obisk merklove

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok vi men zaidete..ko slepec v puiscavi

koga briga kaj je not napisano..kdorkol je pisal. govorim o nacinu.

mogoce boste razumeli

a sosedu razlagate kako zgete babo
al mu razlagate kako vas jebe v glavo

al oboje preskocite?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Saj ravno tebe imam v mislih ko pišem o ohranjanju spomina na 571.
bonk.gif

Glavno da si sedaj čisto navdušen nad potezo SDS.
Pazi kaj boš napisal, Ivan vse vidi ...

Bogi revež, da si tako obremenjen z menoj
redface-1.gif

Bi te pa prosil, če mi še poveš, kje sem kakorkoli pokazal kakršnokoli navdušenje. Res me zanima kje sam kaj takega napisal ali s čimerkoli nakazal.
Razen, če nisi bil spet samo sarkastičen

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Obremenjen s tabo?
rolleyes-1.gif

A se ti na vsak moj post obregneš al jaz na tvoje? In kaj hudiča te vedno asociira name, ko nek moderator BAN-a tvojega strankarskega kolega?
Pol sem pa jaz obremenjen s tabo, ko te povežem s tvojo srečno številko.
priden.gif

Kaj pa naj bi bilo sarkastičnega v mojmu postu?
osri sfti za offtpoci.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
majku vam modovsku..pucita se prek zs, ne da trpimo vsi.

banam vaju oba v tej tmeu.

zakaj jaz nimam moci modov..a?

sem razsoden, psoten, direkten, pa aktiven clan.

tko morma pa skoz jamrat modom..k nasi drkaaci angeliji

ajde
back na topic.
cmeranje mi ni vsec..od otroskega specanja do mrliskega

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Bi te pa prosil, če mi še poveš, kje sem kakorkoli pokazal kakršnokoli navdušenje.
Se pravi da nisi navdušen?
shocked-1.gif

Upam da ne boš še s tem primerom težil naslednja 3 leta.
bonk.gif

Ivan pa te lepo prosi, da vrneš člansko izkaznico SDS-a, to je šlo pa čez vse meje ...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nikjer nisem povedal, kaj si o tem mislim - vse kar je o mojem mnenju napisano, je plod tvojih halucinacij.

A sta z Ivanom na vezi? Potem mu povej, da mu nimam česa vračat, ker nisem član nobene stranke, niti nikoli nisem bil (če ne šteješ prisilnega članstva v ZSMS)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v poglavju

1. kultirno boj
1.1. obdarovanje
1.1.4. obdarovanje na bazi vere
1.1.4.13. obdarovanje vernikov muslimanske veroizpovedi
je praznina

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Veš, sedaj obstaja ena zadeva, ki je v æebinski diktaturi ni bilo in se imenuje svoboda govora...

Kater čebinc je bil med diktatorji?

Ni en policaj letel iz šihta, ker je mislil, da na internetu velja svoboda govora?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ločiš med svobodo govora in grožnjo?

Sicer je bil ubogi policaj sprejet nazaj v službo in še vedno ima pištolo. Hmm, če se prav spomnim, je neki Hrvat z granato v žepu dobil 11 let zapora, ker je grozil predsedniku vlade - Pahorju. Policaj (uradna oseba!) s pištolo v žepu, pa je za grožnjo predsedniku vlade - Ivanu (v službenem času) dobil - hmm, koliko let že?

Aja, seveda - dvojna merila...

Nazadnje urejeno:

disc

Guru
4. feb 2011
2.465
589
113
Tole prepucavanje med kvazi levico in desnico je itak čist otročje. Sploh če to delajo v tujini. S tem si po mojem mnenju itak sami sebi največjo škodo delajo. Tujina bi pomojem že brez tega jokcanja morala vedeti kakšno je stanje v državi (no, glede na razkrite depeše z wikileaksa, recmo da vejo tudi brez takšnega jokcanja).

Je pa itak še zanimivo tule brati na forumu, da ko to dela ena stran je to sprejemljivo, ko dela druga stran pa nedopustno in sramotno.

Za moje pojme kerakoli stran dela to na tak način je zelo zelo nekul
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Kakšna desnica? SDS je tipična komunistična stranka tako kot SD, LDS, Zares, Desus, SNS.... .Sramotno je za vse kateri blatijo Slovenijo, saj vsi vedo kakšne bebote imamo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da se Ivan štuli pri takšnih obiskih in nabira poceni politične točke.

http://www.sds.si/news/9695
In kakšna novica, lol, da ja ne bi pozabili...

Le kaj bo Urška rekla na te besede.

....spoštovani gospod predsednik vlade, dragi Janez Janša.....

Niti ne ve, da je Ivan in da ji je cel čas lagal kdo je
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kakšna desnica? SDS je tipična komunistična stranka tako kot SD, LDS, Zares, Desus, SNS.... .Sramotno je za vse kateri blatijo Slovenijo, saj vsi vedo kakšne bebote imamo!

Kaj pa je NSi? skrajna desničarska?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kaj pa so naše zadeve, a???? Veš, sedaj obstaja ena zadeva, ki je v æebinski diktaturi ni bilo in se imenuje svoboda govora. Mirno lahko opozicija lahko komerkoli razlaga 'naše' razmere in svoje poglede in svoje mnenje o dogodkih in stanju pri 'nas'. Je pa res, da marsikdo tega koncepta, torej svobode govora ni zmožen dojeti in razumeti. No, dejatvo, da smo ena redkih držav, kjer veliko prebivalstva še vedno časti zločinski komunistični totalitarizem, pove zelo veliko. Je pa res, da bo takih ljudi k sreči vedno manj. No, saj tudi v nemčiji obstaja še nekaj osebkov, ki ob rojstnem dnevu rudolfa hessa krulijo nekakšne nacistične parole. Pa tudi ti se samo še smešijo...

Smešiš se tudi ti.

Omenjaš svobodo govora in čebinsko diktaturo. Zakaj je potem IJJ tožil Miheljaka in zakaj se je zadeva končala kot se je? Se je nekdo podelal/prodal? Že večkrat videno...