Ker je redna cena norost..Zakaj ne podaljšaš Telemach?
Sicer pa Telekom.
Ker je redna cena norost..Zakaj ne podaljšaš Telemach?
Sicer pa Telekom.
Ja sej.. za doo iscem.. vidm da sm pozabu .. ehh teli pondelkib2b so poslovni naročniki.![]()
Dolgotrajni naročnik......take imajo najraje.Pri podaljsevanju pogodbe za fiksne storitve na koaksialcu za Telemach kam se najbolj splaca obrniti da dajo taksen popust kot da bi bil nov narocnik. Se ga sploh da kje dobiti? Nazadnje sem dobil -25% za dve leti kar se mi je zdelo zelo malo kot za njihovega dolgoletnega narocnika.

na t-2 ali telekom, da ti potegneta njihovo optikoPri podaljsevanju pogodbe za fiksne storitve na koaksialcu za Telemach kam se najbolj splaca obrniti da dajo taksen popust kot da bi bil nov narocnik. Se ga sploh da kje dobiti? Nazadnje sem dobil -25% za dve leti kar se mi je zdelo zelo malo kot za njihovega dolgoletnega narocnika.
Pri nas so hodili okrog s podobnimi izgovori, s tem, da so naredili priklop čez 5G omrežje. Pol se jim je pa slika na tvju ustavljala (kar me spomni, da moram še iti nazaj namestiti telemachov modem, ker optika je bojda še aktivna).Sicer niso nič novega kopali ali kaj podobnega. Telekomovec je tudi rekel, da zamenjajo samo škatlice znotraj hiše, nič ni omenjal, da bodo kaj delali na optičnem priključku.. Zato mi je malo čudno..