NUJNO! FANTOVŠNA - KRIŽEV POT

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Križev pot jaz doživljam, ker nikjer ne najdem na netu, da bi "župnik" bil in ta pot vodil. Ima kdo v digitalni obliki?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Za križev pot ni nujno, da je prisoten župnik....važno je, da se pripraviš na dosmrtni križev pot, tak je namen..,
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Rabiš samo enega, ki zna fajn klobasat, nobenega pripravljenega besedila.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Pač greš po cesti kak kilometer s 100 kg križem na hrbtu in se vstaviš vsakih 50m in spiješ deci rdečega vina.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
No, da ne boste v ponedeljek v cajtngih.
grin1.gif

(Pijani udeleženci fantovščine privezali fanta na križ, ga prislonili ob vhod v gostilno in šli pit, medtem jim je pa fant s križem vred treščil na tla direkt na ksiht. Game over)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Zivi smo vsi, glede zdravja pa nebi. Bodoca budala je lepo z nami pil, nobeden ga ni nikjer pustil. Kriz je mel bliz 100 kg. Sta prici pomagala. Postaj je bilo veliko ker je bila pot dogla. Smo vse lepo z improviziral in pot se je koncala pri tasci bodoci doma. Je blo fajn zelo, kar ne morem zdele rect. Eno svoh lekarno sem ze pojedel.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Mi jo odplešemo tako, da sploh noben ne porajta do konca skladbe, ki more bit pa najdaljša kšna od avsenikov je dobra, ker jo lahko raztegneš na 5 minut. Itak jih more bit najmanj 5 sostorilcev in 3 sostorilke za krajo neveste.
1 storilec pleše z nevesto 2 in 3 pripravita prosto pot do transporta, 4 je trezni voznik, 5 je pa organizator.
1 storilka zamoti ženina s plesom, 2 pričo, 3 pa kaže dekolte ali pa noge ali pa oboje in zamoti moško publiko ženska je pa pol ponavadi tud jezna in je za žensko populacijo tud poskrbljeno.

Rabimo še eno veeeliko uro, ki kaže uro pred tem točno do sekunde tak, da če ljudje gledajo na svojo si rečejo ja ja točna je bom kr na njo gledu. 40 minut pred krajo se ves folk zamoti (skeč, kakšen govor...) in eden od storilcev jo prestavi za ene 15 minut nazaj (kar je več se že opazi) potem je pa kako 15 minut pred polnočjo ples (vsi mislijo ja na tem plesu je ne bojo ukradl sej je še 15 minut do polnoč) potem pa glej zgoraj.

Itak se je voz mal po gostilnah pa spije kej bl švoh (špircer, vinček) ker potem do 5 gostilne skoraj ne prideš.
Boge priče jo pa iščejo in sledijo drobtinicam.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, če maš pri nevesti blesave meščanske priče, ki nimajo pojma za kaj se gre, potem lahko gornji postopek res tako izvedeš. Če pa so kolikortoliko pazljivi (recimo kot jaz
tongue-1.gif
), pa neveste ne moreš kar tako ukrasti.

Če pa so priče povrhu še brez smisla za špas in/ali škrte, se pa lahko še stepeš, že pri šopku, kaj šele pri nevesti.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Sem napisal za smoukar ko že za križev pot sprašuje.
rolleyes-1.gif

Kmečke ohceti so res najboljše ampak so že kar redke.
Ravno včeraj sem bil na eni
cheer.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Pr nas, v moji klapi, se nekak izogibamo krajam nevest in šopkov, pa odkupavanja svari. So bili in bodo fajti zarad tega. Na moji ohceti sva izrecno to prepovedala, ampak je moja sestra vseeno neki poskušala. Sreči se je vse lepo izšlo. Če jo nebi frend ujel, bi poletela čez par metrov visoko škarpo, ko je je bežala pred njim. Ne rabim podarjat da je bila noč in vidljivost nič. Pa polna rit cvička. Jebatga, poroka je za veselje, ne da mamo poškodbe.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Križev pot jaz doživljam, ker nikjer ne najdem na netu, da bi "župnik" bil in ta pot vodil. Ima kdo v digitalni obliki?

Glede na videospot 'Nataša ti si naša' bi pomoje to vlogo odlično odigral koroški 'komik' Vrlič...ne vem pa, koliko ga je smiselno najemati pa lahko da vas bo dolenjce motil dialekt...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pr nas, v moji klapi, se nekak izogibamo krajam nevest in šopkov, pa odkupavanja svari. So bili in bodo fajti zarad tega. Na moji ohceti sva izrecno to prepovedala, ampak je moja sestra vseeno neki poskušala. Sreči se je vse lepo izšlo. Če jo nebi frend ujel, bi poletela čez par metrov visoko škarpo, ko je je bežala pred njim. Ne rabim podarjat da je bila noč in vidljivost nič. Pa polna rit cvička. Jebatga, poroka je za veselje, ne da mamo poškodbe.

Sam res...sosed od tete je med poroko, ko so mu ugrabil nevesto, je zalaufal skozi zaprta balkonska steklena vrata pa šel direkt v bolnišnično šivalnico, ko so ga pokrpal pa potem poroka naprej...nevarna zadeva...drugač pa lohk za 230 evrov plus DDV najameš originalnega japonskega samuraja, ki čuva nevesto...ok tale zadnji satvek je mal heca, tisto prej pa je bilo res in je pametno, da ste zastavil poroko brez teh zadev.