Oblacenje avtomobila v folijo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
D best...hvala tudi vama
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Moj glas za Poglejpoglej al pa Marking. Sej bi se sam ponudu, sam tok dobr pa (še) nisem
smile-1.gif

zmaga.gif

Tebe pa torej kontaktiram čez nekaj časa za kakšen drug avto, ko boš že čist profi
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Moj glas za Poglejpoglej al pa Marking. Sej bi se sam ponudu, sam tok dobr pa (še) nisem
smile-1.gif

hehe... jest sm se tud raje v jezik ugriznil, ker tud nisem prepričan, kako bi izpeljal projekt... bi pa z veseljem enkrat bil zraven, ko bi se to delalo...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Škoda, ker se nismo prej zmenili, vam bi dal na voljo en avto čist za test, plačano seveda, samo na koncu bi moralo bit odlično narejeno. Avto je lepo v topli garaži lahko na parih različnih dvigalih, sam zdaj se je že zaje*** in se mudi uredit.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Katero folijo pa uporablja Uroš?

Drugače pa jst priporočam poglejpoglej.si, predvsem že zaradi biznisa
grin1.gif
. Ne, sej zelo fajn naredijo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Škoda, ker se nismo prej zmenili, vam bi dal na voljo en avto čist za test, plačano seveda, samo na koncu bi moralo bit odlično narejeno. Avto je lepo v topli garaži lahko na parih različnih dvigalih, sam zdaj se je že zaje*** in se mudi uredit.

hehe... če je za test, potem se mora pričakovat, da bo tud kakšna napakica tja pa sem... razen, če se porabi ful folijo, ker bi šel kakšen del še enkrat delat, če ni v nulo narejeno.

in če bi bil zraven kakšen, k bi lahko dal kakšen nasvet, bi bilo sploh super.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Če kupuješ na bolhi od tretje roke. Drugače pa cca 100 eur. Meni so ponudili polimavo za cel avto za 350 eur. So sicer znani na tej sceni a mi njihovo delo in odnos niso ravno 1a.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
100€ za celi avto??? Kva je to kitajska folija?
Ker za avto rabiš kolk metrov? Okoli 10m, ne? No, to je 10€/tm, kar je zastonj.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ti ločiš folijo za zunaj in folijo za znotraj? ločiš kitajsko sranje od (recimo) nemškega? kitajskega sranja imaš že od 2,5 eur na tekoči meter. sicer pa: who cares

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
3D carbon folija je za zunaj in za noter.Zaradi mene lahko daš za tisto,tvojo nemško super robo 100€ za tekoči meter.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: