Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
No vsak se odloči za stvar katera mu najbolj ustreza. Ampak res me zanima (argumentirano), zakaj še vedno zagovarjate plin.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
No vsak se odloči za stvar katera mu najbolj ustreza. Ampak res me zanima (argumentirano), zakaj še vedno zagovarjate plin.
Argumentirano? Kaj bi še rad slišal? Zgoraj sem ti napisal dva zelo dobra argumenta,pa ne verjemeš oz.nočeš verjeti...
Indukcija deluje na jed v posodi popolnoma drugače kot plin....indukcija greje samo vsebino posode,zato je zelo primerna za razne juhe,makarone,za zavret vodo,itd....plin pa greje dno posode,zato je bolj primeren za različno peko...palačink,jajc,zelenjave...
Seveda lahko pečeš palačinke tudi na indukciji,ampak če si prepričan da se spečejo isto kot na plinu,potem ti ni pomoči...
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Argumentirano? Kaj bi še rad slišal? Zgoraj sem ti napisal dva zelo dobra argumenta,pa ne verjemeš oz.nočeš verjeti...
Indukcija deluje na jed v posodi popolnoma drugače kot plin....indukcija greje samo vsebino posode,zato je zelo primerna za razne juhe,makarone,za zavret vodo,itd
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Tri vtičnice so spodnja meja.
Laminat po moje ni najboljši za kuhinjo (vlaga), jaz bi razmišljal o pluti.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
plina zmeraj zmanjka takrat, ko ga najbolj rabiš. Povanadi v nedeljo opoldan. Dvakrat sem celo naletel, da je nova plinska jeklenka spuščala. Zmeraj sem delal teste z milnico in dajal nove gumice. Oče ni tega delal nikoli. Še dobro, da sem takrat , ko je spuščalo jaz menjal.
Elktrike tud zmanjka včasih.... ampak žled pa tud ni vsako leto.
Sam sem na elektriki. Imam pa en kup plinskih roštiljev, ki so že zelo prav prišli včasih.... se da kar pripravit v garaži... pa še mal zanimivo je.
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Da bi imel 'šank' namesto samo pulta spredaj, pa ne gre?