O moških tako in drugače

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej še zmer ne razumem zakaj sploh bereš moje poste k sem grda pa debela, a smo ti take všeč a?
grims-1.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja ti se pa na ta račun ful zabavaš, matr je ta forum smešen, k smo same debele pa grde babe tle. Ne morem verjet, da se toooolk z nami prepucavate po vseh postih, pišuka mate neke zafrustirane skrite želje nekje globoko v sebi.

Moram pa priznat, da je Batatko še tanajtaboljši tjulen tlele in še daaaaaaaaaaleč naokol.
zmaga.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
A sam to je dost, da moške nehaš smatrat kot kos mesa? Hmmm... Jaz jih ne smatram kot kos mesa. Aja točno, js sm debela.
rolleyes-1.gif

Tjaši tole s tvojo "debelostjo" morva midva enkrat v RL raziskat. Veš obstojajo debele bejbe, ki so se zapustile, pa obstojajo tudi rečva temu, take ki so ravno prav "oblazinjene", da pri njih žulja ne fašeš. Pol so pa še tiste, ki imajo čez kosti napeto sam kožo, tam obstoja pa velika nevarnost žulja.

Upam, da tole ne bo preveč grobo rečeno. Bejbe imate definitivno dve plati, ena je "mesena" druga je pa vaša osebnost, ki je neodvisna od "mesene" plati. Dobra mrha, kakor rečemo moški, je tista, ki je ima seksi obe plati. Taka bo izžarevala neko karizmo na katero moški padamo. Po domače vrhunska rit in vrhunske joške vam nič ne pomagajo, če mate prazno glavo. No razen, če ste prijateljice noči, tam so kriteriji drugi.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja ti se pa na ta račun ful zabavaš, matr je ta forum smešen, k smo same debele pa grde babe tle. Ne morem verjet, da se toooolk z nami prepucavate po vseh postih, pišuka mate neke zafrustirane skrite želje nekje globoko v sebi.

Majči ne sodi vseh bejb tuki gor po sebi. Vsaj polovica babnic, ki so prepričane, da so debele, ima tako ali tako kompleks debelosti - samo verjamejo, da so debele, čeprav niso. Malo razmisli morda si med njimi tudi ti.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Po domače vrhunska rit in vrhunske joške vam nič ne pomagajo, če mate prazno glavo. No razen, če ste prijateljice noči, tam so kriteriji drugi.

Hehe Damn right;)
Kaj če ti "huda", če je prazna v glavo. Prazna mišljena:"Lej kok sm huda in visoko izobražena , mam lahko kogar hočm, padam na hude avte, gledam na mišice in se dajem dol kjerkoli in s komerkoli, ki vsaj malo ustreza tem zahtevam"!
Neka časa nazaj sm se mal zamislu pr enmu pregovoru:" Šta če mi trešnja uz cestu, kad je more svako, da ubere"!
Get it??
Če rabte prevod ali razlago, povejte...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
pomoje probaj predlagat, da jo ti v koleno vstreliš, če nič druga ni vžgalo ...
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ej še zmer ne razumem zakaj sploh bereš moje poste k sem grda pa debela, a smo ti take všeč a?
grims-1.gif

majč

Ostaniva rajši pri debela in grda. Imam dovolj ženskih kontaktov v RL, nimam več prostora v telefonu še za tvoj broj številke telefona.

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Dandanes prodajajo tudi takšne telefone, kamor lahko shraniš več kot le 10 številk ...
evil.gif

Zamenjaj telefon pa pojdi že enkrat s to tečko na pijačo, prosim !

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik pa3cia pravi:
Dandanes prodajajo tudi takšne telefone, kamor lahko shraniš več kot le 10 številk ...
evil.gif

Zamenjaj telefon pa pojdi že enkrat s to tečko na pijačo, prosim !

gre pod pogojem, da greš ti z mano.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pomoje probaj predlagat, da jo ti v koleno vstreliš, če nič druga ni vžgalo ...
evil.gif

Bojim se, da tega nebi mogel storiti. Pjačka bi še šla, za ostalo pa je odvisno kako se bejba izkaže v RL, ampak kakršnokoli streljanje odpade.