Nuvi 860T

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Pozna kdo "drobovje" te naprave oziroma je kje kakšen preizkus opravljen? Jaz sem namreč zadevo nabavil samo glede nato, da sem začetnik se malce lovim z določenimi rečmi.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je dejansko star model, rang modela 760 s to razliko, da podpira govorne ukaze in igrice
smile-1.gif

Tako da si poglej v temo o modelu 760.

medeni

Pripravnik
6. dec 2008
56
0
6
Murska Sobota
Zanima me glede vzvratne kamere, če sem prav zasledil bi zadeva to morala podpirat samo ne vem kakšno kamero izbrat, da bi to delovalo?

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Dela vsaka kamera ki daje video vn. Dokupit mors se kabel za video vhod. Naprava samodejno zazana video in ga prikaze odvisno od nastavitve. Kamere katere dobis v konradu so cist uredu. Nekateri jih priključijo na vzratno luč da se takrat kamera vklopi ko daš vzratno prestavo!

markomb

Pripravnik
25. jul 2008
41
0
6
nikjer nisem zasledil za tale video vhod.
do sedaj sem opazil samo nuvi 5000 da ima video vhod. na garmin 860T http://www.garmin.si/view_product.php?product=010-00577-01 nikjer ne piše o tem.
a imajo video vhod tudi kateri drugi modeli?

hotel sem nabaviti nuvi 5000 ravno zaradi tega pa sem se odvrnil od nakupa :D

a je pri zagonu avtomobila in s tem garmina za video vklop potrebno čakati 30 sec. da se nuvi naloži?

lp,m

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
markomb

Maš prov moja napaka 5000 ima samo možnost priključitve kamere. Mislim pa da je potrebno čakati da se zažene nuvi da se pokaže kamera (nisem probal).

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, saj je res zanimivo. Aii ima model 860 sploh možnost priklopa kamere
smile-1.gif