Nuvi 2340 downgrade

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Pozdrav
Imam nuvi 2340, katerega sem nadgradil na SW 3.60 sedaj pa so nastale (znane) težave, da ni možno deaktivirati AR karte. Želel sem ga downgrade-at na SW 3.50 po navodilih in z SW iz teme o popravku "RAČUNAM". Postopek gre skozi, ko pa ga vklopim in ponovno izberem SLO pa sem še zmeraj na SW 3.60. Ali je v tej temi že nov SW ali jaz kaj delam narobe? Prosim za pomoč.

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Hval za pomoč, downgrade je uspel. Nastal pa je drugi problem. V izbirniku kart imam na izbiro AR4.0 in CN 2013.10 NTU. Problem ki ga prej ni bilo je da CN sicer lahko izberem ni pa vidnih cest oz je samo prazna podlaga, čeprav ve po kateri cesti vozim in koliko je omejitev... Tega prej ni bilo. Sem poskusil v nastavitvi navigacija-avtomobil izbrati pogled za drugo državo (SLO sedaj ni) pa je zmeraj isto. Kaj mi je narediti? Aja če izberem AR pa je normalno vidna.

janezek1

Pripravnik
3. sep 2007
74
0
6
štajerska
Ponovno sem nadgradil nuvi-ja z webupdater-jem na SW 3.60. Sedaj sem pa ponovno na začetku, karti sta vidni zmeraj obe s tem da je AR nad CN, torej v SLO ne deluje JVC. Sem pa izgubil Slovenijo med temami pogleda za zemljevide. Nadgradil sem vse kar mi je ponudil. Žal bom zgleda moral počakati na uraden popravek s strani Garmina, če sploh bo glede na to da je že kar nekaj časa stvar znana.

Vseeno hvala za pomoč in trud.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Potem pa je zaenkrat edina rešitev,da imaš na nuviju samo 1 karto.
Mislim,da bi počasi moral priti novi popravek za serijo 23xx.
So ga že imeli namen naredit vendar so našli napako v seriji 3xxx in je bilo potrebno te prvo rešit zato se je izdelava popravka za serijo 23xx zamaknila.
Bom probal dobit informacije kako daleč so z popravkom za serijo 23xx in javim.