Nujno! Nujno! Nujno!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
Ja tu je stvar jasna. Se pogleda na koga je avto pisan, temu v racunalniku pise UMRL in je stvar akr se prekrska zakljucena ker nihce ne bo ugotavljal kdo je dedic vozila itd.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ni tko enostavno...

Po pokojniku se VSA lasnina oz. premoženje prenese na dediča oz. dediče in tudi dolgovi kot ostale piz.... tako da se tudi dotično vozilo preneslo in se mora urediti VSE kar stoji za tem vozilom...

Napaka št.1: Takoj ko je bila razpuščinska razprava bi boral dedič iti na PP in podati izjavo in priložiti dokumente o prodaji vozila, ker pa le-teh ni, je to velik problem AMPAK PP bi imela izjavo zavedeno!!!

Komentar na tisto: Prijavi da je avto ukradeno!
ne-ne-1.gif

Kaj pa v primeru da ima kupec kaj podpisano od nekdanjega lastnika???
Lažna ovadba je Kaznivo dejanje!!! Tko da se ni z takimi zadevami hecat!

LP,S

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Na policijo nisem šel, bil pa sem na UE, kjer sem podal pisno izjavo v zvezi z avtom! In avto je nekdo MORAL dedovati, ni možno, da ostane. Že takrat sem na sodišču razložil stvar, vendar se njih to ne tiče, je pa prav tako bil narejen zaznamek. Edino pozitivno pri tem dedovanju je bilo, da sem dobil pri zavarovalnici 50% bonifikacije, ki sem jo prenes od očeta k sebi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
verjemi, da vem kaj govorim. Ne vem veliko o dedovanju, vem pa kako in zakaj se iscejo vozila. Car rekel si da je bila pri tebi policija v zvezi s tatvino goriva. Ce si njim razlozil, se avto isce in je zavedeno da ga ne uporabljas ti. Ne vem pa kako bos na UE zrihtal

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Evo, našel sem eno sliko avta! Kot sem že rekel, ima tri posebnosti: šibendah, zadaj desno nalepko ferrarija oz. ferarijevega konjička in športni volan momo!!!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Evo, našel sem eno sliko avta! Kot sem že rekel, ima tri posebnosti: šibendah, zadaj desno nalepko ferrarija oz. ferarijevega konjička in športni volan momo!!!

Citat:
Alter bom uporabil za iskanje osebe, ki je od mojega očeta kupila star avto, za katerega ni bil narejen prepis, saj je oče kmalu po prodaji umrl, avto pa zapustil meni... Ker imam težave na upravni enoti, kjer zahtevajo reg. tablice, bi rad stvar uredil... Podatkov imam zelo malo, ampak poskusimo. Torej: Išče se ženska srednjih let, cca. 40 let, z zelo simpatičnim glasom, sinom, ki ima vozniški izpit šele nekaj let (1-3 leta), doma iz Ljubljane (skoraj 100%,možno tudi okolica), včasih živela z južnjakom, s katerim sta imela skupaj gradbeno firmo, sedaj najverjetneje samska, še naprej pa se sama ukvarja z gradbeništvom. Naj bi bila direktor podjetja, ki zaposluje tuje delavce za dela v gradbeništvu...Torej?

Stara petka (cca 200€ max) in direktorca gradbene firme mi nekako ne gre skup.
grims-1.gif

Pa kosor frizura... ne vem no.
crazy1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Aja
redface-1.gif

No, iz posta je bilo razbrati, da vse nekako paše skup - "kosorca" in njen tanov serviser ter koreta.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne lejte, ne človeka v kaznivo dejanje napeljevat. ker če ve da ni ukraden pol je to kriva ovadba. In če dobijo človeka ki ga vozi in oni pove da je plačal za avto pol bo tud padla kriva ovadba. Stvar je taka, da če vi niste uredili papirjev je to več ali manj tvoja težava, kar si tudi sam ugotovil.

Policiji si verjetno razlozil situacijo. Sedaj bo avto iskano vozilo v zvezi s kaznivim dejanjem tatvine goriva. če policija voznika dobi, lahko ti kot stranka z upravicenim razlogom pisno zahtevas podatke kdo je vozil in peljes postopke naprej. Ne boš pa kriv za nobeno bedarijo ki jo naredi. Vsekakor pojdi na UE in razlozi zadevo kot si jo nam.

Bi ti to kar potrdil.

Imaš ti kako pričo, da je bil avto prodan? Oziroma, je kdo od domačih vedel za to?

lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Oh, spet enaka tema....

NIKOLI in NIKDAR ne dajajte avta iz rok brez prepisa. Tudi če ga rajši peljete na Dinos in še plačate za razgradnjo bojo stroški bistveno manjši kot možne pizdarije.

Petka je:

- na jugu, pozabi da jo boš še kdaj videl
- v grabnu ali pri ljubiteljih žlahtnih kovin, tablice pa veš sedaj za kaj jih imajo.

.....