Nujno! Nujno! Nujno!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Alter bom uporabil za iskanje osebe, ki je od mojega očeta kupila star avto, za katerega ni bil narejen prepis, saj je oče kmalu po prodaji umrl, avto pa zapustil meni... Ker imam težave na upravni enoti, kjer zahtevajo reg. tablice, bi rad stvar uredil... Podatkov imam zelo malo, ampak poskusimo. Torej: Išče se ženska srednjih let, cca. 40 let, z zelo simpatičnim glasom, sinom, ki ima vozniški izpit šele nekaj let (1-3 leta), doma iz Ljubljane (skoraj 100%,možno tudi okolica), včasih živela z južnjakom, s katerim sta imela skupaj gradbeno firmo, sedaj najverjetneje samska, še naprej pa se sama ukvarja z gradbeništvom. Naj bi bila direktor podjetja, ki zaposluje tuje delavce za dela v gradbeništvu...Torej?
cool-1.gif

B81

22. jul 2007
37.758
11.031
113
Da ni nič papirjev oče pustil kje doma?
Pa to bi morda na upravni enoti, kjer so overili kupoprodajno pogodbo, znali izbrskat.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Kaj imaš od papirjev tega vozila?

Zelo čudno, da kupec, glede na to da je plačal? avto ni želel narediti prepisa nase? Registrska številka se vmes itak ni mogla zamenjat, ker bi ona za spremembo prometne (glede na to da je na tvojega dedka) potrebovala njegovo pooblastilo, razen če ga je ponaredila.

Pobrskaj za številko šasije. Na podlagi tega in zapuščinske ti bodo dali podatek o reg. številki, vendar ti tudi ta ne pomaga preveč, saj je iz tega razviden podatek o o0četu in njegov naslov in ne o novem lastniku. Zagotovo nekje obstaja njuna kupoprodajna pogodba.

Želiš ti urediti prepis ali avta ni plačala...?

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Prepis ni bil narejen, ker se je odlašalo s tem, potem pa je oče umrl! Seveda sem zato avto jaz podedoval, ker je bil še vedno napisan na očeta. Tista ženska me je potem celo poklicala nekajkrat, vendar nikoli ni imela časa, ko pa sem jo klical jaz, naj bi končno uredili, so bile vse tri številke, s katerih me je klicala, odklopljene. Imel sem že nekaj težav z upravno enoto glede tega, pisal izjave itd., ampak zaenkrat šewbrez kakšnih kazni... Od papirjev nimam nič, vel le registrsko avta, ki pa je najbrž že prodan po delih ali pa nevozen, saj registriran ni bil. Tablice pa so C6-795!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Huh...

Kako je bil avto plačan, z gotovino na roke ali preko TRR? Če je bil preko TRR lahko daš na banko poizvedbo oz. zahtevaš izpiske, tako dobiš podatek o plačniku oz. njen trr in od tukaj izveš njen podatek o stalnem prebivališču, na nek način se zagotovo da. Imena in priimka verjetno ne veš?
Čudno, zgleda je neka mutička, glede na to kako se te izogiba.
Avto prijavi za ukraden oz. se pozanimaj na policiji kaj lahko storiš. S seboj boš moral imeti povsod zapuščinsko.
Za kakšno vozilo gre?

sprasujem se.gif
smotana situacija

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prjatu

prvo ker avto
2 lj, celje, marburg
3. kdaj je to bilo

pol pa lahkpo isces dalej. sam sicer najdem boga in pol..ampak an jugu..ne kle..

btw
a mamo akkega policaja, k bi pogledal zadnje kazni.
btw2
kaj pa...ukradl so mi ga..
spizdil so tablice.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.162
4.149
113
Na policijo, prijavi da je avto ukaraden in to je to!
rolleyes-1.gif

Policija ti da potrdilo/zapisnik z njim greš pa na institucije, ki terjejo od tebe podatke.

Če se avto dobi potem prav, če se ga ne pa tudi prav (ti nimaš več problemov).

Ker če misliš iskat avto ki ne obstaja več verjemi da ne boš nič našel - tudi "lasnika" ne. Upravna enota ti bo pa nabila kazni od neekološkega deponiranja do ne vem česa še. Na koncu boš imel za plačat par 1000 EUR samo zato ker si "kao" pošten.

Skratka stvari se rešuje po uradni poti ... če ni dokumenta o prodaji je avto tvoj, če je avto tvoj in ga ni pred hišo so ga kradli, če so ga ukradli stvari rešuje policija!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mi smo prodali staro škodo enemu modelu (ki se je btw delal še zelo bogega), ta pa jo je še isti dan prodal naprej ciganom. Brez prepisa, zavarovalna polica pisana na mojega starega, avto pa imeli cigani.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čakaj čakaj. Ata je avto prodal. Dinare pospravil v žep. Zdaj bi pa ti še avto mel nazaj?

Zdaj tu izpadeš prevarant ti, ne pa ona.

Če pa je to ena samska ženička s sinom, pa dvomim da je tvoj avto razkosala in prodala po delih.

Sicer pa malo povohljaj po simobilu, mobitelu za temi številkami, sigurno je bila katera naročniška.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ženska tega ni zmožna? Verjetno on tudi ne ker je sin od te ženske
bonk.gif
.

Lupček, avto ti v parih urah razstavim da ga prepoznaš ne več, pa sem ženska
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
1,2,3...bukev..

al mogoče 1,2, zadnji pogon prepad..

če nič od tega, potem

mam doma kosilnico, k ji je crknu pogon. a bi jo lahko sestavila nazaj. ma neke sklope od opla pa bmw, če to igra kako vlogo. je pa na bleifrei od omw laufala

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

Lupček, avto ti v parih urah razstavim da ga prepoznaš ne več, pa sem ženska
rolleyes-1.gif

Par ur? To je skupaj s prihodom policije in reševalcev in pol urejanjem papirjev na zavarovalnici?
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čakaj čakaj. Ata je avto prodal. Dinare pospravil v žep. Zdaj bi pa ti še avto mel nazaj?

Zdaj tu izpadeš prevarant ti, ne pa ona.

Če pa je to ena samska ženička s sinom, pa dvomim da je tvoj avto razkosala in prodala po delih.

Sicer pa malo povohljaj po simobilu, mobitelu za temi številkami, sigurno je bila katera naročniška.
Daj raje malo beri, kaj pišem oziroma kaj hočem!!! J.ebe se mi za to staro petko, ki je bila vredna 150€, avta pod razno nočem nazaj, hočem samo zrihtati papirje!!!