Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Zaračunavanje odjave je ena velika svinjarija, ki jo bodo upam, da kmalu prepovedali.

Odšel sem od Siola, od Mobitela od Simobila od Elektra Lj., pa še nikjer nisem plačal odjave.

Skrajni čas bi že bil, da se v tej državi začne delati red na vseh področjih in tudi pri takem nategovanju kupcev/naročnikov s skritimi stroški na nepreglednih cenikih...

Sicer pa sem našel luknjo.
Ob kakršnikoli spremembi pogojev imamo pravico se z njimi nestrinjati in zato prekiniti pogodbo brez stroškov.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Nov telefon v ponudbi: Nokia Lumia 630 - se ponaša z velikim zaslonom, 4-jedrnim procesorjem ter najnovejšimi in najboljšimi funkcijami sistema Windows Phone.

V paketu MINGL ODBIT za le 6€ mesečno
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Po lastnostih je ta Lumia 630 malenkost boljša(pri kameri pa še slabša) kot noname Tušmobil Vega, ki ga dobiš za en cent.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Zaračunavanje odjave je ena velika svinjarija, ki jo bodo upam, da kmalu prepovedali.

Odšel sem od Siola, od Mobitela od Simobila od Elektra Lj., pa še nikjer nisem plačal odjave.

Skrajni čas bi že bil, da se v tej državi začne delati red na vseh področjih in tudi pri takem nategovanju kupcev/naročnikov s skritimi stroški na nepreglednih cenikih...

Ob kakršnikoli spremembi pogojev imamo pravico se z njimi nestrinjati in zato prekiniti pogodbo brez stroškov.

Si si našel ja, če bi se še malo bolj poglobil bi videl, da ta "luknja" stopi v veljavo na dan ko se objavi sprememba cenika ali SPP-jev (30 dni predno stopijo v veljavo) in ne kadarkoli se tebi zahoče, pa še to: ta "luknja" ne posega v veljavni aneks, kar pomeni da če prekineš, se ti kvečjemu ne obračunajo stroški prekinitve/odjave, penali za predčasno prekinitev aneksa se pa še vedno obračunajo...

če lahko še dodam glede podaljšave:
tudi če si naročen na e-račun prejmeš retention ponudbo (za podaljšavo) preko navadne pošte....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
fikus, začni s prijavo na tržni inšpektorat...bodo že oni povedali če je to ok ali ne

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:

Si si našel ja, če bi se še malo bolj poglobil bi videl, da ta "luknja" stopi v veljavo na dan ko se objavi sprememba cenika ali SPP-jev (30 dni predno stopijo v veljavo) in ne kadarkoli se tebi zahoče, pa še to: ta "luknja" ne posega v veljavni aneks, kar pomeni da če prekineš, se ti kvečjemu ne obračunajo stroški prekinitve/odjave, penali za predčasno prekinitev aneksa se pa še vedno obračunajo...

če lahko še dodam glede podaljšave:
tudi če si naročen na e-račun prejmeš retention ponudbo (za podaljšavo) preko navadne pošte....

Te ponudbe jaz nisem dobil ne po pošti, ne prek smsa, ne prek elektronske pošte, na telefonski pomoči pa mi pravi, da mi je do konca junija pripadal popust v višini 3 krat po pol naročnine, če podaljšam.
Zdaj so preverjali in me pokliče, da baje te ugodnosti nisem dobil zato, ker sem slabo leto nazaj po telefonu preverjal za predčasno podaljšanje vezave, da bi zato dobil vinjeto.
Ker je bilo tudi za tisto cel kup nekih dodatnih stroškov se takrat za tisto ponudbo seveda nisem odločil(torej ponudbe sploh nisem izkoristil) in sem baje zato zdaj izgubil možnost za ugodnost ob izteku vezave???
V glavnem vidim, da ste zblojeni še malo bolj kot so pri Simobilu.

Junija je že bila zunaj ponudba za odbit paket za vse pa še prehod med paketi je bil samo deset evrov-torej bi se že takrat odločil za ta paket in novo vezavo, ker pa nisem dobil prav nobene ponudbe sem pa žal šele ta mesec pri novi položnici ugotovil, da se mi je vezava iztekla, ker ste mi ukinili 10% popust.

Če do jutri ne bom dobil tega popusta, da vsaj izničim 20 evrov za prehod na drug paket bom pa ob prvi spremembi pogojev naročnino odjavil in odšel na Mobitel kjer dobim za 23 evrov vse, za 28 pa celo vse za dva pa še delujoče omrežje za bonus.

Nove pogoje imate itak vsak mesec ali dva pa še prijavo na tržni inšpektorat in zvezo potrošnikov boste kasirali zaradi nategovanja naročnikov.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Višek je pa še to, da imam tri naročnine na svoje ime, na eni izmed njih sem dobil 3 krat polovični popust pri kakšni novi naročnini pa tega ne morem izkoristiti pri drugi naročnini kjer bi popust dejansko moral dobiti ker sem bil dve leti vezan.

Zaradi takih stvari boste izgubili vseh šest naših naročnin pri vas.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik roblek007 pravi:
Odprt lov za Tušmobil.
http://www.finance.si/8807058/...ora-nov-koncept

Ma sej novinarji že 2 leti kao prodajajo Tušmobil pa se ni nič zgodilo. Če mene vprašaš bo Tuš vse drugo prodal prej kot pa Tušmobil, preveč enega denarja je vložil, da bi kar tko z danes na jutri to prodajal. Novinarji pa itak spet špekulirajo in ugibajo, ker ne vedo kak je dogovor z bankami...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Še zadnji dan: Mingl paketa za vse za vedno samo še danes! Vse kaže, da podaljšanja akcije ne bo.

Če bi omogočal popolni nacionalni roaming-torej tudi brezplačni prenos podatkov v omrežju Mobitel, bi bil paket super, paket brez prenosa podatkov pa je v današnjem času pametnih telefonov popolnoma neuporaben.

Sicer pa sploh ni poceni 17,90€ mesečno plus 56 centov(26 trajnik, 30 "vodenje računa"), pa kar 20 evrov za prehod na drug paket, smo pa že na 19,5 evra mesečno, pa če računam za dve osebi je to 39 evrov mesečno.

Pri Mobitelu je pa boljši paket, ki vključuje tudi prenos podatkov za enega 23 evrov, za dva pa 28 evrov.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Še zadnji dan: Mingl paketa za vse za vedno samo še danes! Vse kaže, da podaljšanja akcije ne bo.

Če bi omogočal popolni nacionalni roaming-torej tudi brezplačni prenos podatkov v omrežju Mobitel, bi bil paket super, paket brez prenosa podatkov pa je v današnjem času pametnih telefonov popolnoma neuporaben.

Sicer pa sploh ni poceni 17,90€ mesečno plus 56 centov(26 trajnik, 30 "vodenje računa"), pa kar 20 evrov za prehod na drug paket, smo pa že na 19,5 evra mesečno, pa če računam za dve osebi je to 39 evrov mesečno.

Pri Mobitelu je pa boljši paket, ki vključuje tudi prenos podatkov za enega 23 evrov, za dva pa 28 evrov.

Fikus, nadležen si že s tem tvojim razglablanjem, nismo ostali tok neizobraženi. Če ti kaj ne paše na Tušmobilu, pejt na Telekom, če misliš, da ti bo tam z rožicami postlano!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Točno to bom naredil samo še način za brezplačni odklop iščem.

A so v juliju pri Tušmobilu kaj spreminjali pogoje, da lahko brez vseh stroškov odjavim šest naročnin?

sid700

Pripravnik
5. maj 2012
37
0
6
Bravo tuš!
Brez moje vednosti so po 24 mesecih izklopli opcijo za dodaten 1gb prenosa podatkov tak da sem nabil račun u višave....
Po 24mesecih niso tolk fer da bi te vsaj opomnali na kaj oz. predlagali drugo opcijo, karkoli. Teta me je še ob iteku 24mesecev klicala in mi dala na naročnino 10% popusta dokler ne vzamem novega telefona in zagotovila, da bo do takrat vse osalo enako....
Ma, ko jih je**e...grem na mobitel.
Včasih je bil tuš najcenejš operater kar se tiče telefonov, pa čeprav je storitev na trenutke pešala....
Zdaj so pa raz****li vse pakete in me niti ne mika da bi še ostal tu.....pa to da moram plačat dodatnih 60€ samo zaradi prenosa podatkov jim ne odpustim banda pohlepna.

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Mi lahko kdo pove, če bi se sedaj odločil da bi šel iz tuša na mobitel(eu neomejeni) kakšne stroške imam? 11.90€ pri tušu zaradi prekinitve in 12€ pri mobitelu ker sem nov. Je prenos številke brezplačen?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik sid700 pravi:
Bravo tuš!
Brez moje vednosti so po 24 mesecih izklopli opcijo za dodaten 1gb prenosa podatkov tak da sem nabil račun u višave....
Po 24mesecih niso tolk fer da bi te vsaj opomnali na kaj oz. predlagali drugo opcijo, karkoli. Teta me je še ob iteku 24mesecev klicala in mi dala na naročnino 10% popusta dokler ne vzamem novega telefona in zagotovila, da bo do takrat vse osalo enako....
Včasih je bil tuš najcenejš operater kar se tiče telefonov, pa čeprav je storitev na trenutke pešala....
Zdaj so pa raz****li vse pakete in me niti ne mika da bi še ostal tu.....pa to da moram plačat dodatnih 60€ samo zaradi prenosa podatkov jim ne odpustim banda pohlepna.

aneks si podpisal za 24 mesecev in toliko časa je veljala tudi dodatna opcija telefon oz dodaten 1gb. Nikoli se pa ne pošlje še dodatno obvestilo, da se bo na ta pa ta dan izklopu aneks in opcija, dobiš pa dopis za predčasno podaljšavo ampak tam ti spet ne bo posebej pisalo.... pač treba je vedet kaj imaš in koliko časa to velja, ne pa za vse vedno krivit operaterja...

Vedno imaš možnost preveriti porabo preko *123# in tipka za klic, kjer bi takoj opazil da nimaš več dodatne opcije.... Vklopi si dodatni +plus paket 1GB za 5€: http://www.tusmobil.si/paketi/dodatki-plus

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Danes pa res ni več težav da te kaj preseneti, nastaviš si dogodek v koledar in drugi potem namesto tebe razmišljajo
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sid700 pravi:
Bravo tuš!

Pa to ne moreš verjet za kaj vse so operaterji krivi, samo uporabnik nikoli ne
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.