Oj,
spoštovani člani, rok za prijavo je potekel. Da ne pišem vsem zasebnih sporočil, bom kar tule:
1. lokacijo in uro sem vam posredoval na ZS. Če kdo ne ve, kje je to (pa mislim, da bi morali), me lahko pokliče na številko, ki sem vam jo posredoval. Moram pa se opravičit, ker nisem mogel rezervirat ravno tam, kjer smo bili zmenjeni, ker smo bili pozni (za toliko oseb). Ampak sklepam, da ste, glede na to, kako zagreto delujete (beri točko 2), tudi z novo lokacijo zadovoljni
2. zbrali smo kar nekaj denarja, tako da mislim, da ne bo težav.
Obljubim pa, da če bo kaj zmanjkalo, razliko plačam jaz (kot sem že obljubil nekaterim tule gor, častim, ko napišem 4.000 post)
3. Hvala za zaupanje vsem, ki ste se prijavili in s tem dokazali, da vas ni samo gob*c, ampak vas je nekaj v hlačah (za preveranje slednjega sta se javili članici foruma, zato za vsak slučaj vzemite s sabo še .... nene, ne tistega .... koruzo pač
)
In sedaj še splošne formalnosti: mesto dogodka poznate, glede ure se strinjamo (20.00), denarja ne rabite nič (več) met s sabo ...je pa nujna dobra volja
Še tole:
p.s. moram pa napisat, da ste ravno tisti, ki ste na veliko otresali po forumu, potegnili črto ... pa ne ono, kokainsko
Imen, kdo je prijavljen ne izdajam (kot smo se zmenili). lahko pa napišem, kdo vse je pi*ka
in ima lape kot lama.
Se vidimo v soboto!!
NUJNO OBVESTILO za vse polpismene in nepismene (za te bi moral narisat, pa ne znam): prijav
ne zbiram več!!! , ker je prostor rezerviran. Že tako smo zaradi večjega števila morali prelocirat lokacijo. V soboto sem še naredil 2 izjemi, zdaj je CASE CLOSED.