne bi bilo prvič. Za večino zmazkov na krajevnih tablah v Avstrijski Koroški so bili krovi jugo udbaši. Verjetno za Italijo velja isto.

Bom kar prilepil kar sem napisal že kolegu dsf-ju:
Citat:

koliko od I meje zivis, da vse tako tocno ves?

In ne bos verjel, da so se te stvari dogajale ze mnogo pred UDBO in zal tudi po '91. In ja tudi dobili so jih in ne bos verjel, da so bili kar Italjani, podprniki neo fasizma. Aja, pozabil tudi to so uredili UDBOvci.

Poleg tega na Primorskem ni bilo potrebe po branilcih domov.

PS: samo prijatlejski nasvet: ti svetujem, da tega ne omenis kakemu zavedenmu Slovencu v TS ali okolici

Poleg tega je verjetno tudi UDBA, zaslužna za številčnost dvojezičnih napisov, dokumentov, ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

Ne bom se spuščal v gostilniško debato, zato sem pobrisal del citata, ampak me zanima če si kadarkoli v življenju vsaj od daleč videl ZGO (Zakon o graditvi objektov)? Tam so tudi definicije kaj je objekt,...

Preden pišeš bedarije vsaj malo pomisli!

Mogoče bi tudi tistemu "stričku", ki s kosilnico oblikuje napise na svojem travniku, poslal gradbeno inšpekcijo?

PS: pa čisto tako za mojo nerazgledano glavo, mi povej kaj ima ustava z osebnimi imeni napisanimi na eno pobočje. Vemo, da ni res, ampak kaj pa če je napis res delo navijačev Tita Rabata? Mimogrede, Tito sploh ni tako redko ime v Romanskih državah.

Zloženo kamenje se lahko smatra kot: trajno obeležje, spomenik, kamniti zid... za vsako od teh stvari pač potrebuješ vsaj lokacijsko informacijo, če že ne gradbeno dovoljenje.

Ker si zatajil svoje božanstvo te bo zagotovo doletela partijska kritika.
bonk.gif
ej ampak a ni tako da če bi to bilo obeležje potem bi oni dobili kazni?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Poraz v 2. svetovni vojni je bil očitno boleč in nekateri ga nikakor ne morejo pozabiti, luzerantsvo so prenesli še celo na svoje froce (k sreči nimajo pojma o orožju, lovi in še čem).

Ti pa res komaj čakaš, da boš lahko užival ob mahanju s krampom...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ti pa res komaj čakaš, da boš lahko užival ob mahanju s krampom...

Danes se da strojno... simpl, pa še pir lahko poleg piješ.