Nuvi 1300 par vprašanj ...

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Mam nov nuvi 1300, gor je naložena cenralna evropa, rad bi na kartico dodal še ar 3.11 a jo lohk sam enostavno snamem z neta, dam na kartico in uporabljam (izvedel in je delovalo), al so potrebne kake procedure s kartico (prodajalec v trg mi je neki omenjal o neki št. kartice ki naj bi jo blo treba vpisat ..??, v nasprotnem primeru naj bi napravo zaklenlo, ker naj bi prepoznalo krekano karto)
Naj povem da map nisem še nadgradil (kake posodobitve so sploh brezplačne v teh 60 dnevih)?? A je kakšna možnost da mi napravo zaklene po tem ko je neki cajta laufala skrekana AR brez vpisovat št kartice, če jo nadgradim???
Ne se smejat vprašanjem ....
evil.gif

Sm nov na tem področju ...
cool-1.gif

Kako je pa s POI točkami, jih lahko kar iz tega foruma pobiram in nalagam v napravo, brez problemov, kakšen je tm postopek?
lp

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Kupi si 4gb kartico in nanjo skopiraj celotno Evropo. Malo čez 2gb.

Iz naprave pobriši centralno Evropo ter si na napravo naloži vse ostalo kar rabiš (kakih 1.2Gb bo potem placa po brisanju).

Kje pa "kupiš" že pripravljen material pa menda že veš..

Pa vklopi si prikaz skritih in sistemskih datotek.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.952
6.571
113
Jaz sem posodobila vse kar se je dalo preko garminove spletne strani in poleg v napravo dala zadnji AR. Prostora dovolj.

frajer1

Pripravnik
22. sep 2010
54
0
6
Jaz iz naprave ne bi nič brisal, ker imaš lahko problem pri garanciji če zadeva guzne...

Enostavno nabavi 4GB kartico in s pašnikov poberi vse karte (CN+AR+...) gre vse na SD brez problema, le v MAP moraš dati, ne v GARMIN mapo. Preverjeno na 1200tki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Komot lahko pobriše staro mapo iz naprave al pa si jo skopira na disk kot backup.

Na kartici je lahko tudi v mapi Garmin (večkrat preverjeno) in img datoteke lahko poljubno poimenuješ.