To je res dobro vprašanje, ker jaz sem dal tudi za Monroe za Golfa za vse 4 cca. 160 €, za Leona pa tudi en podoben znesek, seveda tudi za vse 4. Potem samo še menjava (cca. 50 € pri kakem solidnem mojstru pod kozolcem) in pa cca. 30 € za optiko.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Koliko stane to prenavljanje' Se splača? Mislim, glede na dobo. Jaz sem nove kupil od Monroja za 300€.
To je dost majhna vsota, Vuga v NG je že pred leti (ko so bili še tolarji) vzel cca. 32-35k SIT za vse štiri.Citat:
Uporabnik DMX pravi:
cena obnove je ca. 20€ na amortizer,
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
To je dost majhna vsota, Vuga v NG je že pred leti (ko so bili še tolarji) vzel cca. 32-35k SIT za vse štiri.Citat:
Uporabnik DMX pravi:
cena obnove je ca. 20€ na amortizer,
Hm, očitno mu cena precej varira od avta, ker imam v spominu, da je nekdo še iz zlatih časov enega drugega foruma pri Vugi dal tak znesek kot sem ga napisal. In tud zdej sem našel ene stare objave na bmw forumu, ko je dal uporabnik že leta 2005 28k SIT.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Malo sutra (ok pošteno rečeno je odvisno od avta), ker še zdej jemlje po 120€, jst pa mislm da sm lih 20.000 plačal pred cca 4 letiCivic je res simpl za dol uzet...
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Brezveze, boljse je nove kupit.Ni primerjave.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Hm, očitno mu cena precej varira od avta, ker imam v spominu, da je nekdo še iz zlatih časov enega drugega foruma pri Vugi dal tak znesek kot sem ga napisal. In tud zdej sem našel ene stare objave na bmw forumu, ko je dal uporabnik že leta 2005 28k SIT.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Malo sutra (ok pošteno rečeno je odvisno od avta), ker še zdej jemlje po 120€, jst pa mislm da sm lih 20.000 plačal pred cca 4 letiCivic je res simpl za dol uzet...
Sam sem dal pa pri Turnšku že 9 let nazaj 38k SIT, isto Honda Civic.
Sej dejansko je tud meni hotel tolk vzet, ampak jaz sem mu nesel samo amortizerje obnovit, šraufal mi je pa en popoldanc.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Turnšek mi je takrat dal predračun, kjer je bla obnova cca 50-55.000sit...
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Odvisno koliko časa misliš še imeti avto, koliko se voziš z njim...
Obnovljeni so ponavadi malo bolj trdi