Objava porodov

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vedel bo samo, da je to dobra izolacija proti mrazu
wink-1.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.088
503
113
tam ko se terc po tori rola
Ko se je mali rodil, sem kupil izvod časopisa. Na 18. rojstni dan ga dobi. Za nečakinjo sem naredil isto. Meni je to kul, za ostale ne vem. Se mi je pa pred leti vtisnil v spomin Adijev intervju, kako je bilo, ko je dobil sina. Malo se ga že da na zob, to ja -ne pa da se ga uliješ in si kot krava, ko greš pogledat otroka. Rojstvo otroka je ja najlepši dan in si ga je treba zapomniti. Bil je februar, suha zima brez snega. Ko se je rodil, je začelo snežiti... Ne bom pozabil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.312
7.076
113
pri taščici
nisem zasledil da bi kje objavljali porode.
Edino ce sam narocis oglas.
Nimam pojma kaksno oceno sta dobila moja, vem pa da se ocenjuje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!

Včeraj smo rodili, pa me zanima, če kdo ve, v katerem časopisu objavljajo rojstva. Se rabi za zgodovino
cool-1.gif

Rodila se je pa Julija, 3kg, 48 cm. Z mamico in tamalo je vse OK. Njene prve ocene v življenju pa sta bili 2 devetki
grims-1.gif

Čestitke
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

enkrat sem naletela na članek (ne dolgo nazaj mislim, da je bil v žurnalu) se je občina Moravske toplice najbolj izprsila.

pa a ni neki to sedaj vezano na premoženje staršev oz. dohodke? V lj se mi zdi, da dobijo samo socialno ogrožene družine to pomoč

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.554
7.069
113
V Ljubljani se mi zdi, da je, drugače pa je to bolj izjema kot pravilo.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!

Včeraj smo rodili, pa me zanima, če kdo ve, v katerem časopisu objavljajo rojstva. Se rabi za zgodovino
cool-1.gif

Rodila se je pa Julija, 3kg, 48 cm. Z mamico in tamalo je vse OK. Njene prve ocene v življenju pa sta bili 2 devetki
grims-1.gif
koliko pa vas je rodilo?
enkrat sem v primorskih videl... samo videl sem samo enkrat, vrjetno je bolj izjema kot pravilo
lahko pa sam sebi objaviš čestitiko v časopisu

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.370
310
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....

enkrat sem naletela na članek (ne dolgo nazaj mislim, da je bil v žurnalu) se je občina Moravske toplice najbolj izprsila.

pa a ni neki to sedaj vezano na premoženje staršev oz. dohodke? V lj se mi zdi, da dobijo samo socialno ogrožene družine to pomoč

To je darilo občine.

Darilo države je pa cca. 280eur.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.025
809
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nisem zasledil da bi kje objavljali porode.
Edino ce sam narocis oglas.
Nimam pojma kaksno oceno sta dobila moja, vem pa da se ocenjuje.

Pri nas v zasavju lokalni časopis objavlja porode, če v porodnišnici podpišeš, da dovoliš objavo.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
ksz
Mislim, da sem enkrat v Dolenjskem listu zasledil rubriko Rodile so. Je pa pisalo samo za novomeško porodnišnico. Tako da poglej v kakšen lokalni časopis.
Rojena je bila v LJ porodnišnici...

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!

cool-1.gif

grims-1.gif

Pa ne da si ti Anton Rop?
http://www.siol.net/scena/estrada/svet_slavnih/2012/10/poslanka_melita_zupevc_je_rodila.aspx

Ne, nisem Rop, je pa res, da me država ropa vsak dan
hysterical-1.gif

Če bi malček bolje prebral, bi videl, da se kliče Pia in da so rodili v Postojni.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Da je dete zdravo
nahrung002.gif

Uf... ja... zdravo... žal ne čisto... je bila danes na pregledu in so ji ugotovili, da ima šum na srcu oziroma tetralogijo fallot in bo tako čez en mesec potrebovala operacijo na srčku, če bo zdržala toliko časa brez problemov. Do takrat bo pa z mamico v bolnici in bo priklopljena na monitorje. Baje je to precej pogosta napaka in da se jo da uspešno rešiti z operacijo.
crazy1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Da je dete zdravo
nahrung002.gif

Uf... ja... zdravo... žal ne čisto... je bila danes na pregledu in so ji ugotovili, da ima šum na srcu oziroma tetralogijo fallot in bo tako čez en mesec potrebovala operacijo na srčku, če bo zdržala toliko časa brez problemov. Do takrat bo pa z mamico v bolnici in bo priklopljena na monitorje. Baje je to precej pogosta napaka in da se jo da uspešno rešiti z operacijo.
crazy1.gif

Samo, da vidva trezno glavo ohranita.
Za ostalo bodo poskrbeli javni uslužbenci, ki itak nič ne delajo in so samo strošek in nepotrebno zlo...
Napaka zelo pogosta vendar 100% obvladljiva in načeloma ne puša posledic. Največja jajca so, ko te vsi tolažijo samo na koncu
pa ostaneš "sam" z otrokom in upaš da se reši. In v večini se reši.

Čestitke pa res ne se dat motit in uživajte.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.657
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zdravo!

cool-1.gif

grims-1.gif

Čestitke
cheer.gif

A košarica bo tam kjer je bil prej računalnik, ki mi odlično služi
smile-1.gif