Mam nov nuvi 1300, gor je naložena cenralna evropa, rad bi na kartico dodal še ar 3.11 a jo lohk sam enostavno snamem z neta, dam na kartico in uporabljam (izvedel in je delovalo), al so potrebne kake procedure s kartico (prodajalec v trg mi je neki omenjal o neki št. kartice ki naj bi jo blo treba vpisat ..??, v nasprotnem primeru naj bi napravo zaklenlo, ker naj bi prepoznalo krekano karto)
Naj povem da map nisem še nadgradil (kake posodobitve so sploh brezplačne v teh 60 dnevih)?? A je kakšna možnost da mi napravo zaklene po tem ko je neki cajta laufala skrekana AR brez vpisovat št kartice, če jo nadgradim???
Ne se smejat vprašanjem ....
Sm nov na tem področju ...
Kako je pa s POI točkami, jih lahko kar iz tega foruma pobiram in nalagam v napravo, brez problemov, kakšen je tm postopek?
lp
Naj povem da map nisem še nadgradil (kake posodobitve so sploh brezplačne v teh 60 dnevih)?? A je kakšna možnost da mi napravo zaklene po tem ko je neki cajta laufala skrekana AR brez vpisovat št kartice, če jo nadgradim???
Ne se smejat vprašanjem ....
Sm nov na tem področju ...
Kako je pa s POI točkami, jih lahko kar iz tega foruma pobiram in nalagam v napravo, brez problemov, kakšen je tm postopek?
lp
Nazadnje urejeno: