Obdavčenje kravjih prdcev??

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
idioti??? zakaj? a zato, ker jih skrbi okolje

idioti so kvecjemu tep podobni ozkogledalci
uf-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Kaj pa psi ne prdijo?
Pa konj zihr tut kdaj kaksnega spusti?
Da ne omenimo stardecov ki prdijo enga za drugim.

Dejmo obdavcit vse na 60let ...pa če ješ kej pekočga tudi
smile-1.gif

bonk.gif

Ce bo država imela več denarja, ne vem kako to pomaga okolju !

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Ja ta mi je huda......blo je tud že govora o tem da je treba v evropi zmanjšat govedorejo zarad tega metana! Da dela ozonsko luknjo itd!
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja ta mi je huda......blo je tud že govora o tem da je treba v evropi zmanjšat govedorejo zarad tega metana! Da dela ozonsko luknjo itd!
smile-1.gif

Dejansko bi naj povzročal segrevanje ozračja
grin1.gif

Očitno so ugotovli, da jim teroriziranje s CO2 ne bo uspelo, pa so prešaltali na metan. Me zanima kdaj se bodo na vodno paro spravili
hysterical-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
mene bolj zanima, kaj se zgodi s temi "okoljskimi" davki? ali se mogoče ta denar kaj namensko uporablja za ohranjanje okolja? krave namreč ne bodo nič manj prdele, pa če daš 100€ davka na njih.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik sass pravi:
mene bolj zanima, kaj se zgodi s temi "okoljskimi" davki? ali se mogoče ta denar kaj namensko uporablja za ohranjanje okolja? krave namreč ne bodo nič manj prdele, pa če daš 100€ davka na njih.

meso bo drazje, manj prodaje, manj krav,....

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:

V realnosti gre pa 90% tega denarja za neke plače enga g. kurca ki si je to zmislil.

10% pa provizoricno v neke pametne namene...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:

Potem pa si boste zmislili še masovno proizvodnjo biodizla (ki je itak izguba na celi črti) in potem boste dosegli da bo meso IN zelenjava dražja. Kaj bomo pa jedli ?

Kamele0N

23. jul 2008
42.405
5.662
113
Sj včas je biu tud cestninski tolar...pa poglej si naše avtoceste...predore! Dvomim da se bojo kaka sredstva sploh namensko porabla!
Pa se lah ti tm v evropi gor še tolk trudiš
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:

Potem pa si boste zmislili še masovno proizvodnjo biodizla (ki je itak izguba na celi črti) in potem boste dosegli da bo meso IN zelenjava dražja. Kaj bomo pa jedli ?

Mene bolj skrbi da če bomo 1x prešaltal na vodik...kaj bomo pa pol pil??? Boš mogu ustekleničeno vodo kupvt...ker vsa druga bo mela barvo not k una v radiatorjih
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sass pravi:

krave se bodo selile iz EU ven (npr v argentino), povečal se bo uvoz v EU, krav bo še vedno enako veliko (globalno gledano), le delovnih mest v EU bo zaradi tega manj..
kako bo že to izboljšalo okolje?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
malce si res ozek...

kmetijstvo kot gospodarska veja onesnazuje okolje enako kot industrija (če še ne bolj včasih), zato prav, da je tudi obremenjena z eko davki... kaj se s temi sredstvi potem dogaja, je pa druga zgodba.