Novoletni pre-alterparty

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.307
113
Ah to se bo pa že potrudu dec da zrihta situacijo
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Poglej, ravno v tem je čar. Ta party je zgolj za najbolj zagrizene. Nekaj v smislu NNNP: hop in vsi smo tam v nekaj minutah. Tukaj ne gre za vnaprejšnje načrtovanje, temveč za predanost. Slogan za leto 2015 je "v službi Alterja".

Torej, verjetno bodo datum, ura ter kraj znana eno uro pred dogodkom.

Saj ne, no. Predlagam 19.december ob 19.00 uri. Kraj: Gorenjska (Hotemaže, Kranj, ali nekaj podobnega-dogovor sledi kasneje)
Zdaj pa počakam samo nekaj dni, da vidim, če ima kdo (datumsko!) boljši predlog in če bo nekje tam, tam, smo dogovorjeni. V primeru raznega izmišljjevanja (v stilu: tisti dan imam ravno poroko, moja hčerka ima birmo, moja mama ima RD itd.) ne bo alternative. Tedaj obvelja predlagan datum, potem pa, kar bo, bo. Če ne drugega, bova pa 2 pojedla 1 pico (kar je že maček enkrat omenu) ... ostali bodo pač kolateralna škoda. Žal ali ne, v takih primerih ni dovolj prostora za (preveč) demokracije. V tem primeru gre za sistem "Severne Koreje" ... kruto, ampak edino tako je mogoče, da se zedinimo pod letošnjim geslom: Z Milfi do konca in naprej.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne sa te Kotemaže

So vakares? A kdo me maže? Jedina. Ne tvoja.

ConfusedIAmVeryVery (Kotemaže razumem, "ne sa te" pa ne. Mogoče je kaj japonskega: NeSaTe KoTeMaže?)

Drugače se pa lahko je, seveda. Samo "nije ti to Jovo, da bih jeo jagnjetinu". Pizza, kruhki, klasika .. to gre.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja nič, doma boš. Sam bi prišel toda v soboto peljem hčerko na tekmo.

Me zanima kaksen izgovor bo mel letos Notranj'c
grin1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Fantje, da ste imeli še eno temo, Nokerju je bilo potrebno poslat prijavo po zs.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Oj,

spoštovani člani, rok za prijavo je potekel. Da ne pišem vsem zasebnih sporočil, bom kar tule:

1. lokacijo in uro sem vam posredoval na ZS. Če kdo ne ve, kje je to (pa mislim, da bi morali), me lahko pokliče na številko, ki sem vam jo posredoval. Moram pa se opravičit, ker nisem mogel rezervirat ravno tam, kjer smo bili zmenjeni, ker smo bili pozni (za toliko oseb). Ampak sklepam, da ste, glede na to, kako zagreto delujete (beri točko 2), tudi z novo lokacijo zadovoljni
cheer.gif

2. zbrali smo kar nekaj denarja, tako da mislim, da ne bo težav. Obljubim pa, da če bo kaj zmanjkalo, razliko plačam jaz (kot sem že obljubil nekaterim tule gor, častim, ko napišem 4.000 post)
cheer.gif

3. Hvala za zaupanje vsem, ki ste se prijavili in s tem dokazali, da vas ni samo gob*c, ampak vas je nekaj v hlačah (za preveranje slednjega sta se javili članici foruma, zato za vsak slučaj vzemite s sabo še .... nene, ne tistega .... koruzo pač
evil.gif
)

In sedaj še splošne formalnosti: mesto dogodka poznate, glede ure se strinjamo (20.00), denarja ne rabite nič (več) met s sabo ...je pa nujna dobra volja
tongue-1.gif

Še tole:
nahrung002.gif

p.s. moram pa napisat, da ste ravno tisti, ki ste na veliko otresali po forumu, potegnili črto ... pa ne ono, kokainsko
evil.gif

Imen, kdo je prijavljen ne izdajam (kot smo se zmenili). lahko pa napišem, kdo vse je pi*ka
grin1.gif
in ima lape kot lama.

Se vidimo v soboto!!

NUJNO OBVESTILO za vse polpismene in nepismene (za te bi moral narisat, pa ne znam): prijav ne zbiram več!!! , ker je prostor rezerviran. Že tako smo zaradi večjega števila morali prelocirat lokacijo. V soboto sem še naredil 2 izjemi, zdaj je CASE CLOSED.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja nič, doma boš. Sam bi prišel toda v soboto peljem hčerko na tekmo.
Hcerka mora že spati, ko se bo nase srečanje posteno začelo. Ce pa je ze srednješolka, jo pa pripelji s seboj, da se bodo mladi alterasi malo oči spočili
evil.gif

Aja, vidim da si zamudil prijavo. Vec srece naslednje leto. Letos bi se nasel še kak prostor na mojem "busu" tudi za tebe.

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Sem ravno hotela dodati, tudi moja ima tekmo. Ampak jo ima zjutraj. Varstvo smo že organizirali za zvečer za obe.
Hanzi rezerviraj mi sedež spredaj v avtobusu, boš pliiiiz????

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Aha, še nekaj: tisto, kar smo se menili, da bi pripeljali ... ne moremo. Oz. ne smemo. Nisem vedel, da je to nedovoljeno?? WTF?

V glavnem, Hanzi, upam, da bo šla lahko Barvica s tabo, ker mi je tvoj "kompanjon" že sporočil, da bo prišel kasneje, Barvica bi pa prej prišla. Lahko pol s tabo? Thanks.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
shocked-1.gif

Pricakoval sem neko normalno udelezbo, sedaj pa tole berem
shocked-1.gif
. Res da sem lovil zadnji vagon za prijavo, ampak prej enostavno nisem vedel kako bom s casom v soboto zvecer, pa še malo sem cenkal ce bi vas bilo prijavljenih samo 5, potem se ne bi cez pol slovenije vozil, da bi mi kdo drzal "pridigo" se v real lifu.
Kakorkol, hvala noker za zbiranje prijav. Verjamem, da se bomo tudi na novi lokaciji imeli dobro, sploh ker nas bo vec kot sem pricakoval.
cheer.gif