Nuša Tome

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Verjamem da je bil rak, ampak kakšen?
Nuša je bila v svojih časih ena redkih privlačnih slovenskih smučark. V glavnem so bile smučarke vedno krafl, ta pa je bila fejst. Škoda.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Kdaj boš umrl, da bo v medijih tvoja slika, da lahko ocenimo, če si bil lep?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj te briga, kakšen rak? a si baba firbčna? umrla je, žal prezgodaj.
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne take pisat, da me ne bo obtožil, da si še tvoj nick lastim..
smirk-1.gif

Me pa prav zanima, kakšno "lepotico srednjih let" je sedaj oženil, da lahko tako vehementno ocenjuje druge ljudi, jih etiketira ipd..blesavo.
Za njega vem, da ni glih lepotan in bodybilder.
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ne take pisat, da me ne bo obtožil, da si še tvoj nick lastim..
smirk-1.gif

Me pa prav zanima, kakšno "lepotico srednjih let" je sedaj oženil, da lahko tako vehementno ocenjuje druge ljudi, jih etiketira ipd..blesavo.
Za njega vem, da ni glih lepotan in bodybilder.
evil.gif

Nenasitni Buco, počasi mi lezeš na kuratz in čas je, da se umiriš. Bo bolje zate. Kot vedno, veš eno stran več kot v knjigi piše. Sedaj si me že oženil?
hysterical-1.gif

Veš da nisem lepotan in bodybilder? Me poznaš, si me že srečal?
ne-ne-1.gif

Tudi jaz sem slišal, da si bolj nizke rasti, debelušen in ne preveč obdarjen. Zato razumem od kod kompleks.
smile-1.gif

Da pa ljudi ocenjujem po izgledu, pa ne drži. Nuša Tome je bila za razliko od ostalih smučark fejst in zato je bila bolj opazna. Ti Nenasitni Buco, pa po opisu sodeč, v današnjih časih nisi ravno privlačen. Verjamem pa da bi bil v srednjem veku sigurno lepotec.
hysterical-1.gif

S tem zaključujem debato s teboj.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Naj revez uziva.ocitno ima bipolarno motnjo, pa enkrat dojema stvari tako, enkrat pa drugace. Se tega ne ve, da se je spet ozenil..
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kakšno povezavo ima vse skupaj z Nušo Tome? Če bi obstajal možnost da se določene uporabnike omeji samo na določene forume, bi v tej temi našel par pravih kandidatov.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj raje popucaj politični peskovnik, ki naj bi ga kao moderiral.
Tako je-razni komunisteki, rdeča megla ipd.. iz posta v post ga ne motijo, tukaj bi pa moderiral.
rolleyes-1.gif