oblikovanje embalaže, ime izdelka, trženje...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
patentiran imam en manjši motoristični izdelek, katerega cena bi se gibala okoli 6eur.
izdelek ima dimenzije 60x20x20 mm, pakiran pa bo v blister (PVC) embalaži 150x100mm.

zanima me, če se kdo od prisotnih ukvarja s trženjem ali grafičnim (reklamnim) oblikovanjem.

potreboval bi namreč nekoga da za potrebe embalaže in predstavitvenega panoja zriše nek znak, logotip ali podobno, ki bi ponazarjal uporabo, uporabnost in lastnosti izdelka (celostna grafična podoba).
lahko je tudi študent...

uslugo bi seveda plačal...

če je kdo zainteresiran naj me kontaktira na elo@siol.net ali tel. 041-395-352

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik elo pravi:
patentiran imam en manjši motoristični izdelek, katerega cena bi se gibala okoli 6eur.
izdelek ima dimenzije 60x20x20 mm, pakiran pa bo v blister (PVC) embalaži 150x100mm.

zanima me, če se kdo od prisotnih ukvarja s trženjem ali grafičnim (reklamnim) oblikovanjem.

potreboval bi namreč nekoga da za potrebe embalaže in predstavitvenega panoja zriše nek znak, logotip ali podobno, ki bi ponazarjal uporabo, uporabnost in lastnosti izdelka (celostna grafična podoba).
lahko je tudi študent...

uslugo bi seveda plačal...

če je kdo zainteresiran naj me kontaktira na elo@siol.net ali tel. 041-395-352

če bi povedal mogoče za kakše izdelek se gre, bi ti lahko skupno preko foruma svetovali......izmed vseh nasvetov potem narediš eno alter celotno podobo tvojega izdelka.