Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Na zadnja dva, ki očitno N26 uporabljata za poslovne namene. Saj vem da je po novem dovoljeno uporabljati osebne račune tudi za s.p., a je nek "haklc" pri nekem parametru računa, da mora biti javen al kaj je že bilo ko sem nazadnje bral o tej zadevi.
Trenutno imam poslovni račun na DH, a me nič ne bi bolelo, če bi zadevo prešaltal na N26. Je kje kak "haklc", al sam začnem pisati N26 račun na izdane fakture?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne razumem zakaj tako presenecenje, ce je v 21 stoletju v nekaj urah denar nakazan na drug racun?
Ti je Jest odgovoril. Če se ne motim imajo časa tri dni, da denar pride.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne razumem zakaj tako presenecenje, ce je v 21 stoletju v nekaj urah denar nakazan na drug racun?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Sem odkril se eno fino zadevo pri N26...ob dvigu na hrvaskih bankomatih ne racunajo provizije. Nase banke ponavadi racunajo 2.5€
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pri SEPA ne več. Isti dan, oz. najkasneje naslednji delovni. Ja, v petek nakazano je res čez tri dni tam.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Sem odkril se eno fino zadevo pri N26...ob dvigu na hrvaskih bankomatih ne racunajo provizije. Nase banke ponavadi racunajo 2.5€
Računajo 1,7% skladno s cenikom. Se pa fee pojavi kot ločena transakcija šele takrat, ko je transakcija dejansko settled. Razen, če imaš seveda N26 Black.
Je pa še vedno bolj ugodno kot naše banke in nazadnje, ko sem dvignil kune najprej z Revolutom in nato še z N26, je bil N26 kljub 1,7% fee bolj ugoden od Revoluta, kjer feeja načeloma ni blo, je bil pa slabši exchange rate za HRK (v obeh primerih je bil exchange rate še vedno boljši od tistega na Sparkasse, poleg tega pa bi mi Sparkasse računal še bistveno višji fee za dvig...).