Obletnica večerja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne razumeš. ženska ne sme velik pojest. če ne se sla po..zmanjša. se luknje zapolnijo. zato paše slow food, brez zajebancije. počas ješ, po mal..vse se pakira v želodček bejbike in le ta ostane dobre volje.

ti pa tut ne tankaš k s600 v12, ampak bl k kak lupo 0,5l..in je to to..romantika na poti domov, zbilje, metanje kamnov v labode, delanje žabici z evrskimi kovanci..

pol pa naprej po celovški.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Ti ne razumeš...
Od Slavkota iz Skaručne ne greš, ampak se odkotališ. Tam ni papice za želodček, tam umreš, ker je za pop***it dobro in se posledično nažreš ko merjasec.
Pri njem se jé kakih osem ur, potem pa samo še spat. Nič romantike, še manj telovadbe, samo na hrbet in smrčat pa liter vode s sabo...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in k se zbudiš?

si še 24 ur sit..vodo si si že prinesel. po bikovih jajcih in kaviarju se ti pa ne spuš..oz se ti jeb...

ne gre vse v en dan..v en trenutek. ena bi rekla..prpavt je treba teren

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
zmaga.gif

Ko se zbudiš, pa jo raztrgaš. Če prej ne umre zaradi prebavnih motenj, ker ni vajena take količine hrane.
Pa še kaka anala je malo risky...
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
zmaga.gif

Ko se zbudiš, pa jo raztrgaš. Če prej ne umre zaradi prebavnih motenj, ker ni vajena take količine hrane.
Pa še kaka anala je malo risky...
grin1.gif

no..pa sva našla skupni imenovalec..še več..tut rezultat je isti

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ce bi bil kdaj pri Slavkotu bi vedel, da ni velikokrat po malo, ampak je velikokrat po veliko
wink-1.gif
In ce bos zensko s hrano nafilal do amena, bo samo jamrala da jo trebuh boli in na koliko ur aerobike bo mogla, si takoj ubil romantiko.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne pijeva. The end. Kaj si tambural oz jedel?

Kaj ti misliš s kom grem, če išæem romantiko....?

Nebota niti kozarca suvinjona spila?

Mater še burger ne sede če ni pira zraven, kajšele kaka riba al pa kako fino pljučno.

vegana sta. pij ti vin ob solati..izjema je cviček.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Evergreen je kul, sploh ambient, tudi vina, hrana sehr gut! Edino enkrat sem naletel na enga stajsega kelnarja, ki sem ga videl tudi ze v kavalu in je svojo vlogo odigral katastrofalno. Ce bi se enkrat dozivel tak odnos bi zahteval vsaj knjigo pritozb. Sicer pa priporocam.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

Mater še burger ne sede če ni pira zraven, kajšele kaka riba al pa kako fino pljučno.

Jaz ne pijem oz mi ne paše, nikakor. Jedina pa kakor kdaj, čeprav zadnje čase vse manj, nimam pa nič proti ali kakšna druga neumnost, če bo želela, si komot naroči.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

vegana sta. pij ti vin ob solati..izjema je cviček.

A tisto, ko sva jedla kod æika Mome je bilo meso al kaj?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Evergreen je kul, sploh ambient, tudi vina, hrana sehr gut! Edino enkrat sem naletel na enga stajsega kelnarja, ki sem ga videl tudi ze v kavalu in je svojo vlogo odigral katastrofalno. Ce bi se enkrat dozivel tak odnos bi zahteval vsaj knjigo pritozb. Sicer pa priporocam.

Mislim, da bo kar Evergreen, tudi ko berem malo po spletu vsi hvalijo pa imam še eno kombinacijo s kompezacijo.
smile-1.gif

Sto EUR je dovolj za naju? Več se mi ne pušča, rajši manj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
šalim se zemo, šalim.

cenim ta non alko stil. sam sem ga fural nekaj časa..oz ga kr dobr furam vedno..dokler ne popijem.

in včeraj..mi je tok zapasal roštilj pa pivo..bl k roštilj pa romantika.

eno on topic pitanje
kaj hudiča je romantična večerja

kaj če bi jo peljal na janče na planinski pasulj. pol pa vso premraženo v atlantis v savno in bazene, pol pa v kolosej na muvi..pa na burek in domov.

šteje al ne?
jaz bi si bl to zapomnil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
šalim se zemo, šalim.

sve kontam, šala šala a?
smile-1.gif

cenim ta non alko stil. sam sem ga fural nekaj časa..oz ga kr dobr furam vedno..dokler ne popijem.
kad popiješ si nezgodan, sem vidu komšije kako so rolete spuščal dol, ko so izmeril barvo lica na tvojem obrazu

in včeraj..mi je tok zapasal roštilj pa pivo..bl k roštilj pa romantika.

eno on topic pitanje
kaj hudiča je romantična večerja

Priajtelu zemoooo, romantična večerja so svečice, kakšno lepo malo darilo, cvatica, lepa beseda pa nekaj napisano kar je namenjeno samo njej, to je tisto kar jo stopi hitreje kot pa ti zmažeš 10 čevapov spodnji majici

kaj če bi jo peljal na janče na planinski pasulj. pol pa vso premraženo v atlantis v savno in bazene, pol pa v kolosej na muvi..pa na burek in domov.

To nama je v bistvu vsakdanjik, moram razbiti monotonost.

šteje al ne?
jaz bi si bl to zapomnil.
Ti vem, da bi si zapomnil ja, samo jaz tebe nebi za ruku držal, pregroba je od mehanizacije, ki jo furaš čez dan.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
oprosti..nisem te imel za atleta ki hodi na janče na pasulj.

kok jaz cenejse pridem skoz. midva sva skoz doma. in za presekat monotonost greva na jance an ricet.

ok..
razumem to asimilirano romantika. rozice, verzi za njo (z neta), darilce...lepo..samo neka potraje

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ma prjatu pel jo nekam na fržou in plesko kwa se boš matru
wink-1.gif

Pojma nimam kam bi jo dau oziroma be se dala. Nimam potrebe po romantiki, kot bi reku naš opankar, opalim in da vidim.

Pelji jo u Torklo na primorsk al pa kam u kakšne "vukojebine" pa si tam u kakšnem prijetnem domačem okolju in gostilnici privoščita dobrote in ljubezni
wink-1.gif

lp D

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
jaka obletnica če ne boš 100€ pustil..škrtuh... a mercedes pa na kurilca tankaš..c.c.c. drugače pa najdražje pri takih večerja je ravno vino, tako da...tu si že prišparal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
C 250 BlueEFFICIENCY, ne gre to na vsesplošno slovensko pogonsko gorivo. In ne, ne pušča se mi veliko denarja v eni restavraciji, ker so tudi druge investicije, njena pamet pa ji narekuje, da to sprejme z razumevanjem.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Si bil potem v Evergreenu? Imam namen it v soboto pa me malo zanima, če si bil zadovoljen...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Poročam čez kakšen teden, so dokaj zasedeni glede decemberskih terminov, sem pa bil danes ponovno tam. Ko si tam, potem ni krize, restavracija polna, "golfistov" malo morje itd., ambient mi je pa še vedno odličen.