NUVI 760 - ZMRZUJE

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Lep pozdrav.
Imam eno vprašanje. Nekaj minut po vklopu mi NUVI 760 zmrzne, in ko ga izklopim in ponovno vklopim prav tako. Skratka ne morem ga uporabljati. Kaj mi lahko kdo pomaga, kaj in kako narediti oz. se je komu dogajalo isto? Ker drugače je pa zakon mašina in mi je ni za zamenjat z drugo.
Hvala

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Takoj priklopi garmina na pc in kopiraj stvari na dvd ali na pc .Tako imaš back up , pa reset lahko narediš .Garmin ugasni drži prst desno spodaj in prižgi garmina pa ti bo napisalo če resetira vse podatke daš ja . Potem pejt na webupdater pa ponovno fleshaj FW In naloži vse kar ti ponudi .

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Takoj priklopi garmina na pc in kopiraj stvari na dvd ali na pc .Tako imaš back up , pa reset lahko narediš .Garmin ugasni drži prst desno spodaj in prižgi garmina pa ti bo napisalo če resetira vse podatke daš ja . Potem pejt na webupdater pa ponovno fleshaj FW In naloži vse kar ti ponudi .
Kaj je temu lahko kriva baterija, ki zgleda, da se kar takoj sprazne, ko sem ga prižgal je bila še na treh zelenih, potem pa v manj kot minuti "baterija je skoraj prana" in se izklopi. Zamrzne mi pa pod napetostjo v avtu.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lahko ja tudi baterija . Sem imel prej nuvi 660 pa je bilo isti .Napolnil sem na 220V pol pa na baterijo sprazni takoj , ugasne , napiše baterija skoraj prazna .

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Lahko ja tudi baterija . Sem imel prej nuvi 660 pa je bilo isti .Napolnil sem na 220V pol pa na baterijo sprazni takoj , ugasne , napiše baterija skoraj prazna .
V tem primeru - rešitev - kupi si novo napravo ali .....?

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Kaj mi ti na koncu svetuješ. Najprej reset in ponovno nalaganje FW in če ni bolje, potem zamenjati baterijo... ali pa kar zamenjati baterijo.....
Vsekakor hvala za pomoč, nasvete in odgovore.
smile-1.gif

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Kaj je temu lahko kriva baterija, ki zgleda, da se kar takoj sprazne, ko sem ga prižgal je bila še na treh zelenih, potem pa v manj kot minuti "baterija je skoraj prana" in se izklopi. Zamrzne mi pa pod napetostjo v avtu.

Lahko so tudi karte. Če imas vklopljeno AR in CN skupaj, mu lahko zmanjka " sape" in zamrzne.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej prvo back up naredi pa potem resetiraj pa ponoven flesh FW , poglej karte lahko da . Če ne bo boljše pa nakup baterije . pri mojem bivšem 660 je bilo isto . pa je bila baterija .

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Če samo v google napišeš "baterija za nuvi 760", ti vrže nekaj trgovin ven.