Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Po neuradnih informacijah naj bi internetno podjetje t-2 kupil Mirko Tuš.

Tušmobilu se tako nasmiha UMTS.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
priden.gif

če se to zgodi bo treba preklopit na telekomovo optiko, res nočem mešat jabolk in interneta v istem loncu

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
priden.gif

če se to zgodi bo treba preklopit na telekomovo optiko, res nočem mešat jabolk in interneta v istem loncu
ce se to zgodi, se bo spremenilo sami ime, pa še Tušmobil bo pridobil UMTS. Tako zgleda da prenos podatkov bo tudi pri Tušmobilu kmalu urejen!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ti pa si optimist
smile-1.gif
...

Tusmobil tudi ce kupi T-2, ne bo imel kaj kmalu svojega prenosa podatkov... ker s tistimi parimi baznimi postajami, ki jih T-2 ima, si ne bo prav veliko pomagal
smile-1.gif
...

Prevec fanaticno verujes v Tusmobil in T-2 ... slej ko prej se bos ves prepoten prebudil v realni svet in bos izgubljeno taval okoli
grin1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
EuroDJ tako ali tako šre preden je kaj razrešeno govori kot da je že vse 100% jasno da bo tako
smile-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
a zdej boste pa že po t-2 pljuval? samo da ga tuš kupi pa je telekomova optika zakon?
evil.gif

Tuš bo dobro podjetje, ne bo vse postavljeno čez noč, vendar čez nekaj let bo to dobro podjetje. Jaz bom pri njemu že od samega začetga, in bom vedu čez kakšne hude čase smo šli pri Tušmobilu.

če bo tušmobil pridobil UMTS bo lepo postavil omrežje nekje v 5ih letih, vseeno bolje kot pa če ga ne bi imel.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:Tusmobil tudi ce kupi T-2, ne bo imel kaj kmalu svojega prenosa podatkov... ker s tistimi parimi baznimi postajami, ki jih T-2 ima, si ne bo prav veliko pomagal
smile-1.gif
...

Veliko si res ne more pomagati, bo pa sigurno posnel reklamo v kateri se bosta Miša Molk in Angej Dežan pogovarjala prek videoklica med tuširanjem.
hysterical-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
a sedaj so te že zaposlil,...
dobro ti gre,...
torej umts čez pet let
aplauz.gif

b
ne nisem še
evil.gif

UMTS je [censored], in sem ti dal realno oceno, ker UMTS mrežo je zelo težko postavt (s tem sem mislu zadovoljivo pokritost). Sej bo tud Simobil čez 5 let nekaj mel zadovoljivo pokritost. Lahk primerjaš Mobitelov UMTS, da še zdej m@ počasi pokriva prebivalstvo s UMTSom

Nazadnje urejeno:

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
a sedaj so te že zaposlil,...
dobro ti gre,...
torej umts čez pet let
aplauz.gif

b
ne nisem še
evil.gif

UMTS je [censored], in sem ti dal realno oceno, ker UMTS mrežo je zelo težko postavt (s tem sem mislu zadovoljivo pokritost). Sej bo tud Simobil čez 5 let nekaj mel zadovoljivo pokritost. Lahk primerjaš Mobitelov UMTS, da še zdej m@ počasi pokriva prebivalstvo s UMTSom

Kaj boš delal na Tušu ko boš zaposlen?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
hja če že hodi na FRI če sem nekje prav zasledil bi lahko kaj bolj koristnega v IT-ju počel :p samo za to moraš kaj znat ne pa samo blefirat :p

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
hja če že hodi na FRI če sem nekje prav zasledil bi lahko kaj bolj koristnega v IT-ju počel :p samo za to moraš kaj znat ne pa samo blefirat :p

Na FRI? Jaz sem bil skoraj preprican, da je to en mulcek, ki hodi v prvi ali drugi letnik srednje sole
hysterical-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
vem da te čudi njegovo pisanje glede na to da hodi na FRI tam naj bi bil folk že naravno malo bolj inteliginten ... morda se pa motim

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
vem da te čudi njegovo pisanje glede na to da hodi na FRI tam naj bi bil folk že naravno malo bolj inteliginten ... morda se pa motim

V prvi letnik FRI pride marsikateri kekec ki naredi srednjo šolo z dobirm uspehom, tako da se hitro najdejo pacienti - povem iz izkušenj
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.