Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Se umikam iz te teme,ker je en bolj trmast kot drugi.
Sem ti povedal kako boš imel delujoč JCV,ti pa raje poslušaš Tuplija.
Potem pa imej karto CN NTU samo centralno evropo da ti bo delal JCV ali pa CN NTU Celo Evropo brez delujočega JCV.
Sej lahko proba Cnent in te naše JCV verzije bo štekala mapa nebo izrisa tako kot mora . Sem napisal da ima premalo rama nuvi 30 in ima velikoPOI točk . NAJ Proba .
No sem probal z 2012.20 NT ker jo imam glih na voljo in JCV ne prikaže. V demotu ko grem gledat odcepe sicer piše informacija o križišču, vendar je slika črna...Čakam še 2012.30
D2924020A.JCV , JCV za Cnent - u 2012.30 central EU velikost 95 MB . gmapprom.img Cnent - u 2012.30 velikost 1.54 GB . Vse druge verzije JCV - NE DELAJO na CNENT - U .
Če ne bo delalo z navadno JCV ste pa vsi lastniki nuvijev 30 pečeni,ko bodo ven prišle nove karte,ker vam JCV ne bo deloval.
Razen,če boste vedno prenašali samo Centralno evropo,ali pa če je napaka v FW.
Od kje imata vidva tista dva JCV pa mi ni jasno,ker jih ne dobiš ob normalni nadgradnji CN NTU 2012.30
p.s.
Mislim,da imam rešitev za nuvije 30,čez kako uro naj bo eden z nuvijem 30 na forumu,da probamo,če se mi je utrnila pametna ideja ali pa bo zopet strel v prazno.
Sam sem zadevo ko sem dobil najprej registriral in updejtal. Na napravo se je naložila pač karta centralne evrope, v JCV folderju pa sta bili datoteki:
D2924000B.JCV
D2924020A.JCV
Zakaj sta različni ne vem, sklepam pa, da sta to kaki low resolution datoteki, ker tudi ko prikaže je precej kockasta slika.
Ej dihajta malo,bom sedaj nekaj probal.
@Tupli bom probal prenest karte za nuvija 30 tako kot smo to včasih delali za serijo 13xx,da smo dobili JCV od 37xx.
Mislim,da veš o čem govorim
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.