To je OK. Naj čim hitreje vse nadgradijo. Opažam, pa da v Brežicah, če je dober download je slab upload, vkolker je slabši download, je višji upload. To je rzvidno tudi iz meritev zgoraj.
Pa kitajci z 3G: WCDMA 850/2100MHzCitat:
Uporabnik titov pravi:
Stari telefoni brez 3g in naprej bodo samo še za v kanto?
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
HSPA+ do 21 Mbit/s točneje. Med Ljubljano in Kočevjem je od tega meseca se mi zdi GSM = UMTS + 1 nova bazna UMTS only.
uncle_sam: Postojna šla na UMTS 900, med Koprom in Postojno tudi nove UMTS 900.
Tudi v Prekmurju se nove bazne vključujejo na UMTS 900, in ne več na UMTS 2100. Seveda UMTS only. GSM omrežje se ukinja 3. januarja 2016.
Moj ima 850/2100 ampak na Telekomu ni panike. Če bodo oni postaje menjal bom pa še jaz nov fončič za 100€ ubodu.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tm/simobil uporabljata 900 in 2100 Mhz za 3g.
850 je ZDA.
Če sedaj kupuješ Kitajca glej da uporablja 900/2100 za 3g.
Ta je ok http://www.merimobiles.com/iocean-x8-mini-5-0-inch-hd_p/meri10425.htm .
Jap.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
HSPA+ do 21 Mbit/s točneje. Med Ljubljano in Kočevjem je od tega meseca se mi zdi GSM = UMTS + 1 nova bazna UMTS only.
uncle_sam: Postojna šla na UMTS 900, med Koprom in Postojno tudi nove UMTS 900.
Tudi v Prekmurju se nove bazne vključujejo na UMTS 900, in ne več na UMTS 2100. Seveda UMTS only. GSM omrežje se ukinja 3. januarja 2016.
Torej je bazna v recimo Središču ob Dravi res samo UMTS? Sem mislil, da nimaš 2G napisano, ker sem bil tam na 3G priklopljen.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Tako je na žalost kot je borovnica napisal, za telefonirat je ok za igrice no go, kar pa je trenutno za otroka najbolj zanimivo.
Btw tudi naša dva nimata iphona in S5, ampak S2 in lenovota A660.
No zdaj smo pa že precej off topic, over&out.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vse 3g bazne so na 2100, 2g na 900 in lte na 1800.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Saj ji bodo sošolci povedali, koliko je ura
Tako je in starše od teh sošolcev prositi naj pristavijo za Galaxy S5, HTC M8, LG G3 in konec koncev Iphone, ampak polno ceno, akcija pri oeraterju tukaj ne šteje.
Vprašnje za tebe in Borovnico vesta vi sploh o čem govorita in na kaj napeljujeta
Želita povedati, da ko bo otrok star 18 let naj takoj ko naredi izpit za avto dobi BMW M5 rabljeni ali novi, ker tako zahtevajo sošolci ali kako?
Telefon VEGA bo več kot dovolj za uporabo, če ga bo otrok znal paziti in uporabljati lahko kasneje prejme TOP telefon , če ne potem ne potrebuje ne enega ne drugega. Enako pri avtih.
P.S.
Bi rad spoznal sosolce, ki prigovarjajo ali imajo kaj za povedati kdo kakšen telefon ima, kakšen avto vozi ali pa kako je oblečen, še raje pa starše, starša. Mislim otroci tukaj niti slučajno niso krivi za svojo nevednost, ve se kdo tukaj ima komplekse.
Takšne otroke je najbolje, da se jih prepiše v privat šole, kjer bodo enaki med enakimi, miskim da se nebodo obremenjevali z drugimi.
Lp.
Citat:
Tako je na žalost kot je borovnica napisal, za telefonirat je ok za igrice no go, kar pa je trenutno za otroka najbolj zanimivo.
Btw tudi naša dva nimata iphona in S5, ampak S2 in lenovota A660.
No zdaj smo pa že precej off topic, over&out.
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Dexter,.. koliko otrok imaš in koliko so stari?
b