Citat:
Uporabnik Jeln pravi:
Pa je MX3 vreden nakupa? Odločam se med Moto G in tem. Po specifikacijah ga MX3 poseka, ampak sem malo v dvomih glede delovanja zaradi slabih izkušenj s takrat aktualnim kitajcem Huawei Ideos X5?
Izdelan je precej kvalitetno, nekje na nivoju Samsunga, za HTC-jem malo zaostaja (One, M8...). Res je, kot se hvalijo, da odlično lovi signal, v primerjavi s One S precej bolje lovi signal, tako 2G in 3G.
Minus je kar precejšnja poraba baterije, v eni uri zna skurit 10-15% baterije, tudi če nič ne počneš s telefonom. Nisem še sprobal KitKat (uradno ni še zunaj, samo testna verzija), tam naj bi bila poraba baterije precej boljša. Sem naložil Easy Batter Saver in je sedaj poraba v mejah normale.
OS je precej spremenjen Android, sem se kar privajal na njega. Veliko rešitev ima boljših kot stock android, nenavadna je odsotnost ''app drawerja'', saj imaš vse aplikacije na osnovnem zaslonu, jih je treba pač premaknit na kak drug ekran zraven ''home screena''. Ima tudi samo en gumb kot iPhoni, ampak ni nekih težav, ker se v programih prikaže vrstica za back in nastavitve.
Na splošno sem precej zadovoljen z njim, ni mi žal, da sem ga vzel. Če bo imel kdo kakšno vprašanje pa naj samo reče.