Novoletni pre-alterparty

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
A prideš rajši tja?
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Uživajte maximalno in ne se dat motit provokatorjem.
nahrung002.gif

Druže......pa ne da se daš sam hitro sprovocirat?
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ta četrtek pa ne gre, grem Star wars gledat z močnejšo polovico.
čuj , ka za v kino.....morš zase 2 karte kupit al ti spregledajo ko dva stola zasedeš?
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ne, jaz zakupim celo dvorano, da mam mir pred takšnimi slinavci kot si ti, ki se slinijo nad vsako babo, ki jo srečajo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Noker, men pa ljudje dopovedujejo, da se ti mal norca delaš iz mane in da žurke sploh ne bo in da sem naivna in te fore.....
frown-1.gif

Naivna koka.
smile-1.gif

Še celo stavit sem šla: v Piran na kofe. Če zgubim, peljem jaz, sicer pa nasprotnik
wink-1.gif

Zdej pa prosim, da daš v nedeljo dokaz, da je res bla žurka, da bom vedla, kdo je zgubil stavo.
LP, Mamca

p.s.
veselim se Pirana
cheer.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Poglej, bom opisal celotno proceduro z zgolj eno besedo: FOVŠIJA.

Ti pa kakor hočeš. Lahko verjameš ljudem, ki trdijo, da partya ne bo, ali pa se odločiš za opcijo, da bo. Vsekakor mi je vseeno.

To ni odgovor na provokacijo, pač pa dejstvo.

Sicer pa odštevamo: še 3 dnevi
cheer.gif

Hanzi: sem nabavil in dobil po ugodni ceni. Ni blo tolk, kot smo se zmenili, ampak če upoštevam gaussa, bi moralo zadostovat.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, jest tudi pravim, da je folk samo folšn teh partijev..tudi, če imam jaz recimo parti in sva ponavadi samo dva, je to čutit..ampak, ne smemo se pustit in bomo uživali na naslednjem in vseh v bodoče..
cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, jest tudi pravim, da je folk samo folšn teh partijev..tudi, če imam jaz recimo parti in sva ponavadi samo dva, je to čutit..ampak, ne smemo se pustit in bomo uživali na naslednjem in vseh v bodoče..
cheer.gif

se boste igrali ugani barvo?