"obnovljena" južna obvoznica

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Glih danes zjutraj sem se vrnila s Hrvaške, ceste tam so prečudovite - tako ac kot regionalke. Tole pri nas je pa že res smešno, na vsaki cesti te drma kot bi preživeli že nekaj potresov najmanj 7. stopnje.
ne vem, kje si ste ti vozila, ampak v dalmaciji so ceste ravno tako zjahane, kot pri nas. predvsem AC med biogradom in zadrom, pa tudi lokalne ceste med šibenikom in zadrom

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Meni so se zdele ceste povsod lepo ravne in gladke, edino kar moti pri hitri vožnji na ac so tisti odtoki, ki te znajo kar dobro strest. Tudi magistralka je samo na začetku precej valovita, naprej pa skoraj kot nova.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
hmm kaj ko bi vi zalaufal privat firmico... k ste tok pametni... lepo en bo frezo gonil, en bo pometu tazadn pa finišerja (softi k zna)... pa da vas vidmo...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kje pa je A1 med Biogradom in Zadrom kej zjahana. Meni se zdi napram našim AC zelo ok.

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Obnova še ni čisto končana!

Namestiti morajo še tablo za omejitev hitrosti na 100 km/h
crazy1.gif

Ti se kar delaj norca. Na koroškem je en odsek ceste, kjer je bila od nekdaj omejitev 50, do prvega križišča (100m) nato pa 90. Sedaj so odsek od tistega križišča naslednjih 400 metrov prenovili, na novo asfaltirali, na eni strani naredili 1m širok pločnik, naredili ulično razsvetljavo, in je sedaj omejitev 50km/h čez cel odsek
aplauz.gif

V Kranju so postavili samo planet Tuš, pa je omejitev padla z 90 na 50
smile-1.gif

lp

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz...

Na LJ vzhodni obvoznici med razcepom Zadobrova in priključkom Sostro (v obe smeri) so danes postavili znake za omejitev na 100 km/h. Tako, da je v prihodnjih dneh najbrž pričakovati kakšne Focuse, Kangooje, itd. na tistem odseku.