Nuvi 765T - skupaj AR 2.30 in AT 2.11

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Imam skupaj AR 2.30 in AT 2.11. Cesta je čisto nepregledna (ena mala modra). Bral sem , da je še vse odvisno od tipa Nuvija. A bi lahko nekdo naredil popravek "ala Kamac" za ta model Nuvija (765T), da bi se normalno prikazovalo, pa omogočil še drugim prenos *.typ datotek(e). Hvala vnaprej!

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
To sem dal gor, pa imam namesto ceste npr. Vodnikova v Lj (kar velika cesta) ena navadno modro linijo?

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Citat:
Uporabnik api pravi:
Očitno si nekaj kiksnil. Ali imaš obe karti aktivni?
Imam obe AT in AR aktivni, CN pa ne. Dal sem gor tvoj popravek (3x) pa nič drugače. Vozim se po ničemer -modra linija (prevožena pot od prej). To se mi dogaja pri Nuvi 765T. Ali imaš sam enak model? Ne vem več, kaj bi....

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
izklopi dnevnik poti in resetiraj napravo. Verjetno pa boš moral izklopit tudi eno izmed kart.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Pri meni ista zadeva. Sem naložil popravek za AT od Api-ja in mi ne kaže ulic niti poti pri vožnji (to je brez usmerjanja Nuvija - pri usmerjanju Nuvija je OK in kaže vse). Sem dal dnevnik poti off pa tudi naredil sem soft reset (10 sekund držal tipko prižgano). A se še komu kaj takega dogaja? Gaber, a je tebi kaj ratalo? Kaj bi se še dalo narediti?

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Citat:
Uporabnik gaber pravi:
Citat:
Uporabnik api pravi:
Očitno si nekaj kiksnil. Ali imaš obe karti aktivni?
Imam obe AT in AR aktivni, CN pa ne. Dal sem gor tvoj popravek (3x) pa nič drugače. Vozim se po ničemer -modra linija (prevožena pot od prej). To se mi dogaja pri Nuvi 765T. Ali imaš sam enak model? Ne vem več, kaj bi....

A morda kdo ve, ali sta lahko v enem image-u AR 2.30 in AT 2.11?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Da se lepše vidi. Eni imajo take brezvezne karte gori, da te na ri.. vrže. Saj ni važno, če ni rutabilna, samo, da je lepše.

uf-1.gif

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Da se lepše vidi. Eni imajo take brezvezne karte gori, da te na ri.. vrže. Saj ni važno, če ni rutabilna, samo, da je lepše.

uf-1.gif

Malo se pomiri....

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Saj sem miren, brez skrbi. Glede tvojega vprašanja pa tako. Lahko imaš obe karti v eni datoteki, samo kolikor je meni znano boš moral, ko routaš z avtom imeti AT izklopljeno, ker naprava rada zmrzuje. Probaj imeti obe vklopljeni, pa boš najbolje videl, kaj se dogaja.

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
....lahko imaš obe karti v eni datoteki, samo kolikor je meni znano boš moral, ko routaš z avtom imeti AT izklopljeno, ker naprava rada zmrzuje. Probaj imeti obe vklopljeni, pa boš najbolje videl, kaj se dogaja.

Zdaj sem jih dal ven iz enega image-a. Če še kdo ne ve - vsaj na Nuviju 765T imaš lahko na napravi gmapprom.img, gmapprom1.img in gmapsupp.img, ša še na SD gmapsupp.img. Za AT in AR vem, da se naj ne bi tepli, preverjeno pa se tepeta CN in AT. Vseeno hvala!

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Lahko jih poimenuješ kakor hočeš in vedno ko boš imel vklopljen CN in AR, ti bo mašina zmrznila.
rolleyes-1.gif

Sicer pa, odločitev je tvoja, samo ne jokat kako zanič je garmin.... Človeška neumnost nima mej...
bonk.gif

gaber

Pripravnik
13. maj 2008
84
0
6
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Lahko jih poimenuješ kakor hočeš in vedno ko boš imel vklopljen CN in AR, ti bo mašina zmrznila. Človeška neumnost nima mej...
bonk.gif

Daj preberi še enkrat, ja res je, ..človeška neumnost nima mej, včasih pa je posredi še malomarnost... to je pa bingo
cheer.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če imaš v mislih Slovenijo potem Maribor, Ljubljana. Poglej malo, daj zemljevid , nastavi pogled na >120m in boš videl.

Podobne teme