Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če mehanika kaj jebe je priporočljivo disk dat v skrinjo za en dan da se fino slladi in ga potem (še) mrzlega probat oživit .. (aja pametno ga je prej vakkumsko zapakirat in skrbet da ga po vrnitvi iz skrinje ne ubije kondenz)
Ja ampak ko disk enkrat "klika" je vsaj iz mojih izkušenj VEDNO mehanika.... Pa sem imel več 10 diskov s takšnimi simptomi v rokah! Večina teh je bilo WDjevih...
Citat: Uporabnik Utisevalec pravi:
Če mehanika kaj jebe je priporočljivo disk dat v skrinjo za en dan da se fino slladi in ga potem (še) mrzlega probat oživit .. (aja pametno ga je prej vakkumsko zapakirat in skrbet da ga po vrnitvi iz skrinje ne ubije kondenz)
To sem jaz probal na enem svojem pokvarjenem disku in je bilo pri mrzlem še slabše (glasnejše ropotanje)... je pa zanimivo začel delat ravno pri obratni operaciji (ko se je ogrel). Tako da možno je v obe smeri
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.