Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa je kdo pisal Tušu glede tega? Ker oddajnik je 600m stran.
Nič še nisem pisal. Morda se dva oddajnika prekrivata in preklaplja?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa je kdo pisal Tušu glede tega? Ker oddajnik je 600m stran.
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sem ti že nekaj časa nazaj povedu, da se lahko komot oglasiš v Šiški, pa boš videl TM pokritost omrežja.
Nič ne rečem, paket je mamljiv, ampak le za tistega, ki se res giblje v celoti v TM omrežju.
Marsikdo tega žal nemora rečt...
V Šiški pri Stari cerkvi je slab signal. Dejstvo.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sem ti že nekaj časa nazaj povedu, da se lahko komot oglasiš v Šiški, pa boš videl TM pokritost omrežja.
Nič ne rečem, paket je mamljiv, ampak le za tistega, ki se res giblje v celoti v TM omrežju.
Marsikdo tega žal nemora rečt...
V Šiški pri Stari cerkvi je slab signal. Dejstvo.
Hvala qurcu. Zanalašč nisem pisal kje v Šiški ni signala
Lepo, da je to še en ugotovil, drugače bi Dinos77 al pa Natko mislu, da ga podjebavam...
Citat:
Uporabnik map pravi:
Vsaj malo mira če se na krofu ustavim. Če me pa kdo rabi, ga bom pa zavolju en kup zakupljenih minut nazaj poklical. Sicer malo sarkazma, ampak roko na srce, te turistične točke bi res lahko pokrili. Omrežje se lepo razvija, ampak res so posamezne točke spustili.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Vsaj malo mira če se na krofu ustavim. Če me pa kdo rabi, ga bom pa zavolju en kup zakupljenih minut nazaj poklical. Sicer malo sarkazma, ampak roko na srce, te turistične točke bi res lahko pokrili. Omrežje se lepo razvija, ampak res so posamezne točke spustili.
Morda pa ni za vse kriv operater, če nima pokritosti POVSOD in ni hote spustil posameznik točk, kot praviš!
A ti veš, kaj vse operater potrebuje, da lahko postavi svojo bazno postajo? - pusti Mobitel - Telekom - oni so interes države
A ti veš, da je to bilo pred 10, 15 ali 20 leti ZELO enostavno, danes pa je to že umetnost?
Si se vprašal naslednje - kaj pa, če je Tušmobil že zdavnal želel pokrit Trojane, Podčetrtek in vse te znamenitosti, ki jih tukaj naštevate in kjer "ni signala", ampak ni dobil dovoljenja?
Če bi se njih vprašalo, bi verjetno imeli povsod pokrito do pikice natančno...ampak ŽAL to v Sloveniji več ne gre tako enostavno.
Sicer pa - jaz sem bil 2 tedna nazaj na Trojanskih krofih - še vedno so dobri(čeprav nekateri pravijo, da niso več dobri) in imel sem omrežje polne črtice na parkirišču in pred vhodom (v trgovini in gostilni pa pač 1-2 črtici).
Podčetrtek je tudi zelo lepo pokrit z omrežjem Tušmobila, sem veliko na tistih koncih in vedno spremljam ter testiram omrežje, ko se grem pa kopat v notranje bazene in savnat pa res ne potrebujem telefona s seboj
Pri nas v bližini je ena firma s tem prišparala 4000-10000 € na leto. Kakovost se plača ja.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Tisti ki tam dela. Cela firma je prenesla številke iz M@ na TM, in v roku parih mesecev nazaj na M@.
Kakovost se pač plača