Novodobni švabobranci

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
drugače me pa boli k**** za tega novinarja.
Ni mi pa vseeno, da gre debata le o njemu, vsebina njegove dokumentarca pa se (načrtno) ignorira.

In diskreditirajo ga ravno tisti, katerim se zdi Leljakova kriminalna preteklost brezpredmetna...

Problem je, ker ti obritoglavci uporabljajo iste simbole (poleg ostalih), kot so tisti v Rovtah.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.310
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Za grmom?
smile-1.gif

Vstopila bi z dvema pištolama, se zdrl hende hoh, ferdamte nazis, dvema metek v čelo in bi bil takoj mir. Divji zahod ihaaa.

O za crknt ej, bravo
hysterical-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ja seveda. Pozira z zastavo Hamasa in obsoja islamski terorizem. Kot, da bi skini pozirali z zastavo s kljukastim križem in obsojali nacistične zločine. Zelo verodostojno, ni kaj.
Hamas za večino sveta ni teroristična organizacija - celo VB in Norveška ga ne uvrščata med tovrstne organizacije. Medtem ko je nacistična ideologija obsojana v tako rekoč vseh svetovnih državah - torej primerjava ne pije vode.

No, no. Hamas je precej bližje teroristični organizaciji kot pa tisti mulci s flomastri kakršnakoli resna nevarnost.

Recimo, največ samomorilskih napadov na tistem območju je organiziral prav Hamas, umira pa po par 10 nedložnih ljudi ob vsakem napadu. Hamas so teroristi IMO, par 100 ljudi so že ubili samo s samomorilskimi napadi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Citat:
Ni mi pa vseeno, da gre debata le o njemu, vsebina njegove dokumentarca pa se (načrtno) ignorira.

In diskreditirajo ga ravno tisti, katerim se zdi Leljakova kriminalna preteklost brezpredmetna...

Problem je, ker ti obritoglavci uporabljajo iste simbole (poleg ostalih), kot so tisti v Rovtah.

No, če bi bil funkcionalno pismen, bi ugotovil, da smo v obeh temah utemeljili, zakaj je dokumenatrec slab.

Novinarjevemu 'wannabe palestinec' smo se začeli smejate šele kasneje. In ja, leljak ima verodostojne dokumente iz arhiva, tale 'erik' pa nam kaže prastare slike iz časov, ko ej bila slo neonaci scena povsem drugačna, kot je danes.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Hamas je politična organizacija, napade je organizirala organizacija brigade al-Qassam. V Palestini pa je resnično stvar debate, kdo je terorist - kot sem napisal, za večino svetovnih držav Hamas ni teroristična organizacija.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ja seveda. Pozira z zastavo Hamasa in obsoja islamski terorizem. Kot, da bi skini pozirali z zastavo s kljukastim križem in obsojali nacistične zločine. Zelo verodostojno, ni kaj.
Hamas za večino sveta ni teroristična organizacija - celo VB in Norveška ga ne uvrščata med tovrstne organizacije. Medtem ko je nacistična ideologija obsojana v tako rekoč vseh svetovnih državah - torej primerjava ne pije vode.

No, no. Hamas je precej bližje teroristični organizaciji kot pa tisti mulci s flomastri kakršnakoli resna nevarnost.

.

Mogoče ne zate. So pa nevarnost za nekoga, ki pride mimo in ji ni všeč? Ali to da jim ti pripisuješ manjšo nevarnost od terorističnih organizacij pa pomeni da lahko te neandertalci pretepejo vsakega črnca ali čefurja ki ga vidijo?

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Citat:

No, če bi bil funkcionalno pismen, bi ugotovil, da smo v obeh temah utemeljili, zakaj je dokumenatrec slab.

Novinarjevemu 'wannabe palestinec' smo se začeli smejate šele kasneje. In ja, leljak ima verodostojne dokumente iz arhiva, tale 'erik' pa nam kaže prastare slike iz časov, ko ej bila slo neonaci scena povsem drugačna, kot je danes.

Če ti tako praviš...

Tvoj prvi post v tej temi:

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Tu se pojavlja načelno vprašanje - je levi 'skrajnež' sploh lahko dovolj objektiven, da dela prispevek o desnih 'skrajnežih'?

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
KSZ

V vsej tej zgodbi se mi zdi osebek Erik Valenčič še najbolj nevaren bolnik.

Se strinjam!

Drugač se pa trenutno sploh ne spomnem, kdaj sem nazadnje vidu kakšnega skina
sprasujem se.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ja, če bi se skrival v kleti bi še šlo... tko pa... pretepajo afroameričane, zažigajo lokale istospolno usmerjenih državljanov, iz pripadnikov judovske skupnosti delajo milo in svetilke... ni to hec

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
ja, če bi se skrival v kleti bi še šlo... tko pa... pretepajo afroameričane, zažigajo lokale istospolno usmerjenih državljanov, iz pripadnikov judovske skupnosti delajo milo in svetilke... ni to hec
In to tiste afroameričane, ki Amerike še od daleč niso videli; ko bi vsaj po imeprialistih tolkli...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
sej bi, če bi lahko... pa jih nekako ni pri roki... se nas izogibajo, verjetno zato, ker je pr nas tolk skrajnih desničarjev...

more bit že tko, če je blo na televiziji

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tudi jaz ze dolgo nisem videl cigana, pa se ne delam pametnega na alterju glede tega problema.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
za ptiča so verjetno bolj zanimivi tisti, ki se streljat hodijo v razne 'eksot' države, tukaj pa kaj dosti nacijev ni...