Novo pri Tušmobilu II.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Zakaj že
confused-1.gif

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
Ja,res so najcenejši,sam ne zaupajo pa nobenemu.Davčna številka ni dovolj,hočejo davčno na listku davčne uprave.
Sem za poroka in me je precej jezilo ko sem iskal potrdilo.mal pretiravajo.Pa tudi signal ???????????????????????

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Ja,res so najcenejši,sam ne zaupajo pa nobenemu.Davčna številka ni dovolj,hočejo davčno na listku davčne uprave.
Sem za poroka in me je precej jezilo ko sem iskal potrdilo.mal pretiravajo.Pa tudi signal ???????????????????????
poskrbijo da zares plačaš, tisti k so neplačniški se jim slabo piše
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik pepy pravi:
Pa tudi signal ???????????????????????

Gostujejo v Mobitelovem omrezju (kar lahko nastavis rocno, pa ne bo izgube zveze med klicem), torej imajo na voljo najboljse omrezje v drzavi
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik pepy pravi:

Gostujejo v Mobitelovem omrezju (kar lahko nastavis rocno, pa ne bo izgube zveze med klicem), torej imajo na voljo najboljse omrezje v drzavi
wink-1.gif

ne bi rekel najbolše omrežje ker zadnje cajte zelo niha in ni stabilno več kot je blo....
ne-ne-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik pepy pravi:

Verjetno so že imeli primere zlorabe podatkov... in nažalost potem pošteni ljudje zaradi nepoštenih trpimo
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik pepy pravi:

wink-1.gif
NImajo najbolšga omrežja ampak gostujejo v njem
smile-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Ljudje niso tako neumni. Leto ali dve, za kolikor so se zavezali, se bo izteklo ravno takrat, ko se bo Mobitel znebil priveska Tušmobila in uporabniki bodo šli nazaj. Brez skrbi. Tuš pa tudi - nazaj k naravi (jabolkam, hruškam, bananam...).

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Na iphonu rocno ne obvelja, ne vem pa katera verzija. Ko se je pogovarjal preko tusevega signala isti srot kot simobil. In enostavno ne morem verjet, da leta 2008 obstajajo nesposobnezi, ki se grejo posel in nimajo porihtanih osnovnih zadev.
crazy1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Tušmobil od včeraj prodaja Samsungov Giorgio Armani

giorgio-armani-telefoon.jpg

Lastnosti
  • Teža: 81g
  • Dimenzije: 87.5 x 54.5 x 10.5 mm
  • GPRS/EDGE
  • Bluetooth(TM)
  • Priložena 1 GB spominska kartica
  • Digitalni fotoaparat (3,2 milijon slikovnih točk, bliskavica)
  • Snemanje videoposnetkov
  • Predvajalnik MP3 in MP4 datotek
  • Razširitveno spominsko mesto (Micro SD)
  • Baterija: Li-ion 880 mAh
  • Čas pripravljenosti do 200 ur
  • Čas pogovorov do 240 minut

Cenik:
  • Tušmobil5: 449 €
  • Tušmobil20: 299 €
  • Tušmobil20txt: 299 €
  • Tušmobil25: 249 €
  • Tušmobil30: 199 €
  • Tušmobil50: 1 €

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Na iphonu rocno ne obvelja, ne vem pa katera verzija. Ko se je pogovarjal preko tusevega signala isti srot kot simobil. In enostavno ne morem verjet, da leta 2008 obstajajo nesposobnezi, ki se grejo posel in nimajo porihtanih osnovnih zadev.
crazy1.gif

Tako je. To se je meni dogajalo na Mobitelu. Na simobilu je dosti bolje. Ne moreš verjet
crazy1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi: ne bi rekel najbolše omrežje ker zadnje cajte zelo niha in ni stabilno več kot je blo....
ne-ne-1.gif
Seveda
priden.gif
katero je že boljše btw? Sploh ne morem verjeti kaj berem tukaj...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.