"obnovljena" južna obvoznica

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Tole naj bi obnovil. Ampak med izvozom center in rudnik, malo pred mostom so naredili še slabše , kot je bilo prej. Prej si skorajda poletel samo na enem delu, sedaj poletiš kar trikrat.

Ne vem, kdo jim je sploh dal, da je zadeva urejena, če je slabše kot je bilo prej?
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sem tudi jaz hotel temo odpreti. Kar dobro plavaš na "obnovljenem" delu. A mogoče pride še kakšen sloj asfalta, ali je to to?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Takle mamo če šalabajzarsko gradijo oz. popravljajo na morostu.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Tole naj bi obnovil. Ampak med izvozom center in rudnik, malo pred mostom so naredili še slabše , kot je bilo prej. Prej si skorajda poletel samo na enem delu, sedaj poletiš kar trikrat.

Ne vem, kdo jim je sploh dal, da je zadeva urejena, če je slabše kot je bilo prej?
bonk.gif

Še huj al kaj? Pa že prej si na dol skoču pošteno
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

bonk.gif

dal jim je moj sosed. ki veselo nasipni pesek in material vozi k sebi.

aja, [censored] mekani se drka z njim in je picka, k mu ansprotuje v pocetju.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

bonk.gif

Mnogokrat se sprasujem kam bi se lahko pritozil nad slabo izvedbo "flikarij"
frown-1.gif

Ponavadi je asfalt samo rapokan in bi ga bilo potrebno samo zaliti z bitumnom ampak nasi vrli strokovnjaki izrezkajo luknjo in nato tam napravijo skakalnico ali luknjo - v primeru, da je zadeva daljsa kot 5m pa nastane "razburkano morje" - skratka slabse stanje kot prej
uf-1.gif

Konec koncev se dela placujejo z davkoplacevalskim denarjem (torej tudi mojim) in mislim, da imam kaksno pravico do pritozbe
confused-1.gif

BDW: V zadnjih dveh tednih sem prevozil BIH + CG vecinoma po lokalnih cestah - potrjujem, da se jim hitro priblizujemo
shocked-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
En kos asfalta so med vikendom izrezal v velikosti cca 3×2m in zabetoniral nazaj tako, da odstopa od ostalega vozišča za kakšen centimeter.
bonk.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
No, ali z valarjem ali ne, beton ali kakšen drug material, to niti ni važno. Definitivno se ne dela tako kot je tukaj narejeno - verjetno sicer začasno pa vseeno - da je 1 cm višje od ostale cestne površine. Vsaj jaz še nisem videl tako čudno narejene zadeve.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Glih danes zjutraj sem se vrnila s Hrvaške, ceste tam so prečudovite - tako ac kot regionalke. Tole pri nas je pa že res smešno, na vsaki cesti te drma kot bi preživeli že nekaj potresov najmanj 7. stopnje.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Obnova še ni čisto končana!

Namestiti morajo še tablo za omejitev hitrosti na 100 km/h
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Obnova še ni čisto končana!

Namestiti morajo še tablo za omejitev hitrosti na 100 km/h
crazy1.gif

Ti se kar delaj norca. Na koroškem je en odsek ceste, kjer je bila od nekdaj omejitev 50, do prvega križišča (100m) nato pa 90. Sedaj so odsek od tistega križišča naslednjih 400 metrov prenovili, na novo asfaltirali, na eni strani naredili 1m širok pločnik, naredili ulično razsvetljavo, in je sedaj omejitev 50km/h čez cel odsek
aplauz.gif