Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Zaračunavanje odjave je ena velika svinjarija, ki jo bodo upam, da kmalu prepovedali.
Odšel sem od Siola, od Mobitela od Simobila od Elektra Lj., pa še nikjer nisem plačal odjave.
Skrajni čas bi že bil, da se v tej državi začne delati red na vseh področjih in tudi pri takem nategovanju kupcev/naročnikov s skritimi stroški na nepreglednih cenikih...
Sicer pa sem našel luknjo.
Ob kakršnikoli spremembi pogojev imamo pravico se z njimi nestrinjati in zato prekiniti pogodbo brez stroškov.
Si si našel ja, če bi se še malo bolj poglobil bi videl, da ta "luknja" stopi v veljavo na dan ko se objavi sprememba cenika ali SPP-jev (30 dni predno stopijo v veljavo) in ne kadarkoli se tebi zahoče, pa še to: ta "luknja" ne posega v veljavni aneks, kar pomeni da če prekineš, se ti kvečjemu ne obračunajo stroški prekinitve/odjave, penali za predčasno prekinitev aneksa se pa še vedno obračunajo...
če lahko še dodam glede podaljšave:
tudi če si naročen na e-račun prejmeš retention ponudbo (za podaljšavo) preko navadne pošte....
Te ponudbe jaz nisem dobil ne po pošti, ne prek smsa, ne prek elektronske pošte, na telefonski pomoči pa mi pravi, da mi je do konca junija pripadal popust v višini 3 krat po pol naročnine, če podaljšam.
Zdaj so preverjali in me pokliče, da baje te ugodnosti nisem dobil zato, ker sem slabo leto nazaj po telefonu preverjal za predčasno podaljšanje vezave, da bi zato dobil vinjeto.
Ker je bilo tudi za tisto cel kup nekih dodatnih stroškov se takrat za tisto ponudbo seveda nisem odločil(torej ponudbe sploh nisem izkoristil) in sem baje zato zdaj izgubil možnost za ugodnost ob izteku vezave???
V glavnem vidim, da ste zblojeni še malo bolj kot so pri Simobilu.
Junija je že bila zunaj ponudba za odbit paket za vse pa še prehod med paketi je bil samo deset evrov-torej bi se že takrat odločil za ta paket in novo vezavo, ker pa nisem dobil prav nobene ponudbe sem pa žal šele ta mesec pri novi položnici ugotovil, da se mi je vezava iztekla, ker ste mi ukinili 10% popust.
Če do jutri ne bom dobil tega popusta, da vsaj izničim 20 evrov za prehod na drug paket bom pa ob prvi spremembi pogojev naročnino odjavil in odšel na Mobitel kjer dobim za 23 evrov vse, za 28 pa celo vse za dva pa še delujoče omrežje za bonus.
Nove pogoje imate itak vsak mesec ali dva pa še prijavo na tržni inšpektorat in zvezo potrošnikov boste kasirali zaradi nategovanja naročnikov.