zdi se mi da vse nokie razen N95 imajo telerayevo garancijoCitat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kako je z garancijo
poskrbijo da zares plačaš, tisti k so neplačniški se jim slabo pišeCitat:
Uporabnik pepy pravi:
Ja,res so najcenejši,sam ne zaupajo pa nobenemu.Davčna številka ni dovolj,hočejo davčno na listku davčne uprave.
Sem za poroka in me je precej jezilo ko sem iskal potrdilo.mal pretiravajo.Pa tudi signal ???????????????????????
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Pa tudi signal ???????????????????????
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Gostujejo v Mobitelovem omrezju (kar lahko nastavis rocno, pa ne bo izgube zveze med klicem), torej imajo na voljo najboljse omrezje v drzavi
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Ja,res so najcenejši,sam ne zaupajo pa nobenemu.Davčna številka ni dovolj,hočejo davčno na listku davčne uprave.
Sem za poroka in me je precej jezilo ko sem iskal potrdilo.mal pretiravajo.Pa tudi signal ???????????????????????
NImajo najbolšga omrežja ampak gostujejo v njemCitat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Gostujejo v Mobitelovem omrezju (kar lahko nastavis rocno, pa ne bo izgube zveze med klicem), torej imajo na voljo najboljse omrezje v drzavi
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Na iphonu rocno ne obvelja, ne vem pa katera verzija. Ko se je pogovarjal preko tusevega signala isti srot kot simobil. In enostavno ne morem verjet, da leta 2008 obstajajo nesposobnezi, ki se grejo posel in nimajo porihtanih osnovnih zadev.
SevedaCitat:
Uporabnik Deky_ pravi: ne bi rekel najbolše omrežje ker zadnje cajte zelo niha in ni stabilno več kot je blo....